Forvirret og forelsket.

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #8738
  forvirretmk
  Deltager

  Jeg har i et halvt år haft en forhold til en mand, der er optaget. (Han er min træner) Det hele startede som en uskyldig flirt, længe inden vi var sammen for første gang. Men til sidst faldt vi begge i. Vi skriver ikke sammen, udover når vi laver aftaler. Efter han er blevet far, er det mest mig der har spurgt om vi skulle ses.

  For to uger siden aftalte vi at stoppe. Jeg fortalte han at jeg var blevet glad for ham. Han havde det på samme måde, men har var nødt til at give hans forhold en chance.
  Alligevel mødtes vi igen ugen efter. i onsdags skrev jeg til ham, for at få en samtale igang. Men han var ikke rigtig interesseret i at starte en samtale. (Han var på arbejde) så spurgte jeg ham igår om vi skulle ses i ugen, han svarede at han havde en presset uge, så han havde desværre ikke tid. ( han har altid haft tid, når jeg har spurgt ellers) nu er jeg helt forvirret… Ved ikke hvad han tænker. Måske nogle der har nogle gode bud

  #8740
  sissi
  Deltager

  Jeg ville trække følehornene til mig, og lytte og respektere det han skriver/siger.

  Han har bestemt sig for sin kæreste – og sin rolle som far, og det er prisværdigt af ham. Derfor skal du lade ham helt være, og skulle jeg løfte pegefingeren, ville jeg sige: ” Forvirret MK, han er optaget, og som du beskriver det – har han ikke haft til hensigt, at gøre noget ved det, udover det har været spændene, og lidt kolorit på tilværelsen – måske mens kæresten var gravid? – og hvordan pokker kunne du gå ind i det “.

  Så gør IKKE flere tiltag for at genoptage elskerinde rollen.

  #8742
  Kattemor
  Deltager

  Du behøver ikke være spor forvirret.. Han har sagt at han ikke vil mere, han er faktisk optaget.. så jeg syntes du skal stoppe med at skrive til ham…
  Find dig en mand som er helt din egen…

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.