Forvirret, hvordan håndtere man en “lukket” mand – skal jeg skrive eller ej?

Forside Fora Hjælp til Brevkassen Forvirret, hvordan håndtere man en “lukket” mand – skal jeg skrive eller ej?

Dette emne indeholder 0 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af  solsol 1 år, 7 måneder siden.

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #21593

  solsol
  Participant

  Råd søges til en mand jeg dater, som jeg synes er ret dejlig.

  Jeg er 30 årig kvinde og dater en mand som er 7 år ældre end mig.
  Og jeg er itvivl om hvordan jeg skal håndtere situationen, med den mand jeg dater. Synes det er virkelig forvirrende, skal man skrive eller ej.
  Jeg er klart mere til kontakt når man ikke ses end ham, men betyder det at det er mest givende for mig at holde lidt igen eller bare skrive (skal siges at det ikke er fordi jeg vil skriver hele tiden, men en gang, hver hveranden dag ville være dejligt med lidt små SMS sludre).
  Jeg har date manden i en lille måned, og skal siges han er ikke den store SMS skriver, og helt fra start har beskederne været korte og konkrete når han har skrevet. Han er generelt lidt den der “militærtype”, som er fast og bestemt, dog kan han selvfølgelig også være meget varm, drilsk og blød. Han er ikke typen der taler så meget om sig selv, men mere om de ting der interesser ham, der kan han tale i flere timer, han har været single i 2år efter et 5årig langt forhold. Lidt beskrivelse for at få lidt et billede af ham.
  Vi har haft nogle lange og skønne dates helt fra start, hvor vi laver ting ude, spiller spil i hjemmet og sludre og vind og vejr. Og når vi er sammen er der fuld opmærksomhed og ham giver kort og kontoret udtryk for at han nyder at være sammen med mig.
  Han er meget skiftesvis med sin kontakt, meget intens og tæt og skøn med berøring, til at han slet ikke tager kontakt, sådan er han nok bare.
  Jeg selv er virkelig glad for nærhed, men må indrømme at han gør mig lidt forvirret og jeg holder nok lidt afstand noglegange, i frygt for afvisning.

  Synes det er lidt svært med den meget lille kontakt når vi ikke ses. Han svare altid forholdsvis hurtig hvis jeg skriver, men skriver sjældent først og svare kort lidt neutralt og drilsk. Når vi er sammen er det ikke svært for ham med initiativ.

  Nu er jeg på ferie og er lidt i vildrede om det er mig der skal skrive hvergang, om det er hans interesse måske bare ikke er så høj eller om han måske bare er sådan.
  1. Ved ikke om jeg bare skal skrive til ham, og ikke tænke så meget over det
  2. eller om jeg skal sige at jeg synes det er dejligt at have lidt mere kontakt, og det gør mig glad, vild og at jeg får lyst til ham. (da det modsatte her faktisk tager min lyst og jeg trækker mig)
  3. Eller om jeg skal lade bolde være hos ham, og bare lade være og se hvad der sker.

  Synes altid det er svært med sådan noget dating, opstartede forelskelse, og hvor hinanden står, det føles meget sårbart, og min “kvindehjerne” går lidt amok til tider – prøver dog at finde ro i mig selv, og bare nyde det jeg selv står i – men ville synes det var dejligt med mere kontakt, da det gør mig glad, varm og jeg faktisk mister lidt lyst når vi ikke har. Dog kan den del jo hurtig vendes ved at ses.
  Men hvordan håndtere jeg sådan en mand til min fordel, eller hvad er dit råd til når vi ikke ses, og jeg bliver forvirret?

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.