Forvirret ang. kærlighed og sex.

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #10214
  3HBLing74
  Deltager

  Jeg er forvirret ang. kærlighed og sex til kvinder.

  Er en 43 årig mand der aldrig rigtigt har haft en kæreste endnu på godt og ondt.

  Det er en længere historie som tager udgangspunkt i min barndom/ungdom og som ligeledes omhandler et misbrug af alkohol og en eller flere sindslidelser.

  Det der er i det er, at når jeg er fuld/beruset tænder jeg på en slags kvinder til at starte med og en anden slags senere på aften til en fest eller en bytur.

  Og hvis jeg er ædru er det en tredle slags jeg tænder på. Og nogle gange tænder jeg på den slags som jeg godt ved jeg ikke kan få, da de er udenfor min liga i form af skønhed eller rigdom m.m.

  Alt dette har gjort at jeg indtil nu ikke har kunnet finde en at være sammen med, da jeg føler at jeg skal have hele pakken og ligeledes gøre andre tilfreds i stedet for kun mig selv. Min familie siger bare at jeg skal være mig selv, men har svært ved det nogle gange, fordi jeg gerne vil opfattes som en der har styr på tilværelsen, hvilket jeg ikke altid har.

  Problemet ligger nok i at jeg har sindslidelsen skizoid personlighedsstruktur og måske ADHD og/eller andre sindslidelse i et lille omfang. Disse forsvinder ligesom når jeg har fået alkohol at drikke, men kun til en hvis grad og så går det over i den anden grøft.

  Har dog mere og mere styr på det med alkoholen, så det er jo godt nok. Problemet er bare at når man skal mødes med andre mennesker er det tit over noget alkohol, hvilket jeg så nok bliver nød til at vælge fra og så kommer man ikke i samme stemning som de andre og føler sig udenfor o.s.v. o.s.v.

  Men skal nok bare sige at man er alkoholiker for at de forstår problemet – ik’ ;-)?

  Tænder på buttede kvinder men er selv delvist slanktrænet, så vi kan ikke løbe en tur sammen eller gå lange ture, hvis hun ikke ønske at tabe sig (hvilket hun jo egentlig heller ikke skal), eller dyrke anden form for motion sammen.

  Jeg har bare ind i mellem et højt energiforbrug for bl.a. ikke at få for meget tankemylder og fordi jeg ellers kommer til at kede mig og blive rastløs.

  Hun skal være sød og romantisk, men også fræk og realistisk og jeg kunne blive ved med modsætningerne.

  Forvirrende ikke sandt eller hvad?

  Kan desuden godt lide at være ungkarl og klarer mig egentlig okay, men savner også tosomheden ind i mellem.

  Så hvad skal jeg gøre/hvilken kvinde skal jeg gå efter?

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.