Forvirret

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 10 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #19885
  Pryds2018
  Deltager

  Kære alle

  Det føles lidt mærkeligt at oprette noget herinde. Men tror min taletid er opbrugt hos veninder 😉 Så tænker jeg prøver, at få lidt sparring herinde fra.

  Nå, hvor skal jeg mon starte. Jeg er for 2 år siden kommet ud af et forhold på 4 år. Jeg har et barn og han har to. Det var et grimt brud, og ingen af os har desværre længere kontakt. Har haft meget svært ved at komme videre, men mit hjerte helede heldigvis mere og mere op.
  Nå nu er jeg så i den situation, at jeg har mødt en ny. En kollega satte mig op med ham for ca. 3 mdr. Siden.
  Han har 2 børn og ham og hans eks er gået fra hinanden for 1 1/2 år siden. Deres brud har været okay, men det er vist lidt svært for hans eks at give helt slip. (En anden historie)
  Vi har set hinanden så ofte vi har kunnet, men det har været lidt begrænset pga hans travle arbejde, en lidt længere rejse til Afrika (mig) og at hans samvær med børnene ikke altid er fast, så der har desværre været en del aflysninger fra hans side.
  Vi har været ude flere gange, spist sammen, sovet, haft sex. Vi griner og har det sjovt og dejligt. Vi er begge enige om at vi har mange af de samme værdier og passer rigrig godt sammen.
  Så kommer vi til det- nu er han så i tvivl!! I tvivl om han kan lukke op og give mig det jeg fortjener. Han kommer fra et dårligt forhold og er bange for at gå ind i noget igen?
  Vi har haft 2 lange samtaler omkring det her. Jeg har hele tiden sagt, at jeg ikke rigtig forstår hvor alt det her kommer fra- jeg har ikke brug for han lover mig guld og grønne skove. Jeg vil bare gerne lære ham bedre at kende. I sidste uge havde vi en lang snak og blev enige om at gå i “tænkeboks” (Åhh Gud) Så vi talte ikke sammen i 5 dage og havde så igen en lang samtale søndag aften: Det er bare det samme resultat- han er bange og siger han havde haft nogle forfærdelige dage, og veksler hele tiden mellem, at ville det og ikke ville det!
  Hvad skal jeg dog gøre? Jeg har mest af alt lyst til at løbe skrigende væk, men jeg har jo fået nogle følelser for ham. Jeg ville bare så gerne se hvad vi kunne blive til, lære ham bedre at kende. Men det er svært når han lukker i og ikke åbner sig. Så går det hele ligesom i stå igen.
  Jeg aner kke mine gode råd, jeg er helt forvirret. Ked af det og har aldrig prøvet det her før.

  #19887
  lillehjerte
  Deltager

  Hvis det var mig ville jeg droppe det og give mig selv en chance for at møde en anden der gerne vil mig og som er helt sikker. Jeg har stået i lignende situation og det kan nemt blive til at pinen trækkes ud og man får brugt/spildt mange følelser og energi på en egentlig godt ved at de ikke kan men som ikke får sagt det ligeud.

  #19888
  Pryds2018
  Deltager

  Tror du det er det? Jeg spurgte ham faktisk ligeud, om det her egentlig bare var en “pæn” måde at sige det på, for at komme ud af det igen. Men det siger han, at det ikke handler om det.
  Jeg tænker på om jeg bare skal give ham plads og tid- men ved bare ikke om det ændre noget. Tænker også om jeg mon burde sige ham fra, men det er SÅ svært at sige noget fra man ikke har lyst til.

  #19889
  Laerke
  Deltager

  Hmm… Han siger han er bange – sikkert for at blive såret igen. I har kun kendt hinanden i 3 mdr. Måske han er skræmt over sine følelser for dig ? Måske kan du sætte en deadline for hvor længe du vil vente ( inde i dit hoved). Hvis du koncentrerer dig om dig selv og har det sjovt imens og lader ham være, kan det være han får øjnene op for hvilken fantastisk kvinde du er!

  #19890
  Eva Marie
  Deltager

  Der er én ting der burde få dine alarmklokker til at ringe! OG det er at han siger : han havde haft nogle forfærdelige dage, og veksler hele tiden mellem, at ville det og ikke ville det!
  Su, suk, suk………drejer det hele sig om HAM? Lad dog den “stakkels” mand være…..Ret ryggen kvinde, og sig til ham, at han ikke behøver at have forfærdelige dage på grund af dig og at han ikke behøver bruge energi på at “overveje” om han vil dig eller ej.
  Manden er konfliktsky og kan ikke få sig selv til at “slå op”. UD MED HAM DU!!

  Find en anden lækker mand, der vil dig 100% for det fortjener du:)

  #19892
  lillehjerte
  Deltager

  Hvad sagde han så det handlede om?

  Ja du skal bare gøre op med dig selv om du vil bruge din tid på at vente på at han ikke vil noget. Som jeg læser det, så har han allerede meldt ud at han ikke vil mere. Mænd der vakler mellem vil og ikke vil, vil ikke. Det er ofte usikkerhed for at være uden kvindekontakt der gør at mange mænd trækker den ud. Det er så trygt når de kan ringe til en kvinde som de kender er ellevild med dem, hvis de får lyst. Med andre ord så tror jeg han holder dig hen og samtidig har han egentlig også meldt ud at det her ikke går.

  #19893
  chokoladefro
  Deltager

  Jeg er enig med Eva Marie og lillehjerte.
  Han er ikke interesseret nok. Mange mænd kan sagtens hygge sig med en kvinde
  uden at ville noget seriøst. Hvis han siger, at han gerne vil, men ikke kan, så er det fordi han ikke er forelsket.

  Han vil gerne have en kæreste – men desværre er han ikke forelsket ( og derfor kan han ikke give dig det, du gerne vil have)

  Hvis man er vild med en person, så er man ikke i tvivl.

  #19895
  Tintin
  Deltager

  Hej

  Jeg ved ikke, om du kan bruge mit råd, da mennesker er meget forskellige, og jeg skriver ud fra mit perspektiv og erfaring.

  Som person har jeg meget svært ved forstå, at man ikke tør åbne sig op, hvis man finder guld. Jeg tror ganske enkelt, at hvis man er forelsket til op over begge øre, så kan man slet ikke holde sig fra den anden. Ren magnetisme.

  Jeg har selv oplevet, og jeg har kammerater, som har mødt piger, som ”ikke turde åbne sig på”. Men sjovt nok er de samme piger blevet kærester med andre. Tit indenfor få måneder deres store problemer med at ”åbne sig op”.

  Personligt har jeg selv været kæreste med en pige, hvis fortid reelt betingede, at hun havde svært ved at åbne sig op. J0a sjovt nok, så var vi sammen fra dag eet. Hun var vild med mig, og det var faktisk hede som bøde mig op til dans og scorede mig.

  Livet har lært mig, at ved ægte kærlighed, så bliver problemerne ubetydelige. Forhold bliver nemme. Eller som min søster altid siger ”Er du i tvivl, så er du ikke i tvivl!”

  Edelig vil jeg sig, med reference til min indledning, at skulle mit ræsonnement være forkert, og skulle der finders knudemennesker, som vitterligt ikke tør åbne sig op, ja så er du bedst tjent med at ”walk away – fast”.

  Jeg er en blød fyr, men jeg er benhård, men mht. at elsker man hinanden/er man forelsket, så er livet fattigt uden hinanden. Problemer af mindre betydning.

  Endelig vil jeg komme med en observation, som meget vel kan være forkert, men jeg tillader mig alligevel at fremsætte den. Ud fra det du skriver, så lyder det til, at du virkelig savner en kæreste, og du måske i nogen tid, lidt forgæves, har søgt efter en kæreste, hvorfor du måske er lidt desperat, og derfor er parat til at gå på kompromis. Jeg synes ikke, at du skal trækkes med et slattent håndtryk. Det er livet for kort til. Vejen til guldet er lang, men alternativet er et helt liv med leverpostej, hvilket reelt ikke er et alternativ.
  Jeg synes, at du skal væbne dig med tålmodighed og finde guldet. Jeg tror der er ægte kærlighed derude til os alle.

  #19897
  chokoladefro
  Deltager

  Er helt på linje med Tintin.
  Hvis man er forelsket, så kan man ikke lade være.

  Og jeg tror at vi er mange som efter at have ledt længe efter kærligheden, kan ende lidt med at gå på kompromis.
  Jeg har prøvet nogle gange, at gå ind i forhold, hvor jeg ikke var ordenligt vild med manden, men jeg ville bare så gerne en kæreste. Men blev aldrig helt godt. Man er den bedste udgave af sig selv, når der er noget man rigtigt gerne vil. Man skal finde en kæreste, der gør en glad.. en mand der er i tvivl gør ikke en lykkelig.

  #19900
  Pryds2018
  Deltager

  Kære alle
  Mange tak for alle jeres input. Det har været meget lærerigt, men også utrolig hårdt at læse.
  Men en ting bliver jeg nødt til at kommentere- Tintin. Det er længe siden jeg har læst noget så fint beskrevet, som din besked. Og hvor var det bare en øjenåbner for mig. Jeg er egentlig blevet ked af at jeg fremstod desperat efter kærlighed, det håber jeg og tror ikke jeg er. Jeg har længe haft svært ved at åbne mig, efter hjertet blev knust i tusinde stykker. Men det gør bestemt ikke, at man skal gå på kompromis med sig selv, eller med kærligheden.
  Jeg har afsluttet det med den søde mand, og det gør selvfølgelig ondt, når der er noget man gerne vil, men det bare ikke kan lykkes.
  Slutteligt, vil jeg skrive, at i kærlighed er tingene ikke altid sorte eller hvide. Nogle gange møder man hinanden, hvor timingen er rigtig og derfor bliver følelserne det også.
  Tak for jeres beskeder 🙂

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 10 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.