Forvirret

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #15407
  molsolet
  Deltager

  Hej alle.
  Jeg er en ung kvinde på 22, der for nyligt er begyndt at se en fyr på 23.
  Vi har ses 5-6 gange. Altid efter mad, så om aftnen. Vi sover dog altid sammen, og 2 af gangene har vi også været sammen hele dagen efter.
  Nå men til mit problem
  det er Idag 1 uge siden vi har ses sidst. De 5-6 gange var på 1,5 uge, så ja næsten hver dag.
  Men han har ik skrevet til mig efter. 2 dage efter vi havde ses skrev jeg hvad han lavede, han svarede hurtigt på hvad han lavede og spurgte mig, efter min besked tilbage kom der intet svar 🙁

  I forgårs og igår sender han mig så en snap, bare et billede af ham selv.
  Jeg har ik svaret på dem, da jeg blir lidt tøse fornærmet over han sender mig snaps, men i 4 dage i svare mig på min besked.
  Så føler han må oppe sig og sende mig en SMS eller ringe.

  Jeg gider ik virke som en eller anden desperat .
  Men mit spørgsmål er, magter han mig ikke? Skal jeg skrive igen, eller vente på han skriver? Var det dumt jeg ik svarede på de snaps? (Hvad svare man til et billede)?
  Jeg syns at når han bare sender et billede 4 dage efter at det virker som om han bare vil gøre sig opmærksom, så jeg kan kontakte ham.
  Savner lidt det gik den anden vej må jeg indrømme.
  Har brug for hjælp 😀 er jeg skør? Hvad skal jeg gøre

  #15408
  Go Happy
  Deltager

  Først 🙂 Du opnår ikke noget, ved at være fornærmet, manden er ikke tankelæser.

  Den besked du sendte, var et en, der krævede et svar? Måske opfattede han det bare som et svar tilbage, på den han sendte.

  Hvordan har kontakten været i starten? Er det ham der skriver meget, tager du selv initiativ?

  Måske savner han lidt fra dig? Jeg kan forstå, at du gerne vil have ham til vise mere interesse, men det går jo begge veje 🙂 Og ja, du signalerer ligegyldighed, når du ignorerer hans to forsøg på kontakt. Du behøver ikke nødvendigvis at svare på billedet, men kan da altid skrive hej og høre hvad han laver, og om I snart skal ses 🙂

  Dog vil jeg også sige, at hvis du sendte en sms, der lagde op til videre snak, eller har spurgt om I skal ses, og han ignorerer det – så er det fint, at du lader ham lidt være.

  Enten kommer han igen, eller også er interessen i et seriøst forhold forsvundet. Hvis han ikke virker til, at vil lave en ny aftale, men fortsat sender billeder af sig selv, så ville jeg spørge hvordan det kan være, at han kontakter dig på den måde, men ikke svarer på, om I skal aftale noget 🙂

  Og du er ikke desperat 🙂 Det er ham, er ikke opfører sig helt modent. Hvis du ikke udfordrer ham lidt, men blot accepterer, at han kan opføre sig som han vil, så ender du med at fremstå desperat 😉

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.