Forvirret

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #12547
  LBP
  Deltager

  Jeg er en 38 årig kvinde, der i ca 1½ år har været rigtig ked af det/forvirret,.

  Jeg har været sammen med min 8 år ældre samlever i 20 år og jeg føler at mange ting er begyndt at ændre sig.
  historien er den, at vi fra dag 1, har passet sammen som fod i hose, vi havde begge to stor interesse for motorcykler og brugte meget tid på det, som tiden gik, startede vi et firma som den dag i dag, kører super godt.
  Vi elsker hinanden højt og alle som kender os, sammenligner i spøg, os med Skagens Sussi og Leo 🙂
  Som personer er vi vidt forskellige, Jeg er fanden i voldsk og han er meget pertentlig, men det har vi altid grinet af, det var mig der skruede i motorcyklerne og ham der vaskede dem.

  Men nu er luften taget lidt af ham, når det kommer til mig, der er masser af kraft når det kommer til venner og MC, det er alt, Jeg føler mig tit usynlig og jeg fatter ikke, hvorfor han ikke bare fortæller mig, hvad han har brug for nu. jeg har prøvet at luske svarene ud af ham, men han holder stand, og siger ingenting.

  Nu prøver jeg det her, udfra hvad jeg har kunne læse mig frem til, så tror jeg det er rimeligt “normalt” hændelses forløb, udfra årene vi har i baggagen, men hvad gør jeg, jeg føler mig gennemsigtig

  har nogen et eller andet, ville jeg blive super glad 🙂
  Tak
  LBP

  #12557
  lillehjerte
  Deltager

  Prøv at lægge mere energi i andre ting end ham for en tid og se om han kommer mere til dig igen.

  #12558
  Rosmarin
  Deltager

  Hej LBP det er da rigtig længe du har gået og været ked af og forvirret. Har du sagt direkte til din mand at du har brug for at snakke med ham, fordi du har det skidt? Jeg tænker det er vigtigt, at du ikke “angriber” ham, men at du stille og roligt fortæller af de ting, som du skriver til os her. Det er jo et fælles problem, når den ene i et parforhold ikke trives. Kan du blive meget konkret overfor ham som fx: Jeg savner at du lægger mærke til mig? Jeg savner at vi to laver noget rart sammen fx går ud og spiser eller går en tur i biografen.
  Inden du fortæller ham hvad du savner, så skal du gøre dig klart hvad det er. Savner du tosomhed, nærvær, sex eller?
  Du kan måske med fordel skrive lidt mere herinde inden du byder ham op til en snak. Så du får lidt mere hold på, hvad det er der gør dig ked af det. Det er meget muligt at det er almindeligt efter 20 år sammen, men det betyder jo ikke, at man ikke skal gøre noget ved det. Du er kun 38 år, du har jo mange mange år foran dig, som gerne skulle blive gode også.

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.