Forvirret

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 11 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #7589
  Silje
  Deltager

  Hej Martin,

  Jeg lever i et langdistance forhold gennem 3 mdr. Allerede efter blot 3 uger var han vild efter at flytte sammen, så det har vi nu planlagt vi gør om ca. 1 måned da vi har købt lejlighed sammen. Han GØR rigtig mange ting.. Har børn, og dem er han helt med på at få et liv med, betalt mit lån af, investerer nogle penge i vores lejlighed. Vi er begge blevet såret for knapt 3 år siden pga. et brud med vores ekser. Jeg er godt klar over at han har VALGT mig ud fra hvad det kan blive til, og ikke pga. følelser. Jeg blev hurtigt forelsket, men det tager længere tid med ham, for han har lavet en aftale med sig selv om, at han ikke vil forelske sig så hurtigt. Han er også lidt svær at komme ind på rent følelsesmæssigt (ved han også godt) i forhold til hvor han står overfor mig.

  I starten skrev han meget og bekræftede mig, men med tiden har kontakten ændret sig. Han har så også fået job så ved godt at han har fået travlt.
  Men.. Kontakten går ligesom ned af bakke, og da vi endnu ikke bor sammen og jeg derfor ikke kan læse hans signaler, bliver jeg utryg.
  det er oftest mig der tager kontakt, og der går længere imellem de søde beskeder og opkald. Derudover er det stadig svært at finde ud af hvad han føler for mig.
  Jeg står lidt i en situation nu, hvor jeg kan mærke at jeg trækker mig lidt følelsesmæssigt da jeg ikke ved hvilket ben jeg skal stå på.. Genovervejer han situationen (ikke at der er noget der tyder på det)?, er han i venteposition indtil vi flytter sammen? Er jeg for meget over ham så han ikke når at mærke savnet? har ikke talt med ham om det, for vil ikke presse ham eller stille for mange krav, men jeg ved ikke hvordan jeg skal agere med alle mine indebrændte følelser, og mest af alt, jeg er bange for at de ikke bliver gengældt.

  #7593
  lillehjerte
  Deltager

  Jeg tænker at beslutningen med at flytte sammen er gået for hurtigt. Han kommunikerer allerede så lidt at du oplever en masse uro. Det tyder på at I ikke har ens forventninger til nærheden.Men nu er realiteterne at I skal flytte sammen, så der er noget du må forholde dig til. Måske skal du tale om jeres forventninger og høre hans næste gang i ses face 2 face. Lejligheden er købt og det er supervigtigt at I forventningsafstemmer og kommunikerer sammen. Prøv at give ham lidt plads så du ikke risikere at optrappe en frustrerende kontakt hvor han lukker af og du forsøger at lure ham af og fortæller ham du savner ham og han lukker mere af. Du kan evt. spørge ham om der er noget der fylder meget hos ham for tiden. Dermed får du også sat dig udover hvordan du selv oplever det hele og han har måske brug for at du forstår ham lidt hvis han har travlt med noget omkring hans børn fx.

  #7596
  Silje
  Deltager

  Hej lille hjerte,

  Tak, det var nogle gode forslag. Det er nemlig vigtigt vi får afstemt vores forventninger. Der er meget på spild, og det ved vi begge godt,
  Det er et vildt sats vi gør, og det ved vi begge godt, og jeg ved også godt jeg skal lade ham åbne sig i hans tempo. Bare hårdt at rende rundt uden vished om hvad han føler overhovedet. Ved faktisk ikke engang om han er blevet forelsket endnu, eller om han er ved at trække sig. Det kan også være at det er mig der maler fanden på væggen over ingenting.

  #7599
  lillehjerte
  Deltager

  Jeg ved godt det betyder tryghed for dig at vide hvad han føler og tænker. Men min erfaring er at mænd har ofte ikke samme behov for at dele deres tanker og følelser. Det er død irriterende, jeg kender det godt.
  Men det kan være han er enormt presset af tiden med julen nu. Der er mange ting at gøre især når man har børn og nyt job, så måske spænder han rundt for at leve op til alt.
  Det kan være du kan trække det hele den positive vej med positive tilkendegivelser og beskeder om at du glæder dig over den dejlige juletid og til at se ham igen. Vi kender alle den følelse og tiltrækning af mennesker der kan nyde det hele som det er og har tid til at vente på en.
  Mange mænd er så ligetil at intet nyt er godt nyt, så det tror jeg bare han tænker at alt er som det skal være og at hverdagen har indhentet jeres forhold. Det er der vel mange mænd der synes er rart- at der er den der er det rolige bagland som er der og som han kan trække sig tilbage til når han har fri og kan give dig sin fulde opmærksomhed.
  Vi kan have meget i vore bagage om tidligere partnere der skred med en anden og derfor frygter vi en masse når vi mærker ændringer. Men sandheden er at det kan godt være at de a: virkelig er på vej væk fra en fordi interessen er borte eller b:bare er faldet til ro i det som er og at nødvendigheden for at bekræfte forholdet ikke opleves fra den ene part, selvom følelserne er stærke. Men der er intet man kan gøre hvis “a” er en realitet, vel? Men jeg kender godt følelsen af at det kunne være rart at vide det og kunne måle det så man kunne forudse sin skæbne. Det kan man bare ikke. Den anden part føler sig presset og begynder at tage afstand fra en.
  Tidens relationer er drevet af lyst og interesse og ikke af pligtfølelser som før i tiden. Vi opfatter det bare ikke sådan at det kan virke som en pligt for mændene at kommunikerer på vores måde, men det kan de nemt gøre tilgengæld. Vores kvindehjerter har bare svært ved at følge med mændenes håndtering af deres frihed i en relation, fordi vi vægter trygheden højt i modsætning til dem. Vi kvinder vil bare elskes med hud og hår og mærke at manden tørster efter os. Det gør de også, hvis vi træder lidt i baggrunden så de samler appetit og sult efter os. Det er dødbesværligt for det ville fandme være dejligt hvis de forførte os noget mere.- og at de ikke gav os et indtryk af at de tager os lidt for givet, for sådan virker det på et kvindehjerte.

  #7601
  hexia D trix
  Deltager

  Hvor stor afstand er der imellem hvor I bor i dag? og hvor har I planlagt at bo sammen?

  Hvad kender du egentlig til ham?

  #7602
  sissi
  Deltager

  Prøv at gå ind i Martins “artikler/TV ” og læs “Brug tarvelige tricks”.
  Måske kan du bruge det han skriver:)

  #7603
  sissi
  Deltager

  ” Du er valgt ud fra hvad det kan blive til “… det undre mig meget, at du så køber fællesbo med ham – dvs. du venter på om det bliver til eller fra? De ting han har skrevet/sagt lyder på mig som en performance, for at få dig fanget ind – og måske ikke særligt ægte fra hans side men for at se ” hvad det kan blive til “? Nu er du der jo så – og han behøver ikke arbejde for det – men brug alligevel ting fra det jeg skrev om Martins artikel.

  Det lyder lidt som om du er en ting der passer meget godt ind i hans øvrige eje – så er følelser ikke så vigtige.

  Jeg forstår ikke helt denne konstellation, men det er godt nok meget modigt af dig Nissen:)

  #7605
  Sidsel
  Deltager

  Jeg er enig med Hexia: “Hvad kender du egentlig til ham?” og Sissi: “Det er godt nok meget modigt af dig, Nissen”.

  Jeg har købt/solgt ca. 6-7 huse i mit liv. Alene. Det er meget dyrt og højrisiko at købe/sælge ejendomme. Det kunne derfor aldrig være faldet mig ind at gøre det sammen med en mand, jeg praktisk taget ikke kender. Der er i værste fald et par millioner på spil, hvor du hæfter for det halve – resten af dit liv, hvis I begge står på skødet og han nægter at sælge.

  Hvorfor kunne I ikke bare lære hinanden at kende i normalt tempo? Prøve at bo sammen hos ham eller dig et år eller to, inden I kaster jer ud i sådan en risiko? Hvorfor dette hastværk?

  Der er mange måder at være sammen på – også i langdistanceforhold. Som Sissi skriver: Det er modigt gjort”
  Min tilføjelse: Det er utroligt naivt gjort. Han har betalt et lån for dig. Heldigt, men du hænger nu på køb af bolig med en mand, du ikke kender. Som nu, hvor du “er fanget i fælden” ikke gider servicere dig med beskeder og opkald.

  Mit bedste råd til dig: Se at komme ud af det lejlighedskøb, hvis muligt – fortrydelsesfrist.

  Sidsel

  I kan stadig se hinanden

  #7633
  Silje
  Deltager

  Hej igen Lille hjerte,

  jeg må sige du rammer spot on.. tak for dit svar, det gir rigtig god mening det du skriver 🙂

  Jeg ved at han arbejder rigtig meget i øjeblikket, inklusiv weekend, og han falder mig ret meget som typen der retter sin opmærksomhed mod det han nu er i gang med, og at han skal have det overstået for det er hårdt. Jeg er et menneske der har enorm meget behov for bekræftelse grundet min usikkerhed, og har tænkt en del over dette. For det skal jo ikke lægges over og blive hans ansvar. Men, udfordringen for mig er, at jeg udmærket godt ved at jeg er et valg. han har tænkt: hun ser godt ud.. hende kan jeg vise frem for mine venner/familie, hun er sød og der en god kemi. Men forelsket ved jeg ikke om han er kommet til.. og derfor ved jeg, at det enten kan gå den ene eller anden vej følelsesmæssigt. og vil da VIRKELIG gerne vide om det går den rigtige vej 🙂 Det er et kæmpe sats vi tager, og det presser mig nok lidt. Han kæmpede for at hale mig ind, og retter nu fokus andre steder i livet hvor han har mig. De sidste par dage har jeg trukket mig lidt, været hos en veninde og været i byen. Vendt fokus mod andre steder i mit liv. For som du skriver, hvis han er på vej væk, kan jeg jo ikke gøre så meget ved det. Planen er at vi skal ses om et par dage, og så kan jeg bedre læse hans signaler. Han er en mand af få ord og en enspænder, men det har jeg vidst fra starten, men det giver da også nogle udfordringer at have valgt en der er lukket som ham.

  #7642
  lillehjerte
  Deltager

  Det lyder som gode strategier du har gjort dig. Det lyder til at han nu hvor I har en aftale at han arbejder på at få sikret noget indkomst til at “fore reden med”.
  Du må give ham nogle verbale cadeauer når du ser ham/ taler med ham den hårdtarbejdende mand. “hvor er det dejligt at tale med dig eller hvor er det dejligt at mærke dig/ se dig”. Giv ham hernæst plads til at fortælle løs lidt(og vise ham at du lytter ), så vil han nok åbne lidt mere op.
  Det er ikke at please ham men godt at bygge en positiv energi op i jeres nye base sammen.Selvfølgelig skal der være plads til også at sige hvis du har savnet ham.

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 11 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.