Forventninger…

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #2085
  sissi
  Deltager

  Jeg tænker lidt, efter trådenes indhold, forventer vi kvinder for meget… uden egentlig at sætte ord på?

  Vi forventer manden, overordnet sagt, skal opfylde alle de forventninger, vi har til en mand?
  Alle vore bagager er forskellige… også mændenes:)

  Hvordan skal han vide lige præcis hvad vi forventer… hvis han tidligere er blevet dumpet, af en tidligere kæreste, netop fordi, hun ønskede noget andet?
  – Så prøver han, at handle anderledes, men denne nu nye, kvinde, vil have det, han blev dumpet for tidligere.

  Alle singler i dag, tror jeg, er så stærke og selvkørende, og gudskelov for dette, men ofte tror jeg, at vi vil bevise, at vi er så stærke, at mandens plads, bliver degraderet til, at skulle opfylde krav, som de end ikke ved, de skal, men som vi tænker – uden at sætte ord på, og det er en umulig opgave, for både kvinde og mand.

  Jeg tror, det bedste er, at vi selv er stabile nok, til at udfylde, alle de roller vi mener andre skal, og derefter, se alle som en bonus. Sagt på en anden måde, måske er vi på nogle punkter så stærke, at manden har svært ved at finde plads.

  #2086
  Sommerregn
  Deltager

  Hej

  Man kan jo spørge sig selv – “for meget i forhold til hvad?” Hvis vi sænker ambitionsniveauet er der vel en større sandsynlighed for at finde et eller andet. Men spørgsmålet er nok, om det vil gøre os lykkelige.

  Hvis nu man reducerer/indskrænker forventningen til, at han skal;
  1. tænde mig
  2. være et interessant selskab – og
  3. behandle mig ordentligt.

  Så kan vi jo så være åbne overfor, hvordan det kan udfolde sig. Men jeg synes ikke, vi forventer for meget, hvis vi holder fast i de tre ting. Jeg synes den anden vej rundt også, at manden med rimelighed kan forvente det af os.

  Måske er det her mere et spørgsmål om at være åben overfor, at vores behov kan dækkes på mange forskellige måder.

  Om manden har svært ved at finde sin plads? – tja – nogen har helt sikkert. Men det gælder vel også for os kvinder. At vi kan have svært ved at finde vores rolle.

  Hvis vi vender det hele om og i stedet siger, at vi vil være ordentlige – og forventer ordentlighed. Vi vil anstrenge os – og forventer han gør det samme. Så forventer vi vel ikke for meget???

  Jeg ved ikke, om det her var helt ved siden af – men det er vist sådan jeg lige tænker om “forventninger” for tiden.

  #2091

  Hej

  Jeg tror, at både mænd og kvinder møder op med en masse forventninger, som ikke bliver gengældt ud over i de første, forelskede år.

  Hen ad vejen viser det sig ofte at være rigtig svært at få sagt højt og på en positiv og ikke bebrejdende måde, hvad man gerne vil have.

  Og det gælder begge køn.

  Rigtig mange mænd savner, at deres kærester siger og viser, at de – mændene – er højt elskede og fantastiske i stedet for at påpege fejl og mangler og behov. Mange savner den glade, blide og milde kvinde. I stedet for hende der hele tiden liiige vil have en til at gøre et eller andet for hende. Eller skal kommentere, vurdere og kritisere. Eller generelt bare brokke sig.

  Og i stedet for at sige dette til kvinden, begynder manden at bruge mere tid på sit job, sine venner, interesser. Og når hans kæreste spørger, hvorfor han trækker sig, kan han ikke selv se, hvad han gør. Og hvis han kan se det, vil han i hvert fald ikke indrømme det, når hun nu igen-igen hakker på ham. Han lukker mere af. Og til sidst finder han en anden kvinde, han kan starte forfra med. Og uden nødvendigvis at gå fra hende, han lever sammen med.

  Og nej, så har jeg ikke engang talt om alt det, som kvinder går og savner at få fra mænd. Det er ikke småting, selv om det faktisk ofte er små ting. Og det er kvinderne heldigvis ret gode til selv at fortælle om.

  Med venlig hilsen

  / Martin Østergaard

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.