Fortvivlet

Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #2374
  kamari
  Deltager

  Hej!
  Jeg har brug for et godt råd…eller måske nærmere et andet syn på en situation, jeg er havnet i.
  Jeg var kørt fast i mit mangeårige ægteskab, og var blevet letpåvirkelig, så for tre år siden var der en anden mand, der populært sagt, slog benene væk under mig. Da jeg pludselig oplevede så stærke følelser, var jeg nødt til at reagere på det, og fortalte min mand at jeg ville flytte for mig selv. Han gik efterfølgende helt ned psykisk med druk, depression og indlæggelse tilfølge, så jeg blev hos ham til han havde fået det bedre, og flyttede efter et år.
  Min mand fandt herefter hurtigt en anden – og jeg fandt ud af at ham jeg var faldet for, havde psykopatiske træk (charmerende – men slet ikke til at stole på) så jeg har det meste af tiden vidst, at han ikke var noget for mig, men jeg har alt for længe holdt kontakten med ham on/off, dels pga hans gode og charmerende sider…men også pga frygten for, hvad han evt kunne finde på (specielt når han var fuld – og det er han ofte), hvis jeg droppede kontakten helt. Jeg har ikke set ham ret mange gange i løbet af det sidste år, og sidst jeg så ham var for tre mdr siden.
  Det var lidt baggrund, og nu til mit dilemma:
  I foråret gjorde min mand det forbi med hans nye kæreste, og ønskede at vi skulle forsøge os igen, det gjorde vi i ca 3 uger, så bekendtgjorde han, at han alligevel ikke kunne undvære hende, og gik tilbage til hende.
  Nu har han så igen gjort det forbi med hende og har genoptaget kontakten med mig, og her er det mit problem er….jeg ved ikke om jeg tør involvere mig igen, når jeg samtidig finder ud af, at han har oprettet en profil på dating. Han siger vi ikke skal forhaste os, samtidig med at han fortæller, at han ikke er skabt til at bo alene, han fortæller at han oprettede profilen udelukkende for at få bekræftet sit selvværd, at han ikke skriver med nogen – og at han vil lukke profilen ned – men det har han ikke gjort.
  Hvordan vil I tolke det?
  Jeg elsker min mand som menneske – og han mig, men om vi vil kunne genoprette kærligheden til hinanden, kan vi ikke vide …men skal jeg turde satse på at gøre forsøget en gang til, med måske endnu en afvisning tilfølge?
  Venlig hilsen
  kamari

  #2377

  Hej

  Det lyder mere, som om han har mere brug for en støtteperson end en kæreste i sin relation til dig. Spørgsmålet er, om du gider stille op til det. Og om du ser det lidt på samme måde. Altså at han bare vil have dig som sikkerhed og base og udgangspunkt for at komme videre i forhold til en anden – eller flere andre kvinder. Eller om du oplever det anderledes. Hvis jeg var dig, ville jeg overhovedet ikke stole på ham. Han er sikkert ikke bevidst ond, men mere stakkels. Og hvis det rummer en del sandhed, så er spørgsmålet igen: Har du ikke mere brug for en kæreste end en mand, der skal bruge dig som støtteben? Måske er du for meget “hjælper” i dine relationer. Og savner en som gennemskuer, at du også har brug for hjælp.

  Med venlig hilsen

  / Martin Østergaard

  #2400
  Kirstine
  Deltager

  Jeg læser af dit indlæg, at især din (eks)mand zapper ind og ud af forhold uden at give sig selv en pause.

  Hvis han er en stakkel, der har brug for en hjælper, forklarer det måske profilen, for der kan han hente noget bekræftelse, uden at det kræver så meget af ham. Relationerne på et site er måske nemmere for ham at håndtere, idet de ikke er så tætte og forpligtende, som det er at være i et egentligt forhold, hvor man forventes også at give noget igen. Måske er hans tomme hul så stort, at intet menneske kan fylde det for ham og så har han måske brug for det, han kan hente på nettet fra forskellige kvinder.

  #2402
  sissi
  Deltager

  Hans nu x, var der med tryghed, omsorg osv… da du i hans øjne svigtede (hans øjne igen)du var i tvivl, og handlede derpå. Måske en chock for ham… det kommer ofte uventet.
  Hvis I skal blive helt trygge, går det begge veje… dit svigt, fylder enormt meget i ham endnu, tror jeg, han tør ikke satse, men have bagdøren åben.

  Skal den dør lukkes, kræver det 100 % engagement fra din side. Da du smuttede, smuldrede alt hvad han troede på… og han vil stadig have bekræftelse af andre på sidelinen… for hvis nu…

  Tror mænd kan have samme åbne sår – en anden sætter plaster på, som så let kan rives af igen – og et blødende sår fremkommer igen… det tror jeg, de fleste MK vil beskytte sig imod:)

  #2403
  sissi
  Deltager

  – og måske du skal gøre op med, om din nu x mand er et trygt plaster på dit blødende sår… efter din betagelse af ham fuseren:)
  Elske, tryghed,angst for ensomhed, velkendt – kan så let forveksles.

  #2521
  kamari
  Deltager

  Mange tak for jeres indlæg, det er godt og lærerigt at høre andres syn på mit dilemma.
  Nu er der gået nogle uger, og hvad angår min ex-mand, så siger han at han har meldt sig ud af dating-sitet…så vidt så godt…men jeg er stadig meget i tvivl om det igen skal være os, jeg holder rigtig meget af ham, og ingen tvivl om at jeg vil få et mere sorgløst liv med ham end med “fuseren”, men jeg kan ikke slippe de store følelser jeg oplevede med ham den anden og det er desværre ikke sådan jeg har det…mangler woaw-følelsen, men er også klar over at jeg nok ikke kan forvente at blive forelsket på samme måde i en mand jeg kender så godt….altså jeg er stadig fortvivlet, men håber at de næste måneder vil vise mig hvilken vej, jeg skal gå.
  Venlige hilsner
  Kamari

  #2532
  sissi
  Deltager

  Måske er det for tidligt I fandt sammen igen – efter begge jeres “fusere” 🙂

  I ser det, lyder det til, som trygt og behageligt begge to.

  Men er det nok på sigt – det bliver da op ad bakke, gør det ikke?

  – Det var en grund til du gik… og den vaskes jo ikke lige væk, fordi du var på eventyr – den er der sikkert stadig, nu er du bare villig til for bekvemhedens skyld, at leve med den?

  Har I overvejet noget parterapi – som et must for en ny begyndelse? både pga. fortiden – og som redskab til fremtiden.

Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.