Fortvivlet hvad skal jeg stille op?

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 12 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #11823
  beautyamani88
  Deltager

  Hej Martin,
  Jeg er en ung kvinde som i starten af året mødte drømmefyren over internettet. Efter jeg blev single forslå mine veninder at jeg skulle prøve at oprette en profil på en datingside. Jeg var blot ind for at tjekke siden lidt ud indtil jeg pludselig blev kontaktet af ham 😃
  Vi begyndte at små skrive lidt sammen, han fangede min interesse med det samme fordi han skilte sig ud fra de andre.

  Vi begyndte at skrive mere og mere, og begyndte så at tale i Tlf sammen også. Vi havde de her samtaler som varede natten lang bogstavelig talt. Vi kunne tale om alle ting og ingenting, ja endda falde i søvn imens vi stadig havde hinanden i røret. Det skal lige siges at omstændighederne dengang gjord at vi ikke havde muligheden for at mødes den første mdr. Måske endda 1 1/2. Vi kom så tæt på hinanden, vi følte at vi kendte hinanden allerede før vi havde mødt hinanden. Så var dagen endelig kommet og den her skønne fyr kommer hjem til mig. Gnisten blev endnu mere intens. For at være ærlig har jeg aldrig prøvede noget lignede. Vi har den her vild kemi. Både på det personlig og seksuelle plan.

  Tingene går meget godt vi er glade for hinanden, og så sker der det at mine veninder blander sig i forholdet, og vil teste ham uden min viden på facebook. Da jeg har været i et ret ødelæggende forhold før, var mine veninder bange for at han ville være lige sådan. Så for at beskytte mig testede de ham. Da han havde travlt i hans hverdage og ikke skrev som i starten, eller jeg ikke hørt fra ham en dag, mente de at han sikkert også havde andre. Deres ide går helt modsat, da fyren mente det var mig der stod bag. Men det gjord jeg ikke. Jeg prøvede at overbevise ham om det, men han vidste ikke om han skulle stole på om det var rigtig. Jeg var knust da jeg virkelig holder af ham og jeg kan mærke at det er ham jeg vil have i mit liv, men for at passe på mig selv, skrev jeg til ham på et tidspunkt at jeg nu ikke kunne stille mere ip end jeg havde gjordt og at han måtte have det dejligt i fremtiden.

  Vi havde ingen kontakt til hinanden i et stykke tid og pludselig skaber han kontakt til mig igen. Jeg er sindsyg lykkelig for at han gjord det. Og vi skriver også sammen og har aftalt at ses når han er tilbage fra ferien. Men nu mit spørgsmål :
  Jeg kan simpelthen ikke finde ud af ham. Den ene dag virker han så kærlig, den anden dag helt alm. Så høre jeg ikke fra ham i et par dage hvorefter han kontakter mig igen.
  Hvad skal stille op? Hvordan skal jeg forholde mig? Jeg har lyst til at skrive til ham hver eneste dag. Fortælle ham hvor meget jeg savner ham, hvor ked af det jeg er over alt der er sket mellem os. Men jeg vil ikke kvæle ham. Skræmme ham væk for han er jo først lige kommet i mit liv igen.

  Hvordan skal jeg tolke hans humørsvingninger?
  Og forholde mig? Skal jeg ignorere ham lidt når han så kontakter mig? Skal jeg være kold overfor ham? Og hvad med når de kærlige beskeder kommer?

  Jeg er helt på bare bund 😖😖

  Mvh
  Amani

  #11825
  lillehjerte
  Deltager

  et meget enkelt svar: giv ham noget space. Han bliver snot forvirret hvis du spiller kold eller skiftevis er efter ham hele tiden. Så glæd dig over når I mødes og fyld dine dage med andet som også gør dig glad, så det ikke skal afhænge af ham om du er glad.

  #11826
  beautyamani88
  Deltager

  Jeg giver ham plads. Det er slet ikke det. Det jeg er i tvivl om er hvordan jeg skal håndtere de her humørsvingninger, og hvad betyder de? Jeg lader ham skriv til mig og engang i mellem spørger jeg lige til om han nyder ferien ikke andet. Min dag er sørme også fyldt ud. Jeg er ikke typen der sidder hjem og kigger på mobilen og bare venter på han skriver. Men det gør mig skøre at det er de her forskellige signaler fra ham.

  #11828
  Tintin
  Deltager

  beautyamani88 du skal finde en fyr som du både er glad for, og som du passer med!

  Du må gøre op med dig selv, om hvor meget hans humørsvingninger/kontaktbehov påvirker jeres forhold. Det kan godt være en deal-breaker.

  Hvis det er vigtigt for dig, så vil jeg i talesætte det.

  #11829
  Tintin
  Deltager

  Personlig vil jeg gerne være mig selv (impulsiv mm), og ikke skulle slå knuder på mig selv.

  #11832
  HappyFace
  Deltager

  Min kæreste kan faktisk være lidt lige sådan. Sød, kærlig, dejlig den ene dag … og temmelig fraværende og slet ikke “på” den næste. Det havde jeg det meget svært med i starten – og kan stadig reagere på det 😉

  For mig handler det meget om, at jeg er VILDT glad for ham – og derfor let bliver bange for, om han “er samme sted” – dvs. er lige så glad for mig. Så har jeg brug for bekræftelse fra ham – og får jeg det ikke, går tankerne i selvsving og jeg bliver usikker.

  Set fra hans side, så har han givet mig en masse kærlige ord (og handlinger) den ene dag, og så er alt jo godt. Han får brug for at fokusere på noget andet (arbejde, venner, praktiske gøremål) – og det er ikke i hans tanker, at jeg stadig har behov for at vide, hvor jeg har ham.

  Engang hvor jeg reagerede på at han virkede “ikke-nærværende”/”ikke-kærlig” (altså ikke ukærlig, men bare uden de søde ord), sagde han til mig: “Jamen skat, jeg sagde jo til dig i går, at jeg elsker SÅ meget og vil tilbringe resten af livet med dig! Det har jo altså ikke ændret sig siden i går … hvad er det mere, du vil have?”

  … og han har jo fuldstændig ret! Det handlede alene om min usikkerhed. Og måske gælder det samme for jeres relation? 🙂 Bare en tanke 😉

  #11834
  HappyFace
  Deltager

  Hov – og nej, jeg synes bestemt ikke du skal være kold, når han så henvender sig !!!

  Vær glad .. både når han ikke kontakter dig – og når han så gør 🙂 🙂

  #11837
  beautyamani88
  Deltager

  Happyface … DET ER LIGE PRÆCIS DET!
  Den ene dag sådan den anden dag sådan, og det gør mig virkelig usikker for jeg er heeeel vild med ham altså! Han er fuldstændig fantastisk når han er nærværende .. Hans måde at være på, han er sexede amen han har hele pakken og efter jeg “mistede” ham engang vil jeg bare ikke have det til at ske igen 🙁 … Men hvad tænker du de dage han ikke lader høre fra sig .. Så lader jeg ham bare være ik? Uden at kontakte ham og bare bliver glad når han gør.
  Jeg kan godt være bange for at alt det rod stadig spøger i hans hoved og han derfor også er tilbageholdende, selvom han nu aldrig har været den som taler om vild dybe følelser men istedet for bare viser at han holder af mig …

  #11838
  beautyamani88
  Deltager

  Tintin

  tak for gode råd 🙂

  #11839
  HappyFace
  Deltager

  Uha, hvor jeg kan genkende din panik 😉 Det er faktisk ikke spor sjovt at være så forelsket, at man bliver så usikker!

  Du er nok nødt til at bruge din energi på at slå koldt vand i blodet – og sige til dig selv, at intet nyt er godt nyt. Han var sød og kærlig sidst i sås eller snakkede sammen – jamen, så er han stadig glad for dig nu. Du har jo ikke gjort noget forkert i mellemtiden 😉 Det er ikke let, jeg ved det – og jeg går selv i panik ind imellem stadigvæk … men jeg forsøger at lade være. For det har jo vist sig – HVER GANG – at der faktisk ikke var noget at gå i panik over 😉

  Jeg kom også til at tænke på, hvor anstrengende det måtte være for ham, at skulle bekræfte mig hele tiden. Hvis det var ham, der krævede det af mig hele tiden, ville det hænge mig langt ud af halsen. DET prøver jeg at huske på, når jeg får mine anfald af usikkerhed.

  Jeg forstår godt, at du bliver usikker, når du har oplevet, at han har droppet ud af jeres forhold tidligere. Men det var der jo en årsag til … ikke at det var din skyld, men han sagde jo ikke bare farvel og tak uden grund. Jeg kan faktisk godt forstå, at han lige trak stikket i den situation. MEN … han har jo valgt at komme tilbage på banen, og det må da betyde, at han er glad for dig 🙂

  Så jeg vil råde dig til at prøve at lade være med at reagere på din usikkerhed. Du kan nok ikke undgå at blive usikker, men prøv at lade være med at reagere. Vær glad og imødekommende, når han så henvender sig. Hvis du har lyst, så send ham gerne en lille let sød besked om at du tænker på ham. Men LAD VÆRE med at forvente et svar. Skriv for at fortælle ham, at du er der .. IKKE for at kræve at han giver noget tilbage. Så har du gjort hvad du kan for at vise ham, at du er der og gerne vil ham. Men uden at blive krævende.

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 12 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.