Fortæller hun alt?

Viser 9 indlæg - 1 til 9 (af 9 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #22019
  Myheart
  Deltager

  Jeg mødte min nuværende kone for over 20 år siden – Vi har været gift i 13 år og er det stadig.
  Vi har 3 børn på 12,15 og 18 år, hus og bil.
  Lidt om min kone:
  Før jeg mødte hende, var hun “ven” med en dreng fra gymnasiet. En ven hun siger hun var tryg ved og fandt tiltrækkende.
  De havde sex gennem hele gymnasietiden. Derefter flyttede hun sammen med en anden, men det holdt kun indtil jul 1997.
  Mellem jul og nytår var hun igen sammen med hendes ven, hvor de havde sex frem til jeg mødte mit livs kærlighed d. 21/3 1998.
  Vi blev gift og fik 3 børn og kontakten til gymnasie-vennen blev droppet.
  Gennem 19 år havde min kone ikke kontakt med ham, indtil sommeren 2017, hvor hun blev inviteret til en jubilæumsfest for hendes gymnasieklasse. Jeg hentede hende ved festen og var ikke meget for, at hun skulle møde vennen igen.
  Min kone og jeg havde sex da vi kom hjem. Vi har haft sex mange gange i gennem de 19 år. Men denne aften var der noget ved hendes skede inden vi havde sex, altså under forspillet, noget som jeg aldrig har fundet ud af. Det lignede meget sæd.
  Fra sommeren 2017 og frem til 26 marts i år kom min kone og jeg længere og længere væk fra hinanden. Vi kyssede ikke, vi havde ikke ret meget sexliv.
  D. 26. marts kommer jeg ud i køkkenet, hvor min kone står med hendes mobil. Hun kigger på mig og ser meget bange ud. Febrilsk trykke hun på tasterne. Jeg aner noget underligt og uden at tænke over det tager jeg mobilen ud af hånden på hende. Hun bliver meget gal og bange og siger at jeg skal skride.. Jeg er stille og rolig vendelbo og spørger, hvad det her drejer dig om?
  Hun siger at, jeg ikke skal blande mig. Jeg går med mobilen ud af køkkenet og ser en lang messenger samtale med hendes ven fra gymnasietiden.
  Jeg er meget åben omkring hvad jeg føler, gør og laver – modsat er min skønne kone – hun er lukket som en bog.
  Hun siger til mig, at det var en venskablig samtale og beder om mobilen. Jeg vælger at tro på hende og overrækker hendes mobil.
  Hun skynder sig at slette samtalen for øjnene af mig. Der er noget jeg ikke må vide.

  Vi har efterfølgende skænderier – 2-3 stykker, hvor hun alle gange truer med skilsmisse m.m.
  Jeg beder hende kæmpe om vores ægteskab med mig og vi bliver faktisk forholdvis enige om at kæmpe for vores ægteskab.
  Har jeg gjort det rigtige?
  Hun bliver ved med at påstå, at det kun var venskabeligt og ikke mere i det. Jeg tror bare ikke på det – idet jeg læste den sidste besked fra vennen, da jeg havde hendes mobil – der stod “Vi kan have det dejligt i sengen igen :-)”
  Jeg konfronterede min kone med teksten, men hun siger at hun ikke husker hvad der stod og nu er den slettet.
  Jeg bad min kone og at vælge mig eller vennen og skulle det være mig, var kravet at hun opgav hendes fortid med vennen og slettede facebookkontakt og telefonnummer m.m.
  Det nægtede hun og sagde at nu havde hun lige fået en god ven tilbage – så lukke af for kontakten ville hun ikke – overhovedet ikke.
  Hvad fanden skulle jeg gøre? – for hun er mit livs kærlighed.

  Mit livs prioriteter
  Ugen for inden, havde jeg personligt, over 2 dage, gjort op med mig selv, hvad der betød mest i mit liv.
  Jeg lukkede mit personlige ejet firma og gik ned i tid for at prioriterer min kone og familien.
  Min førsteprioritet var og er helt klart min kone på 1. 2. og 3. pladsen, derefter mine børn og min øvrige familie.
  Derfor var det også et ekstra stort chok, at min kone skjulte noget for mig.

  Hvad skulle jeg gøre?
  Jeg fornemmede jo at “venskabet” mellem min kone og gymnasievennen var mere end blot et venskab.
  Min kone fortalte mig, at hun og vennen havde skrevet sammen 2-3 gange om ugen det sidste halve år eller siden jubilæums festen.
  I marts i år var det dog næsten hverdag de skrev sammen – uden jeg viste det.
  Jeg gjorde noget jeg ikke blev anbefalet – og det er også farligt og strafbart. Men jeg synes det var nødvendigt, hvis jeg skulle kæmpe for mit ægteskab og for at nå ind til kernen af problemet. Min tillid til min kone var ikke eksisterende – vores forhold havde fået et kæmpe tillidsbrud. Jeg er flov over at, skrive det her….Men jeg hackede hendes facebook og messenger. Samtidig kørte jeg noget overvågning på vennens facebookprofil. Igennem det sidste halve år, havde han været inde på min kones facebook omkring 200 gange – måske normalt for et venskab. Jeg var desperat og kiggede min kones beskeder igennem og fandt ud af at hun havde skrevet om hendes møde med vennen til jubilæums festen i en besked til en veninde i oktober 2017.
  Der stod “Kan du huske jeg viste ham dig ham vennen fra gymnasiet – jeg har til fest sammen med ham i går – Jeg har aldrig blevet stiret så dybt i øjnene som da jeg sad overfor ham” Veninden skriver “Det lyder farligt. Mangler du noget på hjemmefronten?” min kone svare “Nej tror jeg ikke. Men han var sku lækker og dejlig”
  I en anden besked fra starten af marts i år skrive mine kone “Kan du huske ham fra sommers – jubilæumsfesten?” Veninden skriver “Ham den lækre?” Min kone skriver “Ja, jeg var på kaffedate med ham i går – vi var begge kede af at vi aldrig fandt sammen – men aftalte at når vi blev gamle eller måske alene skulle vi hygge os, gå i teater og alle de ting vi ikke kunne”
  Veninden skriver “Det lyder som en god plan”

  Jeg konfronterer min kone
  Jeg snakker efterfølgende med min kone omkring vennen og siger igen hun skal opgive og glemme ham.
  Hun siger, at det er mig hun vil leve sammen med og sletter ham som ven på facebook.
  Under samtalen, som indeholder masse følelser, spørger jeg hende hvor mange gange hun har set vennen udover til festen.
  Hun svarer en gang – jeg spørger hvor de mødtes? Hun fortæller at han har været nede i hendes butik inden hun åbnede og prioriterede at der ingenting skete. Jeg siger til min kone at jeg ved noget andet og siger at jeg har læst hendes beskeder og konfrontere hende med at vennen og hende også har været på kaffedate og hvordan min kone selv siger, at de stirede hinanden dybt i øjnene til festen.
  Hurtigt, meget hurtigt siger hun, at hun ikke har haft sex eller kysset med ham. Min kone kan ikke blive gravid længere. Hun siger selv at det ville være nemt for hende at have sex uden det opdages.
  Men alt tyder på noget i mit hoved – jeg nævnte oplevelsen med noget der lignede sæd den aften hun blev hentet fra festen.
  Hun siger det ikke passer og begrunder det med at det nok har været udflåd – dog har jeg aldrig oplevet udflåd ved min kone.
  Jeg finder aldrig ud af, om de havde sex eller andet og er nu også lidt ligeglad – men jeg har taget min kone i “løgne” eller hun siger hvert fald, at hun ikke kan huske noget eller også bruger hun den med “at det tæller ikke”
  Efter hun slettede kontakte til vennen, har jeg bedt min kone om at putte fortiden og vennen i en kasse og lukke denne kasse oppe i hovedet. Hun siger stadig det er svært og for 1 måned siden tog jeg hende i at “snage” på vennens facebook igen.

  Vi har fået noget tillid til hinanden igen
  Vi har efter, at jeg indførte samtaler, fået et meget bedre forhold – min kone sagde så sent som i dag, at hende forhold til mig aldrig har været bedre.
  Jeg fornemmer at det er blevet meget bedre – men jeg mangler stadig noget tillid og troværdighed fra hende.
  Jeg har tanker om forskellige ting – Siger hun alt for at please mig – har hun aftale med vennen og at flytte fra mig, når børnene flytter hjemmefra – selvfølgelig siger hun noget andet til mig.
  Jeg har ingen, at snakke med dette omkring – udover min kone. Men mange aftener er hun bare brugt ifht hendes arbejde.
  Vi har været på en del “kæresteture” – men det er altid mig der skal planlægge og arrangere.
  Jeg føler lidt, at hun ikke investerer nok i vores ægteskab og hvordan kan jeg få de sidste 10 % tro på, hvad hun siger er også det hun føler og tænker?
  Jeg tror, hun ubevist gå rundt med nogle tanker eller følelser som tynger hende og vores forhold – jeg ved det ikke.
  Jeg selv har kæmpet en kamp for at redde vores ægteskab og hun har undskyldt og jeg har tilgivet og alt det der.
  Hun har sagt, at hun har fortrudt hun ikke lyttede til mig, for hun kan nu se, at hun har gjort alt fejl.
  Hun har indrømmet at beskeder fra sommeren og 9 måneder frem tog til og blev mere og mere flirtende og frække.
  Hun har lige sagt til mig, at hvis det fik lov at udvikle sig ville det ende med sex og måske derefter en skilsmisse.
  I går sagde hun, at hun stadig er bange for at møde vennen og hvad hun skal sige.
  Jeg fortalte hende, at hun må være ansvarsfuldt nok til at sige det som det er og at hun betror sig til sin mand.
  Det var hun helt enig i. Jeg stillede også et krav om, at hun aldrig skulle kontakte ham og sige til mig, hvis hun blev kontaktet af ham.
  Det synes hun var en god ide.
  Vi har idag sammen snakket om skyggearbejde kunne være en god ide, for at komme helt ovenpå igen.
  Skal jeg gøre andet? Jeg vil heller ikke rippe op i det sidste halve år – men min anelse siger at min kone ikke altid er helt ærlig og kun fortæller det allerhøjeste nødvendige, selvom jeg måske burde vide det.

  Hun siger, at hun har valgt mig til og ham fra – men kan jeg tro på det efter alle de usandheder jeg har fået – Men jeg vælger at tro på det.

  Jeg har som skrevet ingen at snakke med om dette, så jeg ved ikke om jeg har gjort det rigtige – jeg har da min skønester kone endnu, også selv om jeg var ved at miste hende eller måske gør det.

  Jeg vil gerne have nogle værktøjer og kommentarer på min lange tekst.
  beklager – men håber den var spændende

  Knus den fortvivlende mand

  #22020
  Eva Marie
  Deltager

  Først og fremmest Myheart, så MÅ MAN IKKE læse andres sms´er – mails mm. Det er strafbart OGSÅ selv om det er din kone – det er NO GO! MEN det ved du jo nok også selv – så det skal du i hvert fald stoppe med…

  At hun har noget i skeden….jamen, jamen jamen – det KAN jo være udflåd, og sperm sidder jo ikke så længe – så det lyder lidt langt ude – i mine øjne!
  Jeg tror du er fuldstændig desperat for at finde “noget” på din kones flirt…alle kneb gælder, – og det er ikke sundt i et ægteskab. Jeg har været på den anden side som kone (dog uden flirt), og kan kun sige at den der form for kontrol du udøver overfor din kone ikke er ok!! Det kan ikke siges kraftigt nok!! og jeg genkender lidt hendes reaktioner om at gå i forsvarsposition, da hun ellers ALDRIG vil få fred for din kontrollerende adfærd!! Hvis du vil have hende til at holde mund og være indelukket – så er du på rette vej…….
  SÅ JA!! Hun siger alt for at please dig – hun tør ikke andet. Bare det at du skriver “DU TOG HENDE I AT SNAGE PÅ VENNES FACEBOOK”. Du skal ikke TAGE hende i noget som helt – hun er et selvstændig menneske som har ret til at gøre nøjagtig som hun vil, uden at du kontrollerer hende!

  SÅ vidt jeg ved, så er det ikke muligt at se hvem der besøger ens Facebook side – de gør i hvert fald meget ud af at det er en funktion der ikke kan/skal bruges. Så hvordan du kan se at han har været inde på din kones FB 200 gange – det er mig en gåde – lige så stort et chok det er at du kan komme i tanke om at gå ind på hendes FB 🙁

  MEN hvis jeg skal se det fra DIN side, så er det måske meget menneskelig at reagere med at gå i panik, og kontrollerer ALT, fordi hun netop ikke tør fortælle dig hele sandheden.
  Om hun har haft en affære med vennen, eller om hun bare er betaget af hans omsorg, looks og sødme, det er svært at spå om, men jeg er sikker på hun har haft LYST til at indlede noget med ham – for jeg tror hun mangler respekt fra dig, og søger efter en mand der kan give hende den respekt hun fortjener.

  Du KAN ikke gøre noget – hvis hun ikke vil fortælle dig hele sandhede, så er det op til dig selv om du kan/vil leve med hendes beslutning om IKKE at snakke med dig om det – Det står dig frit for at blive skilt – det er nemlig også en ret man som individ har her i Danmark!!

  #22021
  lillehjerte
  Deltager

  Selvfølgelig må man ikke læse andres beskeder og profiler. Når det så er sagt. Hvorfor slide sig selv oo på en partner der tydeligvis er så forelsket i en anden og hvor der er så høj sansynlighed for at hun har sex med en anden. Derudover har hun jo også haft stor intimitet med ham på andre planer.
  Ja et eller andet sted, så lad hende gå. Der kunne blive en god mand til en kvinde derude som overhæler din kone.
  Og selv om du holder øje med din kone har du ingen garanti for at de ikke mødes og de ikke kommunikerer. Det kan jo også være at hun taler dig efter munden. Det lugter det da i hvert fald af. Med andre ord så er mit råd at lade være med at spilde flere gode år og energi på et kulsejlet ægteskab. I har jo en blind passager.

  #22155
  kat5
  Deltager

  Jeg forstår alle dine reaktioner, men at gå i parterapi, kan måske få jer begge til at åbne op overfor hinanden så det kan komme frem om noget er under gulvtæppet og om I er på rette vej og måske hjælpe med at få tilliden tilbage. Held og lykke

  #24567
  Felix
  Deltager

  Hvordan er det gået siden da? Er I stadig gift? Det virker unægtelig som at hun har haft en forelskelsesaffære kørende. Måske er du lidt paranoid omkring en del detaljer, men sandsynligvis har det også indefattet sex.

  #26425
  Myheart
  Deltager

  Hej Felix

  Nej vi er ikke gift længere.
  Ja. Hun havde en anden mand i hendes liv og sandheden kom på bordet.
  Hun fortalte ikke alt, men det blev hun nød til.
  Vores skilsmisse tog Ca. 1/2 år.
  Hun er dog ikke sammen med ham idag. Men har fundet en anden kæreste.

  #26426
  Myheart
  Deltager

  Skriv for råd, hvis du eller andre står i samme situation

  #26432
  Froeken T
  Deltager

  Hej Myheart

  Sikke en historie, og sikke da en kamp, du har været igennem. Jeg er ret nysgerrig på, hvordan din proces med at komme igennem skilsmissen og ovenpå igen har været – hvis du da er ovenpå igen 🙂 Er det noget, du kan lokkes til at skrive et par ord om?

  #26476
  Myheart
  Deltager

  Frøken T
  Det vil jeg gerne fortælle om.
  Men ikke her
  Send en mail til mig på
  Tc9830@gmail.com
  Så tager vi den derfra.
  Måske står du i samme suppe.

Viser 9 indlæg - 1 til 9 (af 9 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.