Forladt

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 144 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #9417
  Loulou
  Deltager

  Min mand/kæreste gennem 15 år fandt ud af at han ikke vidste om han elskede mig, jeg er knust, vil jo gerne fortsætte, jeg synes vi skal prøve med terapi men det virker som om han ikke engang vil prøve. Vi har to børn 8 og 10 år.
  Min verden er revet væk under mig han siger hans også er men hvorfor vil han så ikke prøve, vi er fra hinanden nu og har været det i 2 en halv uge nu. Til børnene har han sagt at vi måske skal skilles.
  Forstår ikke hvad der er sket.
  Håber håber håber

  #9432
  lillehjerte
  Deltager

  øv en trist situation at stå i. Jeg tror ikke der er så meget andet at gøre end at give ham lidt luft til at være sig selv lidt, så han kan finde ud af om han savner at komme tilbage til dig. Det er der jo nogle mænd der kommer frem til. Andre gør ikke. Jeg tror du er i chok lige nu. Mit næste forslag er (det ved jeg dog ikke om du er klar til) er at du kan reflektere lidt over om du reelt også var tilfreds eller om der var ting i forholdet du drømte om skulle være anderledes. Hvis du havde mange længsler kan det være at også du har brug for at undersøge hvilken retning du ønsker at livet i relationer skal tage.

  #9436
  sissi
  Deltager

  Mondali, jeg føler med dig, ved godt det ikke hjælper alverden, men vi er nogle stykker der har prøvet når ægteskabet brister.

  Mit råd til dig er, at du forsøger at acceptere hans beslutning, og med det mener jeg, at du ikke beder/tigger/råber/skælder ud/bebrejder osv., men viser ham, at er det sådan – så er det sådan. Det mest tiltrækkende ved en kvinde kan være at hun kan selv, og ikke bliver en sur bitch – hvis du kan følge mig.

  Du er ked af det,føler dig svigtet og villig til at gøre alt i dette her, men gør noget for dig selv, noget du kan li, noget som gør dig i lidt bedre humør – og ikke bare venter på han tager den endelige beslutning. Når I har været sammen så mange år, bliver tingene nemt genkendelige til en hver tid, intet overraskende for nogen af jer.

  Jo før jo bedre du indser, at du ikke kan ændre hans beslutning – des mere får han øjnene op, hvad han mister. Du er jo som du altid har været (ikke noget forkert i det:)) men find nogle nye sider af dig selv – for din egen skyld. Der ligger helt sikkert en anden kvinde i dig, hiv hende frem.
  Du skal ikke bare vente på, han bestemmer sig, der kan gå måneder – det bliver du syg af.

  Tænker du der er en anden kvinde inde i billedet?
  – og var det lige ud af den blå luft han beslutning kom?

  #9476
  Loulou
  Deltager

  Vi har nu været væk fra hinanden i tre uger, han har taget beslutningen, jeg har sagt jeg kun kan acceptere hans beslutning men at jeg stadig ikke forstår det. Vi er hos børnene på skift en uge af gangen fra nu af.
  Ja jeg er i chok og er ked af det men jeg nyder også at være alene, ingen stress om morgenen, skal ikke skynde mig hjem, skal kun tænke på mig selv.
  Sissi, jeg læste nogen SMS der var på vores datters iPad en korrespondance han havde haft med en anden kvinde, de har ikke haft et fysisk forhold men mødtes et par gange, det har han sluttet da jeg fandt ud af det. Ved så ikke om det er rigtigt.
  Det prøver jeg at lade være at tænke på selv om det er svært.
  Vi var hos terapeut i går, god oplevelse, vi vil jo gerne gøre vores brud på en ordentlig måde. Tror du har ret i at han netop skal se mig som den kvinde jeg er, jeg har sagt jeg ikke forstår men accepterer.
  Jeg har manglet nærhed, kram og knus, vi har altid dyrket sex så det er ikke det der manglede.
  Ved jeg nok skal finde en på et tidspunkt der kan give mig det, men jeg har mistet min mand, min ven, vores fælles liv. Han er som person det bedste menneske jeg kender men han har sagt han ikke tror han kan give mig det jeg har brug for.
  Vores intention er at vi kan forblive venner, men jeg vil jo gerne være en del af hans liv og det kan jeg ikke. Mange tanker,
  Jo jeg håber da stadig han en dag vender tilbage men ved godt jeg ikke skal tro det,
  Har lyst til at tage hjem til ham og børnene og sige kom nu men gør det ikke.
  Skal give slip….

  #9599
  Loulou
  Deltager

  Jeg har nu haft en snak med min mand, det er han stadig, om hvad der fik ham til ikke at ville mere, han siger han har sendt signaler til mig gennem to år som jeg tilsyneladende ikke har opfattet, han har aldrig sagt et ord, jeg er så ked af det, er ikke færdig med at opleve med ham, der er så meget jeg gerne vil opleve med ham og gøre sammen med ham. Hvorfor vil han ikke give mig en chance, lade os prøve at få det til at fungere?
  Jeg har ikke bedt og tigget og det vil jeg heller ikke, har sagt jeg accepterer men ikke forstår.
  Jeg kan slet ikke forstå han ikke vil prøve at få det igen vi altid har haft, vi har de to børn og har altid været hinandens bedste venner.
  Han siger der ikke er en anden men at der jo havde været den korrespondance med en anden kvinde som han var blevet fascineret af men som han efter sigende ikke skulle have kontakt med.
  Ved jo ikke om det er rigtigt, men hvorfor gå fra alt uden at ville prøve hvis der ikke er en anden. Han siger han er lige så knust som mig, hans verden er også væltet…
  Gid man dog kunne svar på sine spørgsmål..

  #9600
  Eva Marie
  Deltager

  min mand nægtede også i lang tid at han ikke havde en anden – men det havde han….Jeg tror du skal pumpe ham lidt mere for den information. Jeg er sikker på han har en anden, og derfor ser han ikke dig lige nu, men kun hende.
  Tror så at du skal give det lidt tid, hvis du gerne vil være sammen med ham igen..som så mange herinde har sagt, så skal de ud, før de kommer ind igen.
  At han er knust, kan være en dårlig samvittighed fra hans side over for dig og børnene.
  Mange tanker og knus herfra…Håber I løser det….

  #9601
  Loulou
  Deltager

  Hej Eve Marie,
  Det er også min tanke, men han siger at jeg tror alt muligt, og jeg har sagt ja det gør jeg. Det ville også være letter for mig at forstå det hele hvis jeg vidste der var en anden. Vi er allerede fra hinanden og bor på skift i huset en uge af gangen.
  Det hele går bare lidt for hurtigt.
  tak for dit svar.

  #9602
  Loulou
  Deltager

  Jeg har fundet ud af hvem den kvinde er han var blevet fascineret af, har både telefonnummer og adresse, og har helt vildt lyst til at kontakte hende, men alligevel vil jeg heller ikke være på det plan.

  #9603
  Eva Marie
  Deltager

  Pas på med at gå ned på hendes plan – Det har jeg virkelig også haft lyst til mange gange – men har styret mig:)
  Han skal selv fortælle hvem det er – og måske ved hende han var “fascineret” af ikke at han har dig?

  Din mand siger at du tror alt muligt – lige nøjagtigt sådan sagde min mand også til mig – og det var jo rigtig det jeg troede – Det er det de gør….de dækker over deres egen dårlige samvittighed, ved at køre den over på os – det er os der er forkert på den osv. Min mand siger da også at jeg ser syner alle vegne….og at jeg er sindssyg osv. når jeg spørger ind til hende den anden – så bliv du bare ved med at spørge ind til om han har en anden – på et eller andet tidspunkt giver han sig og fortæller dig det –
  Jeg har også brugt at Google utroskab – og der er der mange artikler der handler om hvad manden lyver om, og om hvordan du kan se tegnene…
  Et af tegnene er bl.a at han pludselig stopper med at have interesse for dig.

  #9610
  lillehjerte
  Deltager

  Jeg kan godt forstå at man er nødt til at have på plads hvad der foregår og du stadig er i chok. Men omvendt tænker jeg om det ikke bare generer endnu dårligere energi i dig at grave i de ovenstående ting. Er det ikke bedre at fokusere på hvad du så trænger til og gøre noget godt for dig? Møde nogle rare mennesker der ved hvordan man plejer sig selv og sin sjæl. Det vil nemt kunne smitte af på dig og dine livsfokuser når du er i krise(hvilket du er nu).
  Jeg tror ikke det er løsningen at grave mere i kvinden. Tværtimod tror jeg du kan få det værre af det ved at bruge energi på hvem hun er og ser ud osv. Jeg synes heller ikke det er en god ide at kontakte hende. Du ved aldrig hvordan hun reagerer tilbage på dig med.

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 144 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.