forkert læst?

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #10716
  A_J
  Deltager

  Hej
  Jeg er lidt forvirret, da jeg er blevet uvenner med en fyr, som jeg har snakket meget med og flirte en del med. skal lige siges, at vi har snakket sammen rigtig længe, da vi også har gået i klasse sammen, men vi har ikke set hinanden udenfor fester eller skolen. Derfor synes jeg der skulle ske noget.

  har han skrevet til mig inden han flyttede ind i hans nye lejlighed, at han rigtig gerne ville invitere mig på mad og vin og at han synes vi skulle ses og se, hvordan det hele udviklede sig.

  Jeg spurgte forrige mandag, om han havde lyst til at tage med mig i biografen enten fredag eller lørdag. Han svarede, at han desværre ikke kunne fredag, da han havde en aftale med drengene, men at han måske kunne lørdag, hvis ikke han havde for mange tømmermænd.

  for mig lød det her med tømmermændene som en rigtig dårlig undskyldning, men gad ikke sige noget til ham, ville hellere bare selv observere, om han nu selv ville tage initiativ. Jeg skrev tilbage til ham, at jeg bare ville lave nogle andre planer.
  dagen efter får jeg en besked fra ham, efter ikke at have svaret på hans snap, hvor han spørg, om jeg nu er sur på ham, fordi han ikke kan fredag. Jeg forklarer ham, at jeg ikke er sur, men er kommet i tvivl om han overhovedet har lyst til at se mig. Han begynder at diskutere med mig om hvor vidt han har vist interesse for mig, at grunden til han ikke har inviteret mig endnu er fordi han lige er flyttet ind i den nye lejlighed (han har boet der i 2 uger) han har travlt på jobbet, er i gang med at skrive ansøgning til HD og er stadig i gang med at få lejligheden til at se beboelig ud + han har lavet noget alle weekender han har boet i lejligheden.
  Jeg forklarer ham, at det ikke handler om at ses en hel dag eller en hel weekend, men bare nogle timer. forklarer ham, at det ikke havde noget med det at gøre, men måden han havde skrevet sin sms på, at det for mig lød som en dårlig undskyldning.
  Han skrev, at det var et mærkeligt grundlag at konkluderer det ud fra og fortælle mig, at han er rimelig sur over, at jeg kan beskylde ham for nogle ting han ikke har gjort.
  Det ender med, at samlen sluttet i en pæn tone og at vi bliver gode venner igen – troede jeg
  efter denne samtale har han nemlig ikke kontaktet mig eller svaret på de snaps jeg har sendt, så jeg ved, at han er sur på mig. ydermere lagde han et billede op på instagram, hvor han er i biografen LØRDAG med hans venner inden og se den film jeg ville have ham med ind og se.

  Jeg synes det er en mega barnlig opførsel, men har jeg været forkert på den? var han måske i virkeligheden interesseret? jeg tænker bare, at hvis han virkelig var interesseret, så var han ikke blevet så sur?

  #10717
  Zoe2
  Deltager

  I forekommer lige barnlige og umodne begge to.

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.