Forholdsafhængig

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 10 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #4360
  alfine
  Deltager

  .. og så gik man lige og troede, at et års pause og lær dig selv at kende på alle mulige måder, kunne bruges i opstarten af et nyt forhold
  *manden talte hele tiden om sig selv
  *manden kommenterede hele tiden sine penge, og hvad han kunne købe
  *manden skældte ud efter første date efter, vi ikke havde set hinanden et år – og sagde jeg var for meget på.
  *efter 2 date, da jeg ikke skrev, var jeg for lidt på, så han ville heller være solo.
  *talte hele tiden om sin ex, der åbenbart råbte, skreg, så han måtte låse døren, og hun nu stadigvæk ville have ham tilbage, men det var slut
  *synes jeg var sød, måske for sød..
  og her sidder jeg så, med en forståelse for, at han ikke var den rette for mig og en slags taberfyr ifht. mig, men jeg er så trist og det hæmmer mig. Jeg tabte 4 kg ved at spise sund, da jeg havde kontakt til ham og i går åd jeg mig igennem dagen..
  Åh, det bare så dårligt for mig at gøre – føler jeg er skudt tilbage til for 1 år siden, selv om jeg denne gang godt ved, hvad jeg lider af, men hvordan takler jeg følelserne, ensomhedsfølelsen og jeg ikke gider forsøge med en ny mand, når det alligevel altid går galt. Troede jeg denne gang havde sat pleasergenet væk – lade manden jage, men denne mand skulle åbenbart have det modsatte pga. hans usikkerhed og så sidder jeg her og føler mig alene og øv igen.. knus Alfine

  #4373
  Annabell
  Deltager

  Hej Alfie

  Du skriver manden skældte ud efter første date efter I ikke havde set hinanden i et år? Er det da den samme mand du dater nu dom for et år siden?

  Hvis ja – synes jeg du skal tænke lidt over at man siger “gå aldrig tilbage til en fuser”., og I jeres tilfælde er det tydeligt at en genforening ikke vil dig noget godt, og så synes jeg bare du skal komme væk i en kæmpe spurt og se dig om efter noget der er bedre.

  Hvis det til gengæld er en ny date – tjah så er jeg nok tilbøjelig til at sige det samme. Så megen kritik og konflikt så hurtigt tror jeg du får svært ved at få noget godt ud af på sigt tror jeg.

  Jeg har selv tendens til at skulle passe meget på mig selv i forhold, bliver jeg for usikker og “kryber” nærmest over i min kærestes liv. Jeg har været i et langt terapiforløb, og alligevel skal jeg hver gang og hele tiden passe på mig selv og flytte mig tilbage på min egen bane halvdel. Det er svært at ændre noget så grundlæggende i sig selv, men jeg har lært at en del af løsningen for mig er en “holde ud” teknik, simpelthen at prøve at lære at være i følelser uden nødvendigvis at reagere på dem. Det bliver lettere og lettere med tiden, men er også hårdt fordi når jeg ikke kan reagere kan jeg heller ikke få det fix jeg savner for at få mine følelser under kontrol.

  Jeg ved ikke om du kan bruge det til noget?

  Storr kram

  Annabell

  #4374
  Annabell
  Deltager

  PS. Grunden til at jeg skrev det sidste er at jeg læser dit indlæg lidt som om du igennem processen har prøvet at indrette dig efter hvad han havde behov for i stedet for hvad DU har brug for, og det er alt for svært at navigere i. Jeg er selv håbløs indimellem, og husker også at have siddet fortabt og tænkt “jeg gjorde jo alt – hvorfor så det her”. Men det var jo netop det der var problemet, for hvor var JEG og mine behov.

  #4375
  alfine
  Deltager

  Hej Annabell,
  jeg er helt enig i din besvarelse og ja, jeg så manden kort tid sidste år. Der trak han så også, men jeg har ændret mig så meget gennem det sidste år og troede han trak sig fordi jeg for lidt på. Denne gang gjorde jeg så et forsøg på det modsatte !!
  Var lidt trist over det i morgen, og havde nok lige brug for at vende den med nogen herinde, som kendte til og kunne sparke mig i den rigtige retning – han er og bliver et kvaj – altså overfor mig og nu skal jeg ikke længere gå og tænkte, hvad nu hvis med ham.. det letter og ja, det bliver nemmere for hver gang, at tænke,
  NEJ, en mand er ikke noget for mig, hvis han skal kritisere mig efter kort tid – bare fordi jeg er for sød – og det har jeg hørt så mange gange fra fyre.. gab, gid jeg var lidt bitchet… griner
  tak for din input.
  hilsen Alfine

  #4379

  Hej alfine

  Ja, han lyder da som et selvoptaget kvaj. Godt at du fik det bekræftet, selv om du havde håbet på, at din forandring ville ændre ham. Haha, der skal nok mere til at få ham til at sætte pris på andre end sig selv.

  Held og lykke med at komme videre og finde en mand, der ikke misbruger og kritiserer din sødme, men tværtimod ser igennem den og får fat på alt det andet i dig, som sikkert ikke kun er venlig imødekommenhed.

  Med venlig hilsen

  / Martin Østergaard

  #4396
  Annabell
  Deltager

  Kære Alfine

  Du skal ikke ønske du var/er en bitsch. Du skal være DIGSELV!!!!! Hvilke fyre tror du i virkeligheden ønsker sig en som kun er på tværs. Kun dem du ikke passer sammen med.

  Du er et sødt menneske, vent lidt – så møder du også en sød mand som du har fortjent.

  Knus

  Annabell

  #4398
  Troldinde
  Deltager

  Jeg kan nu godt forstå alfines ønske om at være lidt bitchet, for har selv den tanke nogle gange, at jeg ville ønske, jeg var bare LIDT jævnt bitchet.

  Jeg har også fået den serveret, at jeg var for sød og på den konto, så er der nogle mænd der tror, jeg kan pisses på…… og så skal jeg love for at englevingerne falder af og jeg suser videre på kosten!!! … og så er det for meget bitch.

  Men mit udgangspunkt er altid, at jeg behandler andre, som jeg gerne selv vil behandles. Da det er det jeg har det bedst med, så fortsætter jeg sådan…. og så må jeg hoppe af og på kosten en gang imellem, men jeg vil da stadig drømme 😉

  (Og så undre jeg mig over, hvordan man kan være for sød…. for er det ikke nærmere den anden, der ikke er sød nok??!??)

  #4399
  Rosmarin
  Deltager

  Er der ikke nogen af jer, der har oplevet at en mand også kan være for sød?

  #4400
  Kattemor
  Deltager

  Jo på en måde har jeg..

  Min x var meget hjælpsom og sød, men til sidst var det altså for meget..

  Han skulle hele tiden fremhæve hvor hjælpsom han var og hver gang vi var i nærheden af en at de ting han havde hjulpet med eller havde skaffet til mig skulle det kommenteres.. Så som – neejj hvor er de flotte de sten du har på terrassen, sagde han hver gang vi gik i haven – (han skaffede dem), nå malingen hænger stadig fast, sagde han hver gang han gik forbi ind i mit hus hvor han havde malet det øverste af gavlen, og jeg kunne blive ved.. til sidst er man ved at få spat over alt den ros han gerne ville have hver dag..
  Han var virkelig sød og hjælpsom, men det blev faktisk til noget negativt hen ad vejen..

  #4415
  Annabell
  Deltager

  Det kommer vel også lidt an på hvordan man er “for sød”. Hvis man konstant pleaser og forsøger at gøre alt for at please den anden så kan den anden part sagtens miste respekten, og jeg tror så det manden mener er at han savner lidt modspil.

  Hvis man derimod blot overordnet er et sødt menneske generelt mod alle, så er det en anden sag. Synes jeg.

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 10 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.