Forhold slut pga den enes parts kom i krise

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 12 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #22482
  Maries
  Deltager

  Jeg har været sammen med min kæreste i 3,5 år, jeg er stadigvæk vild med ham og han med mig og når tingene går godt er vi et perfekt par. Men sidste forår kom jeg i dyb personlig krise. Efter 1,5 år måtte jeg sige op på et dårligt job og kunne imod forventning ikke finde nyt. Der skete flere ting for mig som gjorde jeg blev blæst helt skæv og selvom jeg prøvede at fortælle min kæreste om det, forstod han det ikke rigtigt. Oven i det flyttede vi sammen og det var det værste tidspunkt at gøre det på, kan jeg nu se. Det blev bare værre og værre fordi jeg havde det så dårligt og han forstod det ikke. Og vi kunne ikke tale om det fordi hans børn er hos ham næsten hele tiden. Han ønskede flere gange at vi skulle finde ud af det, men havde ingen ide om hvordan og med børn hele tiden var der ikke mulighed for at tale om noget, så det blev ved snakken. Til sidst valgte jeg at flytte for at redde forholdet. Nu bor vi så hver for sig og tale ikke sammen. Jeg har skrevet til ham at vil have vi prøver igen. Nu har jeg en plan for hvordan vi kan løse det og vi skal ses i næste uge. Men nu er jeg i tvivl. Kan man ikke forvente at man skal være der for hinanden når man har problemer?
  Jeg har ikke haft lignende kriser før og får det forhåbentlig ikke igen. Men det skræmmer mig lidt at han ikke er der når jeg virkelig har brug for ham. Er der nogen som har oplevet noget lignende og hvad er jeres tanker om det?

  #22483
  Eva Marie
  Deltager

  Nu skriver du ikke hvilken problemer/krise du har været igennem, andet end uventet arbejdsløshed? Som jeg læser dit skriv, så har han børn og dermed et ansvar der rækker langt ud over dine problemer, så på en måde kan jeg egentlig godt forstå ham…
  Det kan være svært at finde overskud til at klare andres kriser og det er ikke alle der magter det – specielt ikke når der er børn der kommer i 1. række.

  I min optik, kan man godt forvente en form for forståelse, og at man skal være der for hinanden – men hvis det kun er dig han hele tiden skal være der for, så kan det godt være svært. Husk det er dig der går igennem problemerne og har tankerne, ikke ham – og det kan virkelig godt være svært at sætte sig ind i når man ikke er den der har problemerne. Det skal der også være en forståelse for hos dig…

  Måske I bare skal have lidt tid hver for sig – også så du kan finde hoved og hale i dine problemer – evt. med professionel hjælp?
  Kriser kan komme på alle tidspunkter i livet, og du kan ikke garanterer at det ikke sker for dig igen

  #22484
  lillehjerte
  Deltager

  Deleforældre har jo ikke deres børn hele tiden. De har også tid alene. Der er en tendens til at deleforældre har hovedet oppe i røven på sig selv hele tiden. Nogle er det fordi de lader sig styret af eksen. Andre er det fordi de ikke kan finde ud af at tænke på andre end den lille verden der hedder dem og deres børn. De forstår ikke at de ikke har en kæreste der stiller op så snart de har de sidste 2 sekunder til lige at række ud med den ene arm og ae en babs mens de iøvrigt har øjnene i noget andet. Sagt med andre ord. De formår bare ikke nærværet til andet end eget afkom når det kommer til stykket. Men der er jo ingen dee gider stå mofel til dere manglende nærvær i længden. Det tror jeg ikke du kan klare. Det du skal have er både en elsker og en nærværende ven der kan se og vil hele dig. Der er nogle deleforældre der formår det. Men så giv dig selv chancen for at møde en med eller uden børn der kan det. Du skal ikke være sammen med en der får dig til at føle dig endnu mere alene end du i forvejen føler. Lige nu er det ekstra meget alene. Men det er måske bedre end at være i længsel sammen med en og i krise og have en dobbelt kamp i det. Er der en veninde der kan støtte dig i din krise?

  #22485
  Maries
  Deltager

  Mange tak for gode svar begge to 🙂
  Eva Marie, du har ret i det ikke er hans krise og at det kan være svært at forstå. Krisen var dels arbejdsløshed men også følger af mobning på arbejdspladsen og omvæltningen at flytte sammen, som gik stik modsat af hvad jeg forventede. Jeg forestillede mig vi skulle have tid sammen, men det blev når der skulle købes ind laves mad og ryddes op- hygge var med børnene(som var der langt det meste af tiden selvom de har en 9-5 ordning.). Og børnene gik i seng 22.30 , senere end mig så det var ret ensomt egentlig og slet ikke som jeg overhovedet havde forestillet mig.
  Vores aftaler blev nærmest altid aflyst fordi børnene kom og ja det var som lillehjerte beskriver. Og lillehjerte – rigtig godt ramt at man er mere alene sammen med en end når man er alene – sådan så jeg det ikke men det er jo præcis som det er. Jeg skulle stå stand by og han blev meget forurettet når jeg ikke gjorde det…skørt.
  Taler ikke med nogen om det rigtigt, derfor skrev jeg her og det hjælper også at være væk fra ham.

  • Dette svar blev ændret 3 år, 10 måneder siden af Maries.
  #22488
  lillehjerte
  Deltager

  Det er nemlig lige præcis det problem at de tror man er en service der stiller op på udelukkende deres betingelser og de overskuer ikke at se en. Jeg tror at den der overoptagethed af familie kan have en bagside hvor omverden glemmes. Det er self ikke så simpelt men er en balancegang. At du stod alene i fht mobning på arbejdet gør det ekstra hårdt også ikke at blive set i et parforhold.

  Hvor gamle er de børn. Det er da sent de kommer i seng.

  #22489
  Maries
  Deltager

  Børnene er 12 og 15. Mine kom slet ikke så sent i seng da de var på den alder og det er også svært for dem at komme op om morgenen. Men meget foregår på deres præmisser, og således også sengetider.

  #22490
  Eva Marie
  Deltager

  Nej det gjorde mine heller ikke – det er alt for sent når der er skole dagen efter.
  15 år gammel, så skal man ikke hænge på fars skød hele tiden 🙂

  Hvis jeg var dig – ville jeg give ham fred – og så må du se hvor meget du betyder for ham! Dvs. det må være ham der skal vise at han vil dig.

  #22491
  Maries
  Deltager

  Tak for jeres kommentarer, det er rigtig rart at høre det ikke er mig som er helt forkert på den.

  Vi skal ses på mandag og tale om det, så må jeg se hvad han siger.
  Hans ex-kæreste før mig kontaktede ham 3 dage efter jeg var flyttet og så sås de. Jeg blev fuldstændig paf da han fortalte det men sådan er det vel…..
  Han siger hun ikke er noget for ham men man ved jo aldrig med de mænd, tænker jeg…..

  #22493
  Eva Marie
  Deltager

  Nu mere du sådan oplyser Maries – nu mere synes jeg du skal passe på dig selv 🙂
  Hvorfor skal han ses med x kæresten? – tror desværre ikke han er helt in to you – og det vil være synd hvis du skal bruge de næste mange uger med en der ikke er der helt for dig – det er livet for kort til 🙂

  #22494
  Laerke
  Deltager

  Der er mange ting som kan forhindre ægte intimitet i et parforhold – børn, særbørn, arbejde, fritidsinteresser, brug af mobil og iPad MV
  Stan Tatkin fortæller om et system hvor man tilgodeser hinanden i et parforhold og at VI kommer før alt andet og hvor man har hinandens ryg. Han har skrevet lidt om the couple bubble som man blive inspireret af.

  • Dette svar blev ændret 3 år, 10 måneder siden af Laerke.
Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 12 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.