Forelsket i min søde kollega

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 50 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #21157
  Anette87
  Deltager

  Så skete det endelig: jeg er blevet forelsket!

  For cirka lidt over et halvt år siden, startede der en ny mand på mit arbejde. Der gik ikke mange dage, før jeg kunne mærke, at jeg var tiltrukket ham. Han udstråler ro, stabilitet, nærvær, og så er han bare så sød! Jeg parkerede den dog meget hurtigt, da jeg fandt ud af, at han er i er forhold. En aften – kort tid efter han var startet – kom jeg dog til at sende ham nogle ret uskyldige fuldemandsbeskeder, om han kom i byen. Han gav mig her en meget høflig og indirekte afvisning. Siden har det været akavet at støde på ham på jobbet. Vi render ind i hinanden flere gange om dagen. Han er sød og rolig, som han plejer, men jeg stammer, bliver rødspættet og akavet. Jeg har dog parkeret tanken om, at han er et muligt emne.

  I fredags var vi til stor fest på jobbet. Efter et glas vin får jeg mod til at sige til ham, at jeg er ret pinlig over, at jeg dengang sendte de fuldemandsbeskeder, og at jeg er træt af, at jeg bliver så akavet, når jeg støder ind i ham på jobbet. Hans reaktion er så sød. Han siger, at han overhovedet ikke har bemærket, at jeg har været akavet, og at alt er okay. I løbet af aftenen begynder vi at småflirte. Han klapper mig på et tidspunkt på mine bare lår. Lidt efter fortæller han, at han også har haft et godt øje til mig, siden han startede på jobbet. Han har bare pakket det væk, da han jo er i et forhold. Han fortæller, at han synes, jeg er sød, charmerende og sjov. Han fortæller også, at det går dårligt i hans parforhold. Vi flirter og danser meget intenst. Lidt efter går vi afsides de andre og kysser og krammer. Ingen af os er specielt fulde. Det ender med samleje. Han siger flere gange, at det godt kunne blive ham og jeg. At det vil han ikke udelukke. Vi kysser og giver lange knus. Det hele føles så rigtigt. Han er meget sød og nærværende. Jeg er virkelig overrasket over den drejning, aftenen har taget.

  Næste dag ringer min kollega for at fortælle mig, at hun har delt en taxa med ham hjem. Hun fortæller, at han var i dyb krise og samtidig fortælle hende om hans varme følelser for mig, og at han har haft et godt øje til mig fra start.

  Om mandagen mødes vi for at snakke det igennem. Jeg møder en mand, som er præget af meget dårlig samvittighed. Han siger, at det særligt bygger på, at han var ved fuld bevidsthed om alt, det skete. Han holder stadig fast i, at hans forhold kører lidt skævt. Vi har ikke snakket videre om ham og mig. Jeg kan mærke, det er den dårlige samvittighed, der fylder lige nu. Men hvordan skal jeg forholde mig? Tror I han mente, de ting, han sagde. Han er er meget ærligt og ordenligt menneske – det ved jeg. Men de bliver vel også liderlige indimellem. Jeg aner ikke, hvilket ben, jeg skal stå på. Han er så dejlig.

  Skal jeg give ham ro? Hvad skal jeg gøre?

  Der er ingen børn involveret. Han bor med sin kæreste, som han har været sammen med i cirka 4 år.

  • Dette emne blev ændret 4 år, 2 måneder siden af Anette87.
  #21159
  Kide
  Deltager

  Hvis jeg var i samme situation, ville jeg give ham ro nu og trække mig. Dette både for selv at få ham lidt på afstand, så han ikke skulle fylde det hele. Men også får at han får en chance for, at mærke hvad det egentligt er han vil. Hvis han vil dig, så kommer han vel til dig. Han vil i hvert fald nok ikke komme til dig, hvis du presser på, for det tror jeg at de færreste mænd (og kvinder) ville gøre.
  Lige nu er han forvirret, splittet og har dårlig samvittighed. Det tager måske tid for ham, at få styr på alt det han har rodet sig ud i. Jeg kunne da godt forestille dig, at han mente de ting han sagde, men hvad han gør nu er svært at spå om. Der kender du ham bedre end os herinde.
  Det er hårdt når man arbejder sammen, for så undgår du ikke at se ham. Men du kan forsøge bare at være cool, smile og sige “hej” når du møder ham. Når du gør det, vil du selv føle dig mere ovenpå. Og så prøv at se om du kan lade telefonen være, når du går i byen
  😉

  #21160
  Anette87
  Deltager

  Manden kom i dag ind til mig i det lokale, hvor jeg sidder og arbejder. Han skulle ikke noget. Kom bare ind og sagde ‘hej’. Det et da er godt tegn, ik?

  #21161
  Eva Marie
  Deltager

  Jov – han er i hvert fald ikke sur på dig 🙂

  Sagde han ikke andet end “hej” ?

  #21162
  Anette87
  Deltager

  Jeg var ved at lave kaffe, så han kom ind for at sige, at det duftede virkelig godt. Han vidste, at jeg var alene derinde. Han var bare sød og smilende, inden han gik videre.

  #21166
  Tintin
  Deltager

  Jeg synes, at det var lidt dumt at have samleje. Men nu er det sket.

  Jeg ville gøre en af 2 ting fra nu af:
  1). Fortælle ham, at du kan lide ham, og du nu giver ham ro til at finde ud af, om han vil blive med kærsten (de kan vel ikke være så svært), eller om han vil se dig.
  2). Du undgår sex, men flirter vildt med ham. I hænger ud sammen.

  Jeg er ikke så vild med nr. 2, meeeeen jeg er ikke så naiv, at jeg tror på kærlighed ved første blik hver gang, eller at en kort ny relationen vedbliver, hvis man ikke ses, medens andre mænd samtidig har frie hænder – det er en lidt ulige kamp ved et nyt bekendtskab. Så jeg vil i grunden nok vælge nr. 2., men jeg vil forvente, at min flirt meget hurtigt får orden på sit hus. Nu er det ikke så tit, at jeg nifler piger, som allerede er i et forhold. Dels gider jeg ikke uafklarede forhold. Dels ved jeg ikke om jeg vil kunne bygge på noget med en person, som kan være utro. Men skulle jeg møde the-one, så vil jeg holde mig til. Muligheden skal ikke forpasses, men jeg vil som sagt forvente en hurtig afklaring og handling.

  #21167
  Anette87
  Deltager

  Åh, jeg ved det godt. Det er også sindsygt hårdt at være i. Jeg har kæmpe sommerfugle i maven på en måde, der ikke er helt rart.

  Jeg har besluttet mig for, at jeg det næste stykke tid vil give ham ro og plads – samtidig med at jeg er åben og smilende, når jeg render ind i ham. Når der er gået lidt tid, vil jeg – når jeg lige har ham på tomandshånd – høre ham om, hvordan han har det, og hvordan det går derhjemme. Jeg har brug for at få vished.

  Men hvor lang skal denne periode, hvor jeg giver ham plads, være?

  #21168
  Anette87
  Deltager

  Åhh nej. Jeg endte alene med manden i kopirummet – et meget afsides sted. Jeg fik pludselig behov for at være ærlig. Jeg fortalte ham, at nogle af de ting, han havde sagt til festen, havde bidt sig fast – fx at det kunne blive ham og jeg – og at jeg havde brug for at få det parkeret, hvis han allerede nu vidste, at det ikke kom til at ske. Han sagde, at han ikke kunne give mig svar lige nu. Men gav også udtryk for, at den heller ikke skulle parkeres. Han synes, jeg er sød og dejlig og vil stadig ikke udelukke noget. Han skulle nok give mig svar, når han vidste noget mere. Lige nu var alt rodet for ham.
  Da jeg så kyssede ham på munden, sagde han “Det tænker jeg ikke, er nogen god ide.” Åhh, jeg døør. Jeg har bare lyst til at undgå ham nu.

  #21170
  lillehjerte
  Deltager

  Jeg tænker umiddelbart at han havde behov for at blive bekræftet. Men jeg tror ikke man kan regne med han flytter fra kæresten og stopper forholdet. Det er ikke bare sådan lige, når man bor sammen.Så mit råd er at lade være med at have forhåbninger om noget.Ville du også selv være tryg i et forhold med en som havde sec med andre hvis I var i krise(hvis han overhovedet var det).?

  #21171
  Eva Marie
  Deltager

  Jeg synes det var SÅ SEJT af dig at du sagde det til ham – sikke et mod, og det må have krævet meget energi af dig at konfronterer ham. Du skal ikke tage dig af at han ikke ville kysse dig –
  Du er da alt for god til sådan en som ham – han er ikke det værd – Ret ryggen og tænk på det er ham der er den “lille mand” her.
  Jeg synes absolut, du har gjort det rette…….

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 50 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.