Forelsket i en bad boy

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #12034
  Stupid
  Deltager

  Kære Martin..

  Jeg har sådan brug for din hjælp. Nu skal du høre.
  Jeg har forelsket mig i det man vidst kalder en bad boy, og det vidste jeg udmærket godt i starten at han var. Jeg vidste desuden også at han havde været lidt af et svin overfor ret mange piger, men jeg hoppede da på den alligevel. Vi har nok haft noget i 3 måneder og det har ikke kørt særlig godt, han bliver virkelig jaulox hvis jeg har skulle været i i byen osv, og tror hele tiden at jeg er sammen med andre.. Men det er jeg jo ikke. Og fordi jeg netop vidste at han har været et svin overfor piger har jeg bevidst været lidt af et svin over for ham feks snakket om andre drenge imens han var der osv. Han har dog også været ret led overfor mig, feks skrev han til en veninde fra min klasse at hun skulle komme forbi, og han vidste udmærket godt at jeg går i klasse med hende… Men Det vil sige at jeg ikke rigtig har vist mit sande jeg, faktisk bare været rigtig ond fordi jeg var bange fra start over at han vil gøre det mod mig. Men nu er det hele droppet her til aften, og det er jo ikke det jeg vil. Hvordan får jeg det hele vendt, jeg gider ikke skrive til ham, fordi så mister jeg bare værdi og jagter ham.. Skal jeg vente lidt og lade hver med at kontakte ham eller?? Jeg er 20 og han er 25.

  #12035
  Kattemor
  Deltager

  Holdaop…!!!!

  Du skal lige se at komme så langt væk som muligt fra den mand… Hvad pokker tænker du dog på..?
  Et forhold skal bygge på kærlighed og respekt – ikke på mistro, jalousi og ondhed…!!

  #12045
  Tintin
  Deltager

  Hvorfor gider du være sammen med et menneske med hvem du ikke kan være dig selv med?

  Hvorfor goder du at satse på det dumt svin?

  Når jeg læser din tråd, så tænker jeg, at du ikke hviler i dig selv! Var dig dig ville jer droppe ham og bruge min tid på at få noget selvværd!

  Helt enig med kattemor! Det du har har intet med kærlighed at gøre!

  #12046
  Stupid
  Deltager

  mange tak for jeres svar :)!

  #12051
  lillehjerte
  Deltager

  Hvorfor bruge tid på ham….og så oveni købet bruge energi på en masse ukonstruktivt som at gøre ham bevidst jaloux. Så er man jo selv en del af konfliktoptrapningen. Drop ham helt og find en der fordre en moden, kærlig og fredelig relation.

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.