forelsket i en 7 år ældre mand

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #2493
  rosemia
  Deltager

  Kære brevkasse

  Jeg er blevet fuldstændig forelsket i min træner på 25 år. Jeg har kendt ham i kun 3 måneder. Jeg skriver, fordi jeg VIRKELIG har brug for hjælp til at forstå hans signaler og for at høre, hvad skal gøre.

  Jeg er en pige på 17 (fylder 18 om en måned). For kort tid siden begyndte jeg at tage min træning meget seriøst, og her lærte jeg min træner at kende. Der var god kemi lige fra start (sådan noget man bare kan mærke). Vi snakkede godt sammen når vi så hinanden efter træning i en periode (dog ikke lange samtaler), indtil han spurgte om mit navn og tilføjede mig som ven på facebook. Det skal lige siges, at på dette tidpunkt kendte han godt til min alder (hvilken han blev meget chokeret over, da jeg fortalte ham at jeg kun var 17. Jeg virker nemlig ikke som en på 17, og det får jeg tit at vide). På facebook “syntes godt om” og kommenterede han en del af de ting, jeg skrev, positivt.

  Han roser desuden mig og min træningsveninde ofte på facebook for min indsats til træning, og for hvor god, jeg er blevet, så alle kan se det. Han har altså ikke noget imod min alder på dén måde.

  Forleden spurgte han mig også om jeg skulle med til middag i forbindelse med træningen (hvilket jeg desværre ikke kan den dag). Han prøver altid at få øjenkontakt med mig først når han vil sige noget. Når jeg så forsøger at holde øjenkontakten, eller at få øjenkontakt med ham, eller hvis jeg bare kigger på ham, så kigger han ikke på mig. (men når jeg kigger på ham, kan man mærke at han ved at jeg kigger på ham, hvis I forstår). Han står desuden altid lige bagved mig når jeg træner, så han kan se mig bagfra… Han smiler altid meget, og lægger altid meget mærke til hvor jeg er i rummet, og når jeg siger hans navn så reagerer han lynhurtigt. Og så ligner han altid én der er lige ved at sige noget, men holder igen og lader være, som om han ikke tør. Forleden fulgtes min veninde, jeg og ham hjem, og han kiggede kun på mig da vi talte mens han smilede og “tøede lidt op” føltes det som om.

  Jeg kender ham stadig ikke personligt, kun igennem træningen, hvor han er meget ambitiøs på mine vegne, men det er som om, at han kun tør at “kontakte” mig via facebook. Han er ikke som sådan “genert”, han er egentlig meget åben, men alligevel tilbageholden (og sådan har han egentlig altid været). Han er ikke den, der går hen til en pige for at snakke, KUN over facebook, virker det som om.

  Det er tydeligt at han RIGTIG godt kan lide mig og min veninde, men jeg er sikker på, at hvis der er følelser fra hans side, så er det mig. Jeg er pæn, feminin og gør noget ud af mig selv og har ikke svært ved det med mænd normalt. Jeg ved at han synes jeg ser godt ud, på den måde, han kigger på mig, og jeg ved at han er single. Han opfører sig bare så mærkeligt, som om han er forelsket i mig, men for genert til at indlede en samtale. Der er i hvert fald noget, der holder ham tilbage, for han ligner altid en der skal til at sige noget, men så ikke gør det alligevel. Det er bare mærkeligt.

  Jeg kender mange, der er sammen med en der er meget ældre end dem selv, helt op til 18 år ældre, så det ER jo muligt på trods af alderen. Han er nemlig heller ikke så moden af sin alder og meget ungdommelig.
  Men vi har en masse til fælles, så meget at det er helt skræmmende, og jeg føler mig virkelig tiltrukket af ham. Der er virkelig kemi nærmest så man kan mærke det fysisk.

  Hvad holder ham tilbage? Vil han vente til jeg er 18? Hvorfor skulle han tilføje mig som ven på facebook, hvis det er udelukket fra hans side, at han kunne forestille sig “noget” med mig? Hvad kunne man forstille sig at han tænkte om situationen?

  Alt tyder på at han rigtig godt kan lide mig. Det er tydeligt at mærke at vi begge vil snakke, men ingen tør at indlede en samtale. Som om man åbentlyst er forelsket. Hvis han derimod bare ville være sammen med mig 1 gang, så kunne man forestille sig at han ville være meget mere flirtende end han er nu. Men det er han ikke engang. Han smiler bare rigtig meget, som om han vil noget mere seriøst.

  hvad skal jeg gøre? hvad tænker han?

  #2496
  chokoladefro
  Deltager

  Kan ikke lade være med at smile, når jeg læser din beskrivelse…

  Jo jeg synes han lyder interesseret. .. og måske han synes, at du er ung i forhold til ham. Det er svært at sige, hvorfor han ikke gør noget. Måske han er usikker på, om du er interesseret – og måske fordi han er din træner (nu ved jeg ikke hvad det er for en type sport, du dyrker) og derfor er mere forsigtig.
  Jeg ville nok set tiden lidt an, hvis jeg var dig – og se om du ikke kan komme med næste gang, at der er middag, julefrokost eller andet socialt, som bliver holdt i forbindelse med træningen. Så kan det jo være, at I får mulighed for at tale mere sammen. Dermed kan du måske også bedre mærke, om han er rigtigt interesseret osv.og du kan måske også bedre mærke dig selv.

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.