Forelsket i anden end kæreste

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #14182
  Norahsommer
  Deltager

  Hej..
  Som titlen beskriver, så er jeg i en forfærdelig situation. Først, jeg er 21 år, studerer og har i boet ude i 2 år hvor jeg nu har været sammen med en fantastisk fyr i 2 år, som jeg er glad for. Ikke den store forelskelse, men rar, klog, sjov og gær mig glad. For 5 måneder siden kysser jeg med en dyr fra klassen. Vi har altid haft et godt øje til hinanden, men vi har været for generte til at tage den op. Jeg siger “det var en fejl. Jeg HAR en kæreste”. Vi begynder at skrive/ snakke sammen som venner (det må man jo gerne) men kontakten får mig til at tænke på ham. Og nu har jeg ik lavet andet end at tænke på ham i 5 måneder. Jeg kysser igen med ham til en fest, og siger det straks til min kæreste. Min kæreste slår op. Jeg blir så ked af det, så da han vælger at tage mig tilbage siger jeg ja. Nu tror min omgangskreds dog at jeg er blevet droppet og jeg er single.. Og det værste er, jeg hader at skulle fortælle dem, at jeg er sammen med min kæreste igen. Jeg ved ikke hvorfor!! Jeg er jo stadig glad for min kæreste, og ved jo ogs at sommerfuglene for ham den anden går over, når det ik længere er nyt og spændende. Min kæreste ved jeg jo er dejlig selvom sommerfuglene er væk. Man kan jo heller ik droppe folk i tide og utide fordi sommerfuglene er væk. Åh lyder det som om jeg prøver at overtale mig selv? Hvad gør man i sådan en situation? Jeg kan ikke holde ud at høre fra flere sige “du må finde ud af hvad du vil” for det ved jeg godt. Jeg vil kysse med ham fra klassen! Men det kan man jo ikke basere sine beslutninger i livet på!!
  Hjælp..
  Vh norah

  #14183
  lillehjerte
  Deltager

  bor du sammen med din kæreste?

  Det er jo en klassisk fornuft og følelse konflikt du har med dig selv.

  Uanset hvad så lyder det til at du ikke er klar til at binde dig helt endnu. Du er også ung og har ikke smagt nok på verden endnu til at stoppe nysgerrigheden. Jeg tænker lidt at når du nu ved du ikke kan holde dig fra den anden fyr, hvorfor love din kæreste at du godt kan?
  Der er mange mennesker der ikke er klar til at binde sig i forskellige aldre og forskellige årsager og der er der nogle der vælger at leve i åbne relationer. Det er bedre at gøre det end at love nogen noget som man ved man ikke kan leve op til.

  #14185
  Go Happy
  Deltager

  Du lyder til at være lidt usikker på, om ham den nye fyr fra klassen kan give dig den samme tryghed og det følelsesmæssige engagement, som du har med din nuværende kæreste. Det er lidt det her med, at du ved hvad du har, men ikke hvad du får – og hvad hvis du ender med ingenting 🙂

  Når du fortæller om din kæreste, så lyder han til at være det sikre kort for dig, men sommerfugle i maven eller følelsen af, at være noget helt særligt, det giver han dig ikke. Anderledes er det med den anden, der er stærk tiltrækning, det er spændende – men gør dig også usikker.

  Lige nu spiller du på to heste. At du ikke råber ud til alle vennerne, at du og din kæreste er sammen igen, tænker jeg er fordi du ved, at den anden fyr så får besked, og dermed lukker den dør for dig, han vil finde en anden 🙂

  Selvfølgelig skal du basere din beslutning på det, du har mest lyst til. Du er ung, verden af fuld af muligheder, og du skal ud og prøve nogle ting af. Måske har du bundet dig for tidligt, og har derfor lyst til eventyr med den nye fyr. Måske er du fristet, fordi det er mere intenst med ham, end det nogensinde har været med din kæreste. Måske skal du slet ikke forpligte dig, før det føles helt rigtigt, og blot nyde livet her og nu.

  Hvis du vil din kæreste for alvor, så handler det om at stå ved det officielt, vende den anden ryggen og være tilfreds med det forhold du er i. Hvis ikke, så må du forlade ham, og sige at du ikke er klar til at binde dig for alvor lige nu… Og ja, han bliver ked af det. Men han bliver endnu mere ked af det, den dag han finder ud af, at du ikke har lyst til at være i et forhold med ham officielt og at du er små forelsket i en anden 😉

  #14186
  lillehjerte
  Deltager

  …eller når han mærker at du ikke er committet, fordi du har dit hjerte et andet sted. Den slags kan han nok godt mærke.

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.