Fordele ved at afstå?

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 10 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #11786
  Tena
  Deltager

  Jeg kunne godt tænke mig at høre – både fra mænd og kvinder-
  hvilke fordele I ser ved at afstå fra sex på de første dates?

  #11787
  Guldlog
  Deltager

  Hvis du har problemer med at se dig selv i øjnene bagefter – og/eller hvis du ikke kan leve med at have givet så meget af dig selv, i fald relationen ikke skulle udvikle sig yderligere efterfølgende! Hvis ikke, synes jeg virkelig bare man skal ‘go with the flow’.

  #11789
  lillehjerte
  Deltager

  – at man lærer ham bedre at kende til at vide om han har potentiale til at blive en fast partner eller om han i virkeligheden slet ikke passer sammen med en.

  #11800
  hexia D trix
  Deltager

  Helt enig med Guldlog 😉

  Man kan vende spørgsmålet om: Hvilke grunde er der til at have sex første gang, jeg møder en mand? Voldsindsyg tiltrækning eller at sex er et must og anybody will do 😉 Tror godt den første kunne gøre sig gældende for mig LOL

  #11802
  Sanne2
  Deltager

  Jeg tror det er vigtigt at være så autentisk som muligt. Så hvis du virkelig har mega tiltrækning, vild lyst til ham, du kan mærke et klart JA inde i dig selv – SÅ er mit bud at så er der ikke nogle + ved at gøre lige modsat af det du føler for. Tværtimod, så er du ikke dig selv og ikke autentisk.. Du skal gøre det som giver dig glød i øjnene og røde pletter på kinderne.

  #11805
  Tintin
  Deltager

  @Tena

  Som mand er det klart min opfattelse, at der ikke er noget forkert, hvis det er rigtigt (hvis du forstår).

  Den pige som jeg har været mest glad for, gik hen til mig og tog min hånd blidt (den første aften inden vi havde talt sammen) og vi var sammen samme aften. Med andre ord så var hun “jægeren”.

  Som sagt, så kan man ikke gøre noget forkert, hvis det er rigtigt. Så var jeg dig, så ville jeg gøre lige det, jeg har lyst til, hvis jeg var dig.

  Men skal jeg give et strategisk råd, så vil jeg som pige vente længe med at have sex (flere måneder), da jeg på den måde kan se om fyren er glad for mig eller kun er ude efter sex.
  Efter denne metode vil jeg kort fortalt afprøve, om fyren kan lide at hænge med dig uden sex. Kan lide dig som menneske/person. Må han bare se sig hver dag. Må han bare tale med dig mange gange hver dag. Høvler han digte af? Gider han gøre en indsats? Ligeledes vil du kunne lære fyren at kede! Men jeg ved godt, at flere måneder er længe for en rask dansk pige 🙂 En flirt over flere måneder kan være vild skøn.

  #11808
  Tena
  Deltager

  Jeg har valgt at afstå, for at lære personen nærmere at kende.
  Det giver mig en stærkere base-
  Jeg er ikke længere så “underlivs-styret” som jeg har været.
  Det betyder ikke, at jeg har mindre fysisk lyst overhovedet.
  Det betyder, at der er opstået en langt stærkere connection ml sjæl og krop.

  Tidligere brugte jeg sex i forlængelse af alle impulser og følelser i forbindelse med mænd – ofte med “poor” og uforløste resultater.
  Det gør jeg ikke mere. Der er sket er utroligt skift!
  Jeg ved ikke hvad der er sket?… er der nogen der kender det?
  At et mønster pludselig holder op?

  #11812
  Sanne2
  Deltager

  At et mønster hører op, fortæller måske bare at du er blevet ældre og at vi forandrer os livet igennnem…også selvom det ikke er en bevidst handling der ligger bag.

  #11818
  HappyFace
  Deltager

  Jeg synes jo, at man skal gøre helt som man selv har lyst til 🙂

  Dog vil jeg sige, at hvis jeg havde haft sex med min nuværende kæreste på 1.date (eller 2.date eller 3. date), så var han aldrig blevet min kæreste, men “bare” en b-ven. Han er nemlig lidt “oldschool”, så en kvinde der kan erobres seksuelt “for” hurtigt, vil han ikke have som kæreste.

  Så det kan jo være et argument for at afstå 😉

  Men det vigtigste må jo være, at man er tro mod sig selv!

  #11819
  eddieline
  Deltager

  Nogle kvinder – inklusive mig selv – får mange følelser ved intimitet. For mig har det derfor været bedst at vente med sex. Jeg har absolut ingen moralske skrupler mht. til “engangsknald”, når begge parter er indforståede, men det virker ikke for mig. Jeg bliver sårbar. Har endda måttet Google mit “problem”, og der er vist videnskabelige forklaringer i retning af dopamin-udskillelse (såkaldt kærligheds- eller kramme-hormon) ved orgasme. Hormonet bliver i kroppen i flere dage hos kvinder, men forsvinder efter få timer hos mænd. Og jeg bliver ked af det, hvis jeg har kroppen fyldt med dopamin og ingen at give min kærlighed til.

  Så jeg venter med sex indtil JEG er klar til at binde mig. På det tidspunkt ved jeg også, at manden nyder mit selskab – også når vi ikke er fysiske.

  Held og lykke 🙂

  Eddieline

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 10 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.