For tidligt at flytte sammen

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 45 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #21541
  Isabella
  Deltager

  Hej
  Jeg har skrevet herinde tidligere og mødte min kæreste for snart 4 mdr. siden. Jeg er slet ikke i tvivl om, at han er manden i mit liv og vi passer sammen på alle mulige måder. Vi har samme interesser, hygger sammen og venner og familie har taget godt imod. Vores børn er blevet bedste veninder og er også nærmest uadskillige. Jeg har derfor luftet tanken, at flytte sammen, selvom vi kun bor 15 min fra hinanden, vil det være rart med en hverdag sammen og kan jo herved også spare en del udgifter ifb med bolig osv.
  Jeg har spurgt ham om vi ikke skal sætte vores boliger til salg, da det jo også tager tid at sælge og håbe på, at finde ny fælles bolig fra årsskiftet. Han trækker sig lidt og synes vi skal lære hinanden bedre at kende. Vi har nået en alder og ved hvad vi vil have og har en del erfaring, så hvorfor vente. Synes I også som ham, at det er for tidligt ?

  Mvh Isabella

  #21542
  Eva Marie
  Deltager

  Tillykke med kærligheden 🙂

  Jeg ville nu også vente lidt med at flytte sammen – 4 mdr. er ingenting – lær hinanden bedre at kende, hvis du begynder at presse ham for meget, så smutter han måske….
  Giv det tid, og lad ham være med til at sætte tempoet…..

  #21543
  chokoladefro
  Deltager

  Synes godt nok 4 måneder er meget tidligt i forhold til at sætte 2 boliger til salg og købe fælles børn , når der ovenikøbet er dine og mine børn.. jeg ville vente minimum et år..

  #21544
  chokoladefro
  Deltager

  “Fælles bolig”

  #21545
  Tintin
  Deltager

  Tillykke

  Jeg ville flytte sammen, men beholde begge boliger i 1 år.

  Er der ikke plads til det, så ville jeg vente 6 mere med at finde noget sammen.

  #21550
  Kattemor
  Deltager

  Jeg havde aldrig sat min bolig til salg efter 4 måneder..
  Kan i ikke rykke sammen i den ene bolig..?

  #21551
  Isabella
  Deltager

  Hej
  Tak for jeres tilbagemeldinger. Desværre er ingen af vores boliger store nok til, at rumme 4 sammenbragte børn. Desuden bliver det heller ikke aktuelt, da min kæreste ønsker at vente og se tiden an.
  Jeg ved jeg er hurtigt ude, men har aldrig oplevet en så intens forelskelse før i mit liv. Han er SÅ charmerende og tiltrækkende, både fysisk/psykisk. Desværre er der kommet nogle “små advarelser” (men det er nok bare min egen usikkerhed) men det undrer mig, at han har så svært ved at cutte kontakten til sine ekskærester, selvom de alle har haft depressioner og han kun har talt dårligt om dem. Men igen, nok min egen jalousi.
  Han har heller ingen nære bekendtskaber (venner) og jeg kan fornemme,, at han ikke rigtig orker at være sammen med mine venner eller familie (men han har jo lov til, at være “enspænder”, det er der jo ikke noget galt i) men han er dog yderst opmærksom og charmerende, når vi er sammen med andre mennesker, men han siger det dræner ham for energi
  Han elsker også, at fortælle om sig selv og jeg tænkte forleden, at han faktisk ikke spørger mig om noget eller ved ret meget om min fortid. Men igen, det er jo bare mit lave selvværd jeg skal arbejde med.
  Pyha, sorry… havde bare brug, for at komme af med det her. Men er vel naturligt, at være usikker i starten af et forhold.

  Rigtig god dag til alle jer derude 🙂

  Kh. Isabella

  #21552
  Kattemor
  Deltager

  Sådan en kæreste har jeg også haft.. Jeg elskede ham så ufatteligt højt, og det havde sin pris..
  Meget usikkerhed, meget venten på ham og meget ond i hjertet..
  Jeg magtede ikke at droppe ham fordi jeg vidste at det ville gøre så ondt..
  Vi var sammen i 10 år og det endte med at han fandt en anden mens han var sammen med mig..
  Pas godt på dig selv..

  #21553
  Isabella
  Deltager

  Til Kattemor,
  Jeg håber ikke jeg skal igennem det du har været. Det må være det hårdeste i livet og tænker det må have taget lang tid, at kommer ovenpå igen. Håber du har det godt idag:-)
  Jeg forsøger at passe på mig selv, da jeg ved man nemt selv kan påtage sig skylden og tage sin elskede i forsvar. Det er så svært at se klart, når man er forelsket. Nu skal vi på ferie sammen for første gang og have vores børn med. Glæder mig til, at være sammen med ham 24/7 og lære ham bedre at kende og håber at se hans “sande jeg” 🙂

  #21554
  Isabella
  Deltager

  Til Kattemor. Jeg har lige et sidste spørgsmål, der undrer mig en del. Havde din eks også et behov for kontakt til dig efter i gik fra hinanden ?

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 45 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.