For meget vs. for lidt sex

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #17019
  Lollipop
  Deltager

  Kære alle.

  Jeg har brug for et råd eller erfaringer på løsning af et problem.

  Min kæreste og jeg bør i hhv Norge og DK p.t. Vi har et fantastisk forhold og selvom savn engang imellem gør det lidt hårdt, så får vi det alligevel til at fungere på bedste vis og vi elsker hinanden gensidigt meget højt.

  Min kæreste er meget vild med sex. Det er jeg også. Men han er klar altid, og jeg har også selv rigtig meget appetit på det område.

  Pga afstanden går der hhv 2 til 3 uger mellem vi ses. I de dage tror jeg min kæreste ville være lykkelig hvis vi havde sex 2 – 5 gange om dagen. Og her kommer så “problemet”. Jeg har også brug for mange andre ting, dem opfylder han også. Vi kan ligge tæt og se en film, spise romantiske middage, Tale til langt ud på natten osv osv. Men der er dage hvor jeg er træt, eller har meget at tænke på. Og så er sex bare ikke lige det jeg har lyst til. Et ex: min kæreste arbejder nogle af de dage jeg er der og sommetider kan hans vagter trække ud så han er sent hjemme. Jeg har lige været der i 4 dage. Den første dag havde vi sex en gang, den næste to. Men det var weekend så der kunne spontaniteten få frit løb. De næste dage arbejdede han. Og den ene dag skulle vi ordne en masse praktisk og jeg blev sløj hen mod aften. En allergisk reaktion. Her forstod han det selvfølgelig. Næste aften var også hektisk og da vi endelig kom i seng var jeg SÅ træt.

  Nu har han så ærligt meldt ud at han ofte føler sig afvist. Men det kommer helt bag på mig. I og med han stort set har lyst altid er der bare tidspunkter hvor jeg ikke lige er “turned on”.

  Jeg er så ked af han føler jeg afviser ham og vi har talt det rigtig godt igennem uden helt at finde en løsning.

  Jeg elsker sex, men når det begynder at føles som et pres bliver det også et “turen off” for mig. Jeg kan godt lide også at tage initiativ men når det sjældent.

  Gode ideer til hvordan vi kommer ud af denne cirkel? Vi er ikke ved at gå fra hinanden for vi elsker virkelig. Men vi er nødt til at finde en løsning.

  Håber I har nogle gode bud ☺.

  Kærligst mig

  #17022
  Eva Marie
  Deltager

  Først og fremmest – hvor er det skønt I har fundet kærligheden:) Hold fast i den!
  Jeg kan varmt anbefale dig at læse/købe Martin Østergaards bog, vejen til mandens hjerte – måske skulle din kæreste også læse den?
  Det er meget tit et problem i mange forhold at manden ønsker mere sex end kvinden, og manden føler sig tit afvist, selv om det ikke kvindens intension.

  Jeg ved ikke helt hvad I skal gøre, for I taler jo allerede godt sammen om det – men du er nok nød til at lade ham vide at du IKKE afviser ham, tværtimod.
  Har du sagt til ham at du føler dig presset?

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.