følelsesmæssigt kaos

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #3656
  kamari
  Deltager

  Hjælp hjælp hjælp…jeg kan slet ikke finde ud af mit følelsesliv længere.
  Hvor er det sørgeligt og virkelig frustrerende , at en halv gammel kvinde som jeg kan være så meget i tvivl om det, der har med mine følelser at gøre.

  Jeg flyttede fra min mand for mere end to år siden, efter jeg havde mødt en anden, som desværre viste sig ikke at være ligeså interesseret i mig som jeg var i ham, og i et forsøg på at glemme ham, indledte jeg et meget kortvarigt forhold til en sød ven af familien, men fandt hurtigt ud af at jeg alligevel ikke kunne have et forhold til ham på det tidspunkt – for 1 1/2 år siden, ham jeg havde mødt fyldte for meget i mit hoved.

  Min mand fandt hurtigt en anden efter jeg forlod ham, og han var sammen med hende i godt et år, hvorefter vi forsøgte os med hinanden igen, det gik ikke – fordi han ikke kunne undvære hans nye kæreste, men de gik så definitivt fra hinanden i efteråret, og vi genoptog – igen igen – en slags forhold til hinanden…og nu til det “rod” de tre mænd har skabt i mine følelser:

  1. Jeg har set min mand jævnligt gennem nogle måneder nu, og selvom vi på mange måder vil kunne få et godt og sorgløst liv sammen, kan jeg ikke finde gnisten, begejstringen, lysten eller hvad det end er…jeg savner nok i virkeligheden at blive forelsket i ham igen….men er det overhovedet muligt, når jeg har kendt ham igennem rigtig mange år?

  2. Det er mere end et halvt år siden jeg har set ham, der gjorde at jeg flyttede fra min mand, men jeg har stadigvæk lidt sporadisk sms-tlf.kontakt til ham. På trods af at han ikke har behandlet mig ordentligt og respektfuldt, og selvom jeg ved, at jeg aldrig vil kunne få et stabilt og trygt forhold sammen med ham, er der stadigvæk noget ved ham jeg virkelig elsker. Vi havde samme humor og han var nem og ligetil at være sammen med, men jeg kunne ikke stole på ham og jeg vidste aldrig hvor han var, når vi ikke var sammen.

  3. På det seneste virker det til at familie-vennen indirekte lægger op til at forsøge noget med mig igen, men jeg holder lav profil overfor ham, dels fordi jeg er i tvivl om jeg har lyst til at have et forhold med ham, dels fordi jeg ikke vil indlede noget med ham, så længe jeg ser min ex-mand

  Jeg kender måske selv svaret, men er der nogen der kan komme med nogle input til, hvad I synes jeg kan/bør gøre for at få lidt styr på mit kaotiske følelsesliv?
  Hilsen en frustreret kamari

  #3657
  sissi
  Deltager

  Hej Kamari,

  Du har tumlet med dette længe, har du ikke… syntes jeg kan huske et tidligere indlæg – hvor du ville give det tid med din mand (mener jeg)…

  For mig at se, er der kun en udvej – og det er at du tager tid alene…dvs uden nogen af disse mænd.
  Finder ro i dig selv – og måske møder du en 4 dejlig mand:)

  #3661

  Hej kamari

  Du har tre forhold, der ikke er noget for dig – for alvor. Deraf frustrationen. Noget er for kedeligt, andet for spændende osv. Du har levet længe i længsel og gør det stadig – bare på en ny måde. Du ved jo godt, hvad du skal. Du skal finde den rette. Og ikke nøjes med det, du har ved hånden, og det, det byder sig til. Og hvem har sagt, at det skulle være nemt? Selv i en moden alder.

  Med venlig hilsen

  / Martin Østergaard

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.