Flyttet: Min kæreste og hans familieforhold

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #1124
  Simone
  Deltager

  Jeg kan ikke finde opret ny tråd, så nu poster jeg den her.
  Suk
  Jeg har haft en kæreste i et halvt års tid nu og vi har haft det rigtig godt sammen, men jeg er ikke glad i vores forhold længere. Hans familie er et kæmpe problem, set med mine øjne. Jeg bor to huse væk fra ham og hans familie, han bor stadig hjemme, han er i 30erne,og jeg er i 20erne. Det jeg søger vejledning omkring med hensyn til hans familie er: Hans familie og ham er efter min opfattelse alt for tæt knyttet. Hans mor ringer nogle gange til ham op til flere gange når mig om ham er sammen for at spørge ham om han nu har fået noget at spise eller hvornår han kommer hjem, hun kan også finde på at komme og ringe på min dør flere gange på en aften når han er hos mig. Vi bor godt nok tæt på hinanden, men jeg mener at det er for meget af det gode, når vi er to voksne mennesker der gerne vil være lidt alene. Hans søster der er lidt ældre end ham, får simpelthen alt at vide om hvad mig og min kæreste laver og gør når vi er sammen, det gør hans far og mor i øvrigt også. Hvis jeg fortæller min kæreste noget fortroligt, som jeg gerne vil holde i mellem ham og mig, og klart fortæller ham at det er noget jeg ikke vil have at hans familie skal vide eller blandes ind i, så ved de det alle sammen dagen efter. Jeg er ved at nå til det punkt hvor jeg er så frustreret og ked af det over den manglende respekt han/de har overfor mig at jeg overvejer at gå fra ham. Jeg har forsøgt at snakke med både ham og hans familie om problemet, men han skubber det væk og giver mig kun delvist ret. Han ved godt at hans mor kan være for påtrængende, men han er for vattet til at sige direkte fra overfor hende. Jeg har haft nogle konfrontationer med hans forældre, fordi de overskrider mine grænser helt enormt ved at blande sig i ting jeg har sagt fra overfor og det er som om især hans mor godt kan lide “krigen”. Meget underligt, da jeg nærmest er ved at bryde sammen. Hun vrisser en del og hun er egentlig ikke rigtig interesseret i at vide noget om mig, med hensyn til uddannelse, meninger, min omgangskreds osv. Hun vil gerne vide alt muligt privat om mig i stedet for, hvilket også undrer mig? Jeg syntes ikke at det er meget forlangt at kræve af ens kæreste at man kan stole på ham og at han må se at få klippet navlestrengen, men det kan ham og hans familie ikke se. Hans venner undrer sig også over det forhold ham og hans familie har til hinanden, men han bliver bare ved med at forsvarer det. Hvad kan jeg gøre, kan jeg overhovedet gøre noget? Jeg kan ikke leve med sådan en mand og sådan en svigerfamilie, det vil jeg slet ikke finde mig i, det kan jeg mærke allerede nu, men jeg er jo også glad for ham, og jeg er også glad for at han har en familie der gider ham, så er der noget jeg kan gøre? og hvad handler det om? Jeg kan i hvert fald ikke rigtig tyde det, andet end at hans mor ikke vil give slip. Eller måske er vi bare for forskellige ham og mig.

  #1144
  sissi
  Deltager

  Jeg tænker lidt, er du den første kæreste han har – siden han har boet hjemme så længe?

  Dit indlæg tyder på, at han ikke ved hvordan man løsriver sig, og står på egne ben?

  Hvis du betror ham noget, er han da udenfor rækkevidde, hvis han fortæller det videre.

  Selvfølgelig skal du føle familien på tænderne, men sætte grænser – eller han skal. Stopper det ikke nu, vil jeres liv jo blive sådan fremover.

  Måske kan hans mor ikke slippe ham – det skal hun lære, ligesom han skal lære at stå på egne ben.

  Når du taler med ham om det, så hold negativitet udenfor – han elsker sin familie

  Jeg ved ikke om du kan, sætte hårdt mod hårdt – at skal det være jer to, så er der altså nogle spilleregler i jeres forhold. At I har noget sammen, som ikke indebærer at hans mor, skal stå udenfor døren når I er sammen, med mindre det ælder liv eller død!

  At det I taler om, bliver mellem jer.

  #1145
  sissi
  Deltager

  Jeg tror, at de e stolte over du er kommet i familien, men ved ikke helt hvordan de skal tackle det:)

  #1153
  Simone
  Deltager

  Tak for svarene, jeg vil tænke over de ting der er blevet skrevet til mig og over mit forhold til min kæreste, og så vil jeg tage en snak med ham igen.

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.