Flirt, forelskelse og skilsmisse?

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 26 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #4364
  Hjælp
  Deltager

  Har flirtet og kysset med gift kollega. Er nu blevet forelsket i ham. Han har valgt familien.
  Jeg ved ikke, hvordan jeg skal komme videre. Ved ikke, om jeg elsker min mand længere efter 20 år.
  Tænker på flirten hele tiden og havde forladt min mand, hvis flirten havde valgt mig.
  Vi har to børn, 5 og 10 år.
  Min mand ved ingenting og vil gerne finde en løsning, idet vi begge er bevidste om, at ægteskabet skranter u form af manglende sex, intimitet. Vi skændes egentlig ikke, men jeg føler mig tom og har ingen lyst eller passion overfor min mand, som jeg i øvrigt ellers har haft det godt med. Siden flirten er afstanden dog blevet større. Han ved ikke hvorfor, men jeg er jo ulykkeligt forelsket og prøver at komme mig i al stilhed over flirten.
  Har stadig daglig kontakt med flirten, selvom det til tsider er vanskeligt, da jeg er meget såret og tænker på andet end ham. Vi flirtede til en fest for et par uger siden, og jeg har skrevet med ham for at afklare, om ikke han har fortrudt sin beslutning mv., og han har svaret, men ikke mere.
  Jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre. Min mand foreslår terapi, men jeg har mest lyst til en pause – simpelthen at flytte væk og tænke mig om og evt. opleve savnet til ham. Han er uenig og mener, at vi i stedet skak bruge tud sammen, hvilket jeg ikke har lyst til..

  #4365
  sissi
  Deltager

  Jeg syntes du skal i gang med at skille tingene ad:)

  Så længe du ser et lys i din flirt… kan du ikke se din mand.
  Tag i terapi – måske både alene, og sammen.
  Lad være at gøre noget overilet lige pt.
  Når du har skilt tingene ad – er det muligt, du skal bo alene, men fordi du ønsker det, er klar til det – og ikke en flugt.

  Din flirt har taget sin beslutning – så lad ham være, og brug kræfterne på dig selv, og din familie. Skal I splittes op, du og din mand, vil du senere være glad for, at det var af de rigtige årsager.

  Sissi

  #4366
  Klara
  Deltager

  Hej.

  Min situation minder meget om din, og jeg vil følge med her i tråden men har ikke mod på selv at skrive i et offentligt forum. Hvis du kunne have lyst til at skrive med en, der står i noget der ligner samme situation, så sig til og jeg vil skrive min mailadresse til dig.

  Vh. Klara.

  #4368
  Hjælp
  Deltager

  Det kan du have ret i Sissi, for man opgiver jo ikke 20 års samvær for en flirt. Problemet er bare, at det faktisk er længe siden, jeg rigtig har haft lyst til min mand – også før flirten. Tror måske, vi er blevet for gode venner,og det virker nærmest ajakavet at være intim med ham – min egen mand…
  Du har helt ret i, at hverken min mand eller børn har fortjent, at jeg splitter familien pga. en flirt, men der ligger som sagt nok mere bagved og længere tilbage.
  Måske terapi er en mulighed. Har bare en fornemmelse af, at jeg har taget en beslutning indeni om at stoppe forholdet, men kan ikke lige overskue konsekvensernr, og hvordan man egentlig gør i praksis..
  Pyh, hvor er det hårdt, når det man egentlig ønsker ikke kommer til at ske…

  Klara: Det vil jeg gerne. Trods alt rart at vide, der er,andre end mig, der lider, men synd du også har det sådan…

  #4372
  Klara
  Deltager

  Ja, en trøst at vide at man ikke er den eneste i suppedasen :)Du kan skrive til klara9876543210@gmail.com

  #4376

  Hej Hjælp

  Jeg vil klar anbefale dig at være lidt dig selv. Evt. ekstraordinært rive en uge ud af kalenderen og tage på ferie for dig selv for at få luft til dig selv og afstand til både det ene og det andet.

  Terapi er muligvis godt, men det skal ikke være parterapi, for du vil jo være tvunget til at sidde og forstille dig. Så hellere opsøge hjælp til dig selv – med eller uden din mands vidende.

  Lige nu er du i affekt og ønsker mest af alt at genoptage forholdet til din flirt. Det bliver lidt svært at slippe det håb. Med mindre han er god til at holde afstand og er afklaret om sit ønske om at være sin kones og ikke din.

  Lige nu kan det være svært at finde ud af, om der er noget tilbage mellem dig og din mand – set fra din vinkel. Men noget tyder på, at kærligheden til ham i forvejen er ret slidt.

  Derfor ender det hele nok mest sandsynligt med, at du efter lidt moden overvejelse træffer en beslutning om at forlade din mand. Og det er jo ikke første gang i verdenshistorien, at en kærlighedsløs ægtefælle bliver akut forelsket i en kollega eller ven, så man ad den vej bliver mindet om, at kærligheden i en ikke er helt død.

  Spørgsmålet er så bare, hvor din kærlighed vil gå hen, når den om lidt tid er kommet sig over det første chok.

  Med venlig hilsen

  / Martin Østergaard

  #4382
  Hjælp
  Deltager

  Jeg har rigtig meget lyst til kun at skulle tænke på mig selv i en periode, men vanskeligt i praksis. Min mand frygter, at jeg så er på vej væk, og det kan han jo have delvist ret i. Jeg har brug for at komme mig over, at min forelskelse ikke kan indfries. I øjeblikket har jeg vanskeligt ved at koncentrere mig om arbejde, familie mv.
  Min flirt svinger lidt, og det gør mig forvirret. Den ene dag spørger han til mig, og den næste nærmest overser. mig. Det er rigtig svært, når jeg ved, at han inderst inde tænder på mig og har lysten, men ikke har samvittighed til at udleve det.
  Han ved, hvad jeg føler, men hans “bedste” argumentation for at afbryde med mig er deres børn…
  – men hvornår er det nok. Hvornår har man gjort alt for at bevare ægteskabet?
  Jeg har rigtig svært ved at finde nogen som helst lyst til at finde ud af det med min mand – faktisk kun for børnenes skyld. Han er en sød mand, som hjælper meget med alt det praktiske i hjemmet og omkring børnene, men når jeg hver dag kører hjem, ville jeg ønske, han ikke var derhjemme. Har brug for luft og befinder mig faktisk bedre på arbejde end derhjemme i øjeblikket. Hader fredagene, for så er det jo weekend…
  Pga. fælles økonomi vil det være vanskeligt at skulle gå. i terapi uden hans viden.
  Flirten har valgt, men vælger alligevel at flirte med mig, og det forvirrer mig samt fastholder mit lille håb om, at der engang kunne ske noget. Det klogeste ville selvfølgelig være helt at stoppe kontakten med ham, men det kan jeg slet ikke overskue lige nu, da han giver mig et kick, når han “ser” mig. Er ved at blive skør af ikke at være glad, lykkelig og have overskud til mine børn…

  #4385
  Tintin
  Deltager

  Du skylde at fortælle din mand om HELE situationen!

  Ellers lever han sit liv på en løgn. Det er IKKE kærlighed, men derimod kold og kynisk beregning!

  “Jeg har rigtig svært ved at finde nogen som helst lyst til at finde ud af det med min mand – faktisk kun for børnenes skyld.”

  #4391
  Klara
  Deltager

  Jeg kunne have skrevet alle dine indlæg, “Hjælp”….

  Jeg er fuldstændig uenig i, at Hjælp skal fortælle sin mand om hele situationen.

  De har været sammen i 20 år. I et meget langvarigt forhold er der også bump på vejen, stilstand og elastik der strækkes. Men hvis hun bliver, så er det jo fordi hun vælger sin mand. Og hvorfor så såre ved at fortælle om flirten? Der er i det tilfælde noget at arbejde på. Og det er i forvejen helt uoverskueligt svært.

  Hvis hun går fra sin mand. Ja, så ved jeg ikke. Jeg synes stadig ikke der er grund til at såre. Jeg ved mange kvinder foretrækker sandheden frem for alt. Og har man gået rundt med en mistanke til ens partner kan det sikkert være en slags lettelse at vide besked. Men hvis grunden til skilsmissen ikke er flirten så synes jeg virkelig ikke, der er grund til at såre.

  Og lige nu lyder det til, at Hjælp har brug for tid til at skille tingene ad. Fortæller hun noget til sin mand nu, er der ikke tid til det.

  Vh. Klara.

  #4392
  Aries
  Deltager

  @TinTin

  Hun kan aldrig skylde sin mand noget. Hun skylder kun sig selv noget.

  @hj
  ælp. forestil dig din mand vendte på en tallerken. kom og sagde “jeg vil skilles” og flytter ud i sommerhuset. og væk var han og han var sikker i sin sag. Lige nu kan du nå ham, han er der for dig, han er din. Men hvilke følelser fremkalder det, hvis din mand ikke længere var din, eller han havde fundet en anden. ofte er vi bare for sikre på hinanden, og så går gassen af ballon. Prøv at føle efter.

  Aries

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 26 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.