Ex'en overnatter

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 17 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #19021
  hansen82
  Deltager

  Hej – jeg har set en fyr i snart 2 mdr, vi er ikke kærester endnu eller har i hvert fald ikke blevet enige om at vi er det. Men vi ses flere gange om ugen og det går kun fremad

  Jeg har dog et problem. Han har været single i ca 7 mdr før han mødte mig. Han havde boet med sin daværende i ca 5 år og gik fra hende. De er stadigt vildt gode venner og det har jeg ikke noget problem med. Jeg har dog problem med at hun nogle gange stadig overnatter – for hyggens skyld – bor 45 min fra hinanden. Jeg tror ikke han er mig utro eller noget. Men bryder mig ikke om det og synes det er ikke er ok. Kan ikke forstå behovet, hvis man er for træt hvorfor så ikke bare tage hjem – hvis det er for hyggens skyld, synes jeg det er upassende. Havde håbet at han selv havde stoppet – kunne se det – uden jeg jeg behøvede at skulle fremstå ‘som den sure’. Hvordan ville I ‘tage snakken’ ?

  #19024
  Tintin
  Deltager

  Hmmm jeg ved ikke helt hvordan jeg skal sige. Jeg synes det afhænger fuldstændig af hvor tæt du og han er!

  1). Får man lidt vin så er det jo ikke så smart at skulle køre hjem.

  2).Jeg synes, at det er meget positivt, at de fortsat ar et godt forhold. Alle har en fortid

  3). Hun er ex’en, og du er kæresten. Det er dig, som han har valgt.

  4). Jeg forventer ikke, at de sover i samme seng! Ingen flirten etc! Du er første prioriteringen. Ingen løgne og fortielser. Gennemskueligt.

  #19027
  hansen82
  Deltager

  De flirter ikke – men han betyder tydeligvis stadig meget for hende. Og tror det er vigtigere for hende end for ham, at de stadig er tætte. Og jeg har intet imod de er tætte. Men synes det er mærkeligt at hun bliver og sover i samme seng som ham. Ikke på sofaen, men i i den samme seng, som de delte som kærester da de boede sammen i samme lejlighed. Og som jeg så ligger i dagen efter. Jeg ville være ok med sofaen en enkelt gang om mdr, hvis/når hun har fået for meget at drikke

  #19028
  Tintin
  Deltager

  Samme seng er bestemt ikke ok i min verden – selv hvis der ikke sker noget. Det er meget umodent imvho. Han virker noget pattet.

  Hvis man har en kæreste, så sover man ikke sammen med andre kvinder. Det er af respekt for dig. Et signal. Man må ikke på nogen måde skabe tvivl imo. Hvordan ville han have det hvis dine mandlige venner begynder at dele din seng (ikke at du skal nævne dette for ham – det burde sige sig selv)

  Han vil fint kunne sove på sofaen eller investere i en gæsteseng, hvis det er vigtigt med overnattende kvinder.

  Du spørger, til hvad du skal sige. Hmmmm personligt ville jeg dårligt have lyst til at se ham igen. Enten mangler han noget mellem ørene, eller deler han ikke din opfattelse, af hvad det vil sige, at være i et forhold.

  Men skal du sige noget (og det er jo det du spørger om), så tror jeg det er tid til den store snak om, hvor grænserne går. Må man danse tæt? Må man kysse? Må man flirte? Er der frit spil til julefrokosten? Forskellige forhold har forskellige grænser.

  Igen så må jeg sige, at jeg føler, at er de fleste ikke selvindlysende for ham (deler I ikke normerne), så ville jeg sige pænt farvel. Omvendt er der altid snitflader, og min erfaring tilsiger, at det er altid godt at være eksplicit herom, og sikre sig at partneren er af samme opfattelse. Kommunikation er essentiel i et forhold.

  #19030
  Tintin
  Deltager

  PS! Jeg synes personligt, at det er superhyggeligt, at ligge i en seng og tale om livet mm.
  Folk er mere afslappede og personlige(ærlige).

  Det gælder:
  – min lille niece, når jeg har hende på besøg Hun holder af at læse højt eller se film i sengen inden hun skal sove, og så jeg et indblik i hendes personlige tanker. Hendes personlige tanker har hun ikke tålmodighed til i dagtimerne normalt. Supergod måde at styrke båndet til hende..
  – min veninder og ex’er
  – min kammerater (når vi f.eks. er på ferie eller ude i et telt i naturen).

  Alt sammen kvalitetstid – når tempo kommer helt ned, og dagen og livet vendes.

  Men har pigerne eller jeg en kæreste, så kunne jeg aldrig finde at sove med en pige. Der må være klare linjer, og jeg ønske ikke, den mindste anledning til misforståelser.

  Jeg forstår godt deres behov, meeeen han må finde ud af, om han er i et forhold til dig eller hende.

  PPS! Jeg er ligeglad med, at det er hende der ønsker det. Han er en voksen mand

  #19034
  Gniske
  Deltager

  Jeg kan ikke lade være med at se en parallel her til mit eget (herinde dødsdømte) forhold, som står nogenlunde samme sted, og har samme problemer med, at han ikke vil tage skridtet til kæreste, og med grænser – dog i mit tilfælde mht. intime veninder og ikke en (intim?) ex.

  Du skriver: Hun betyder stadig meget for ham, de er vildt gode venner, de er tætte, og sover i samme seng jævnligt. Hmmmmm, jeg ser alarmklokker og overskredne grænser ift. Jeres forhold.

  Hvorfor fortæller han dig overhovedet, at de sover i samme seng? Måske for (ubevidst?) at søge din accept af, at det kan fortsætte, under Jeres forhold. Jeg er bange for, at “sove i samme seng” er en omskrivning af “har sex” eller “holder muligheden åben for sex, og at finde sammen igen”. Det er i hver fald det, veninderne har vist sig at repræsentere i mit tilfælde.

  Han er ikke så seriøs og langt fremme med Jeres forhold, som du er – og forholdet er pt. asymmetrisk. Du tænker meget over, hvad du ønsker af et forhold, og hvad der er klogt. Han er ikke derhenne (endnu). Ej heller er risikoen for, at du får nok og skrider pga ex’en noget, han ligefrem ligger søvnløs over (hans følelser for dig er ikke så stærke pt).

  Som sagt – jeg er der selv for tiden.

  Vi har følgende muligheder: 1) bede om, at blive hørt og respekteret, og ellers slå op, 2) tie og samtykke og blive en dørmåtte.

  Jeg er på kurs 1) Men selv om man vinder den kamp, er der stadig langt til 3) at blive elsket (som vel er målet med et forhold).

  #19035
  Laerke
  Deltager

  Problemet er vel også at der ikke nogen af jer der er i et “forhold”.
  Gniske – hvad er det for en kamp du skal vinde? At forlade noget, der ikke er godt for en, er også at sætte en grænse.

  #19037
  Gniske
  Deltager

  Laerke: det er “kampen” for at blive hørt og respekteret i “forholdet” (eller dating-relationen, hvis det ord er bedre).

  Og nej, jeg skriver jo netop også selv, at det, at have “vundet den kamp” er ikke lig at blive elsket.

  Og ja: at gå er den ultimative “grænse-sætning” (som kan blive nødvendig, og som jeg ved, I anbefaler herinde).

  #19038
  hansen82
  Deltager

  Tak alle 3, tænker det med grænser er en god indgangsvinkel. Og ja hvis han ikke forstår eller vil respektere mine, det er jo ikke noget urimeligt jeg beder om, så vælger jeg nr 1 – at slå op. Jeg skal ikke være en dørmåtte – skal ikke have mit selvværd smadret. Så selvom jeg er rigtigt glad for ham – vil jeg hellere være single og glad i det lange løb end for hver dag lidt mindre glad. Jeg tager snakken med ham, når vi skal ses i aften.

  #19048
  lillehjerte
  Deltager

  Sådan en mand ville jeg droppe lige på stedet. Selvfølgelig er det for HYGGENS skyld. Han kan jo tilsyneladende ikke give slip på hende. Den der ville jeg kort sagt ikke have tillid til.

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 17 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.