Eva Marie

 • Dette emne har 5 svar og 3 stemmer, og blev senest opdateret for 5 år siden af Lost.
Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #19505
  Lost
  Deltager

  Hej Eva

  Jeg faldt tilfældigvis din lange tråd om dengang nu blev separeret og skilt.
  Det er jo nogle år siden nu men jeg er nysgerrig på hvordan det går? Har du det godt? Har du fundet en ny? Og er din eks stadig sammen med hende elskerinden?
  Håber det er ok jeg spørger 🙂

  #19506
  Eva Marie
  Deltager

  Selvfølgelig er det ok – og tak for interessen 🙂
  På papiret har jeg kun været skilt i et år – så jeg føler stadig at mit liv er vendt op og ned på hovedet.
  Jeg kæmper stadig meget – men det går bedre dag for dag – min x mand var meget hård og jeg har fundet ud af ( via psykolog) at jeg har levet under psykisk terror i mange år – det er noget der kommer snigende og jeg har været fanget i det – det tager lang tid at komme igennem.

  Jeg har det svært med mænd lige nu og har haft brug for at få det hele på afstand, og ikke hovedkulds kaste mig over en masse mænd 🙂 Men jeg kan mærke at det snart kommer…..Jeg flirter en del med en mand, som jeg er blevet rigtig glad for, men nu ser jeg hvor det fører hen – jeg har ikke travlt.

  Min X er stadig sammen med elskerinden – men ud over det, så har han ikke flyttet sig….han lever stadig ” det samme liv” som med mig – bare med en anden model:)
  Hans store begrundelse var jo ellers den gang, at han var SÅ TRÆT af det hele…..

  Jeg er 100% over ham – har ingen følelser tilbage – kun spørgsmål jeg aldrig får svar på…..Så jeg er videre og jeg elsker mit nye liv 🙂

  #19507
  Lost
  Deltager

  Hvor er det dejligt at høre at du er godt på vej 🙂
  Bare det at du er blevet bevidst om så mange ting gør at du udvikler dig meget.
  Livet er fandme ikke altid en lige linie, man bliver kastet ud I nogle stormvejr og så må man lære alt forfra igen.
  Jeg blev selv skilt sidste år og dater stille og roligt og finder mig selv 🙂 Det er virkelig guld værd!

  #19508
  Eva Marie
  Deltager

  Ja, livet kan nogle gange være en ruche-tur, men jeg tror på at lyset venter på os derude:)
  I mit tilfælde er jeg nu SÅ glad for skilsmissen, for jeg var slet ikke lykkelig – underkuet og fandt mig selv så meget i pleaser rollen – det er heldigvis ændret nu.
  Jeg tror på at alt der sker i livet har en mening, og det var meningen at jeg ikke skulle være sammen med ham længere – Der åbner sig altid nye døre 🙂
  Var du igennem en hård skilsmisse? utroskab?

  #19510
  Tintin
  Deltager

  @Eva Marie

  Jeg er glad for, at du ikke længere har følelser for ham. Psykisk terror lyder ikke godt.

  Et god forhold i mit univers er helt enkelt et forhold, hvor begge parter parter har en win-win. Hvor begge parter føler ubetinget kærlighed, og rum og støtte til at være den bedste de kan være. Det var ikke sådan jeg husker dit forhold. Eva Marie jeg er sikker på, at du nok skal finde et sådant, når tiden er inde, men først må du genopdage dig selv, og hvad DU ønsker af livet, før du du kan realisere det 🙂

  Det lyder som en sund proces, som du er i. Derfor er jeg også speciel glad for, at du skriver, at du ikke forsøger at forstå din ex. Perfekt – for du vil aldrig få et brugbart svar, men langt langt vigtigere så drejer din fremtid ikke om ham, men ALENE om dine ønsker til fremtiden. Det drejser sig alene om DIG.

  Go get it girl.

  #19517
  Lost
  Deltager

  Jeg synes vores skilsmisse var egentlig stille og rolig I den forstand at vi begge godt vidste at vi havde brug for ro og at vi begge lavede fejl. Jeg var ude på et spor hvor jeg simpelthen ikke kunne finde op og ned mere og hvis du læser mit indlæg fra dengang så kan jeg også se det. Min eks var utro et par gang igennem årene og jeg var ved til sidst at smutte med en kollega. I dag er jeg glad for at jeg ikke er sammen med nogle af dem og har fået skabt mig et liv hvor jeg styrer hvad jeg vil. Jeg har været alt for dårlig til det! Min eks og jeg har et super godt forhold til hinanden og er jeg taknemmelig for.
  Jeg har siden skilsmissen datet sådan lidt og arbejdet med mig selv samtidig. Jeg har mødt mange mænd og jeg har haft det sjovt. Pt ser jeg en som godt kunne være en der kommer til at være I mit liv længe 🙂 Han behandler mig simpelthen så godt! De mænd er derude, vi skal abre finde dem 🙂

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.