Et opslidende forhold.

Viser 8 indlæg - 1 til 8 (af 8 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #25631
  DenFrieKvinde.
  Deltager

  Hej herinde.

  Sagen er den, at jeg for 1 år siden blev skilt, efter mange års ægteskab. En skilsmisse min exmand ønskede. Jeg er kommet videre og følelserne for ham er ikke eksisterende.

  For 6 måneder siden møder jeg en sød fyr. Han er 8 år yngre end mig ( jeg er 46 år ) .
  Vi starter med at have et lidenskabeligt forhold, da han stadig er i forhold, men på vej ud af det, gensidig aftale med exen.

  Vi har fra start af store kommunikations problemer i forholdet.
  Vi misforstår hinanden og hinandens signaler.
  Han kommer fra meget dårlige forhold, hvor han rent seksuelt ikke føler sig begæret og elsket, og kan ikke føle empati som jeg gør.
  Flere gange slutter vi forholdet, for at finde sammen igen.

  I Marts finder vi ‘rigtigt’ sammen og bliver kærester…
  Det føles til dels godt men jeg er ikke stormene forelsket grundet vores dårlige fortid. Men jeg holder af ham.
  Vores sexliv fungere ikke godt, da hans personlighed og egoisme gør at det er mig der skal tage initiativ. Han kan ikke finde ud at begære mig som kvinde og er ikke god til søde beskeder, og ‘glemmer’ ofte at skrive godnat/Godmorgen ( for at straffe mig føler jeg )
  Hvis jeg ‘glemmer’ det øer helvede løs og så starter vores dårlige kommunikation igen….Vi har talt om hans manglende begær og han vil godt prøve at ændre sig….

  For et par dage siden sendte jeg en fej sms. Jeg afsluttede vores forhold ( efter 3 uger med ren kaos og dumme episoder og misforståelser). Jeg var lettet og følte det var rigtigt.
  Han reagerede som forventet og jeg er blevet bombarderet med beskeder… og jeg ved udemærket godt at jeg ikke fejlfri. Hold da op, men jeg behandler ham ordentligt og er sød ved ham med gaver, begær og kærlige beskeder.

  Hele humlen med dette indlæg, er at jeg har brug for at vide hvad jeg nu skal gøre.

  Ja, jeg har fortrudt, vil have ham tilbage, på trods af jeg ved han ikke kan give mig det jeg ønsker…
  Jeg er vel det man kalder kamp needy på ham.
  Vi talte sammen i går og nu ligger den så på hans tallerken om han kan tilgive mig….
  Men i virkeligheden, ændrer han sig / mønsteret sig vel aldrig ???

  Jeg bør nok nævne, at vi kommer fra 2 forskellige baggrunde. Uden det skal lyde forkert. Men jeg har væsentlig højere stilling og tjener mere end ham, kommer fra en ‘høj klasse’ og har en ret sund økonomi, job, stor vennekreds, Dejligt hus, hvor han bøvler med hans økonomi, ex, job, og venner..
  Den dynamik i sig selv, er heller ikke god tænker jeg.

  Eller er det mig der er helt gal på den og total ny i det her kærlighed og forelskelse og utålmodig ?Og bør give det mere tid…
  Jeg troede i min naivitet at man var stormende forelsket de første mange måneder og ikke bøvler flere gange om ugen ??

  Der er ingen tvivl om han har oprigtige følelser for mig..

  Tak, hvis du har læst med så langt 🙏🏼

  Hilsner DFK..

  #25635
  Aries
  Deltager

  Det lyder jo helt vanvittigt. Hvad får du ud af denne relation? Ikke engang sexen er god.

  Aries

  #25637
  Eva Marie
  Deltager

  Enig med Aries – Er det trygheden i at have en mand der får dig til at ønske dig et forhold til denne mand som du oven i købet mener er “under din klasse”

  #25638
  Froeken T
  Deltager

  Kære frie kvinde

  Din overskrift opsummerer jo supergodt, hvordan du oplever relationen: Opslidende. Du spørger, om det bare er dig, der er ny i datingræset og har urealistiske forventninger, men det synes jeg bestemt ikke, det lyder til. En relation skal ikke være så overvejende negativ, at den bliver opslidende. En relation vil altid rumme negative såvel som positive oplevelser, og den vil altid kræve investering, men jeg synes godt nok, det lyder til, at du har for meget på din tallerken her. Alt for meget 🙂

  Du forklarer selv din fortsatte involvering i relationen med, at du er needy på ham. Du har så mange andre ting i din tilværelse, der spiller for dig – gode venner, godt job, dejligt hjem osv. – så derfor ville jeg i dit sted tage al den energi, du bruger på forholdet, og vende det mod dig selv. Hvad er det ved det her aspekt af tilværelsen – kærligheden – der lige nu får dig til at gå så meget på kompromis med dig selv? At slide på dig selv?

  Alt det, som svarene vil lære dig om dig selv, er vist et meget bedre udbytte af denne periode i dit liv, end en relation med omtalte mand nogensinde vil blive 🙂

  #25642

  Hej DenFrieKvinde

  Haha, helt fri er du så alligevel ikke. Men på den anden side… hvem fanden er det?

  Jeg kan da godt forstå, at du ikke kan finde ud af at få fingeren ud. Det startede jo som et lidenskabeligt forhold lige for ‘et øjeblik’ siden, og selv om der siden har været så megen bullshit, at det sikkert kan konkurrere med dit netop overståede, mangeårige ægteskab (som du med garanti heller ikke er fri af, når du skriver, at din følelser for din eks er ikke eksisterende) så er det jo SKIDESVÆRT at give afkald på en sikkert længe savnet lidenskab, selv om fornuften for længst har taget benene på nakken. Og du har jo mange års erfaring med at tåle et dårligt forhold. Så helt uvant er du sikkert ikke med at være nedsænket til livet i bullshit. Hvornår du kommer fri og videre. Tja, måske trives du med smerten/lidenskaben/længslen? Måske er den så velkendt, at den er tryg, selv om den er syg. Måske frygter du mest af alt at være ægte fri. For hvornår har du sidst været det? Og hvad vil det egentlig sige? Måske finder du ud af den snart. Om et halvt eller helt år… eller halvandet.

  Med venlig hilsen

  / Martin Østergaard

  #25645
  DenFrieKvinde.
  Deltager

  Kære Martin.
  Tak for dir svar, og du har ret, helt fri er jeg jo ikke 🙂

  Jeg har læst din respons flere gange, men forstår ikke rigtigt hvad du mener… er det mere en konstatering i at jeg må arbejde med mig selv og beslutte hvad jeg vil / skal ?
  – i så faldt, er jeg godt klar over det, beslutningen vil jo altid være min i alt, hvad jeg foretager mig i MiT liv 🙂

  Jeg er på ingen måde vant til al den drama, min ex mand og jeg har aldrig slidt på hinanden på den måde, og vores skilsmisse er også gået fint og vi taler fint sammen i dag. Så nej jeg kan ikke relatere al det drama tilbage til mit ægteskab, det er nok derfor jeg er så uforstående for der hele !

  Bottom Line, er at vi i eftermiddag skal snakke sammen, efter 6 dage i tænkeboks for os begge, der er ikke andet for at jeg må få krænget alle mine uforstående spørgsmål og følelser ud en gang for alle…

  #25711
  DenFrieKvinde.
  Deltager

  Opfølgningen – hvis i er interesseret.

  Forholdet er slut. Manden fandt en anden dagen efter jeg stoppede det og bad om en pause.

  Så jeg tror vist nok jeg fik travlt med at komme væk 🥴

  Så nu passer mit synonym : DenFrieKvinde.

  God aften 😘

  #25715
  Eva Marie
  Deltager

  Tak for opfølgningen 🙂 Godt du kom væk – nogle gange er der bare alt for meget drama i ens liv 😎

Viser 8 indlæg - 1 til 8 (af 8 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.