Et fuldstændig bristet hjerte..

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #7189

  For snart 10 år siden mødte jeg en mand på chatten.. vi faldt nærmest omgående i god gænge og brugte de kommende år til at lære hinanden at kende..
  En anelse kompliceret af, at vi begge er gift med en anden
  For snart 1½ år siden besluttede vi at mødes første gang.. og hvad jeg troede ville være umuligt, at han kunne leve op til mine aldeles høje forventninger blev en reralitet og jeg faldt fuldstændig for ham
  Siden har vi mødt hinanden 3 gange mere og for hver gang har jeg oplevet ham som mere og mere uimodståelig
  Sidste møde var for snart 5 måneder siden
  For tre dage siden skrev jeg til ham, at vi må droppe al kontakt – han skal ud af mine drømme og ikke mindst af hensyn til at vi begge er gift
  Det er næsten ikke til at holde ud – mit hjerte bløder – det gør så ondt at jeg tror jeg er ved at tage fysisk skade
  Jeg ved historikken kan være fordømmende – må blot konstatere at hvert eneste sekund ihvertfald har føltes rigtigt
  Det jeg har brug for svar på – er hvor længe varer det før hjertet holder op med at gøre ondt?
  Jeg er simpelthen så ulykkelig…

  #7190
  Salamina
  Deltager

  Dit indlæg skriger på, at efterse dit ægteskab i sømmene. Hvis dit ægteskab står i vejen for alle dine drømme, så er der noget galt med dit ægteskab. Drømmene er der ikke noget i vejen med.

  Et hjerte kan gøre ondt lige så længe, at man byder hjertet, at være utilfreds og ulykkelig over sin tilværelses grundvilkår…

  Jeg kalder det Shirley Valentine syndromet men vi kan også kalde det, at vælge drømme frem for handling.

  #7224
  sascha
  Deltager

  Kære du – der findes hvis ingen opskrift på hvor lang tid det tager at hele et knust hjerte. Nogle hjerter heler aldrig.

  Min erfaring er, at det tager ca 2 år før hjernen holder op med at koncentrere sig om det mistede. Selvfølgelig gør det ikke lige ondt i 2 år men det kommer i bølger.

  Hvis du virkelig seriøst mener at det skal være slut, så er INGEN kontakt 1. Skridt, så går der ca 3 mdr så bliver det nemmere, men som sagt elsker du for alvor så glemmer du aldrig helt.

  Et skridt af gangen og prøv at være i nuet. Det gør det lidt lettere.

  #7291

  Jeg tror det er helt rigtigt, at mit ægteskab trænger til eftersyn.. Har jeg vidst længe.. er blot heller ikke dårligt – men 25 år gør alligevel noget
  Tror faktisk at jeg bliver hjulpet af, at ham jeg er (var) så vild med tilsyneladende er fuldstændig ligeglad og afklaret med situationen – og da han så ikke savner mig.. suk..
  Alt er ikke altid hvad man tror, men sådan kan man blive så meget klogere.. men finder det nu alligevel underligt – og kan i den grad mærke, at der er noget at bearbejde..
  Tusind tak for jeres svar 🙂

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.