Et forsøg på Martin Ø´s teori :-)

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 62 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #4637
  Aries
  Deltager

  Jeg vil prøve at tage mig sammen. Og nu vil jeg teste Martins teori, hidtil har jeg jo ikke haft succes, så nu vil jeg prøve at udforske en mand.

  Lidt info. Jeg har mødt en mand på Tinder. Vi skriver sammen i en uge. Så mødes vi hos ham, vi bliver fulde og har den vildeste liderlige sex. Jeg smutter midt om natten dagen efter skriver vi bare lidt..tak for god sex og det var det. 3 uger efter sidder jeg en dag og har lyst til sex, jeg har tænkt lidt på gutten i mellemtiden, men det lå lidt i luften at vi ikke matchede og derfor ikke skulle ses igen. Jeg skriver til ham i mandags..”Hey du det var dejlig sex vi havde”. Han skriver straks retur, at jeg da kunne komme forbi og få en tur mere i aften. Dette siger jeg dog nej til, da jeg skal på job og det bliver lidt for presset tidsmæssigt. Derefter ingen kontakt. Jeg skriver så til ham i går torsdag. hey du, jeg er i bolle humør. Han svarer straks at han skal være sammen med nogle venner senere, men hvis jeg er hurtig, kan vi lige nå en omgang. Vi bor super tæt på hinanden, så jeg sagde Ja tak. Da jeg så møder gutten hjemme hos ham igen en time senere, så er han langt mere lækker end jeg husker. jeg bliver pludselig lidt nervøs, jeg har nemlig ikke gjort den slags før. Hvad jeg tror skal være sådan noget..vend røven til så gennemknalder jeg dig og slut sex…starter med at han i 10 min kysser mig noget så kærligt og intenst…vi når til selve sexen..som bare er det lækreste bløde, sensuelle kæresteagtige sex..med masser af kys og kærtegn..under agten sige gutten ” åhh hvor du passer godt til min P** og smiler mega dejligt til mig. Nå slut sexen var vidunderlig, jeg tager mit tøj og smutter, det havde vi jo aftalt…og derefter ingen kontakt.

  Så nu kommer testen Ha..
  Først et spørgsmål: hvorfor fanden var han så kærlig når det bare var hurtigt sex vi aftalte? Nogen bud?

  2: testen. jeg tænker han også blev positivt overrasket anden gang og at han lagde følelser i det. Så nu tager jeg Martins test. Hvis fyren er interesseret, så vil han tage kontakten næste gang. De 2 andre gange tog jeg kontakten. Jeg tager mig sammen, sidder på hænderne og venter. Det bliver en spændende test.

  Bonus info. Ham her kunne jeg nemt blive stjerne vild med..så derfor tager jeg ikke kontakt, for jeg ønsker ikke længere bare sex …ufff….sikke noget griner

  Aries

  #4639
  sommer16
  Deltager

  Hej Aries

  Jeg bakker dig 100% op og håber du kan holde testen.;-) Jeg har som du heller ikk haft succes men syntes ogdå altid , at jeg da godt lige kan sende en SMS for at stikke en finger i jorden.
  Jeg forsøger selv nu at holde snitterne fra tastaturet overfor 2 gutter .. Den ene har været i mit system i et år .. Syntes han er på når vi mødes til træning samt han har ringet 2 gange 😉 jeg syntes jo godt jeg kunne sende en lille SMS om ønsket om god pinse eller om han giver kaffe 😉 men NO
  Ham den anden – vi havde 3 fantastiske dates og havde det skønneste, kærligste, intense sex – også ingen kontakt.
  Forstår jo heller ikk at fyr kan være så nærværende i sexen hvorfor ikk at høre noget bagefter – kunne være interessant at vide hvad de tænker …

  Hvordan gik det egentlig med din underviser – skrev han nogensinde tilbage på din SMS ?

  Keep hang on … Mænd vil have det de ikk kan få – tror vi er altfor søde – selvom vi mega lækre 😉

  #4640
  Tena
  Deltager

  Jeg kan kun nikke genkendende til jeres oplevelser –
  begynder man at sms`se til en mand efter date og god sex og jagte ham – taber han hurtigt interessen..
  Hvis man bliver distant og fraværende bliver han ofte langt mere interesseret.
  Og gør han ikke det – er det fordi han knalder andre og bliver tilfredsstillet andetsteds.
  Mænd vil have det, de ikke kan få.. Yes sandt!
  Aries – jeg håber virkelig du bliver siddende på dine hænder – også dig Sommer.
  Jeg sidder selv på hænderne over for en date.
  Venter jeg længe nok – 2-5 dage – vender han som regel tilbage. Sådan skal reglen/dansen være de næste 2 mrd har jeg besluttet. Han skal være jægeren – jeg vil jages.
  Måske finder jeg en anden mand i mellemtiden, der er lidt hurtigere på aftrækkeren.

  Hvorfor er det lidt sjældne og utilgængelige attraktivt?

  #4641
  Aries
  Deltager

  Hej Tøzer.
  Underviseren hørte jeg aldrig fra, det undrer mig noget for jeg skrev bare en venlig og høflig besked og ønsket om alt godt hvis han ikke ønskede at se mig mere. Underligt, men et valg han har truffet. Jeg har stedt ham til hvile 🙂

  Den nye gut her. Tjahh..hvorfor bliver vi vilde med de utilgængelige fyre. Hmnnn jeg tror godt jeg kan svare lidt her, bare for mig selv. De mænd jeg Hooker op på, er nok som regel lige en klasse over hvad jeg kan tillade mig at jagte, når jeg tænker på hvad jeg selv kan tilbyde både udseendemæssigt og karrieremæssigt. Ham den nye gut her er en højuddannet direktør for et medicinal firma. Han ser hamrende godt ud og er super veltrænet. Han lever et liv på en klasse jeg aldrig kommer til. jeg selv er jo helt ligeglad med den slags, idet det er mennesket der interessere mig. Det samme med underviseren..han var sq også noget af en vidunderlig lækkermås. Så der er nok et mismatch imellem hvad jeg falder for og hvad de falder for..men men..han dukker nok op en dag.

  Og ja piger, der er da helt og aldeles underligt at de har sex med os på denne intime intense og nærværende måde. Martin har skrevet et eller andet sted at det gør de for at blive fyldt op.
  Ham min nye gut skal til udlandet med jobbet i 14 dage nu, så da forventer jeg ikke at høre noget, men jeg skriver fandeme ikke denne gang. Jeg stopper, gør jeg. For hvis han ikke skrive, Ja Tena, så får han det han skal have andetsteds. Jeg har det også sådan nu, at hvis jeg skal føle mig lækker overfor ham, så må han bede og ønske om mit selskab. jeg gider ikke være en lille logrende hundehvalp.

  Men jeg kommer aldrig til at forstå..hvorfor mænd dør, når vi viser vores interesse. Og vi må bruge hinanden..når vi er ved at sende en sms. Det er da også underligt spil, med Jeres mænd, Her hos mig er han sidst i 40 érne jeg er i starten af 40 érne. Hvor er I alderesmæssigt?

  Aries

  #4642
  sommer16
  Deltager

  Aries et eller andet sted er det jo fedt – at andre end underviseren kan vise og give dig lidenskabelig god sex … hvorfor kommer det så sent ind i vort liv ?
  Jeg selv er sidst i 40’erne … ham jeg datede 3 gange var også der aldersmæssigt.
  Min loverboy er 44 🙂
  Sjovt nok har jeg som du tænkt med ham mr grey at han også er højt uddannet og ja tænder på intelligens .. jeg interessere mig også meget på det menneskelige – kan da godt være vi bliver kedelige for dem der … og ja jeg har oplevet at de mænd jeg møder som også interessere sig på det menneskelige keder mig – så derfor tænker jeg da bare istedet for du kalder det et mismatch ville jeg betragte det mere som et match 🙂 De har de bare ikke fattet endnu.
  God ide at bruge hinanden – jeg er også interesseret i forsøge lade være .. men er hele tiden i dialog med mig selv, at jeg kunne da også lige skrive og spørge om dit og dat …
  MEN nu prøver vi gøre noget anderledes – dermed håbe på vi får andet/nyt resultat. Men det er svært …..
  Tena du skriver 2-5 dage .. hvad er tidshorisonten for en mand mht at skrive eller kontakte dig – og ja svært spørgsmål – det er jo for pokker vel forskelligt fra situation til situation.
  Hvad kan jeg forvente af min loverboy .. vi har flirtet gennem de sidste uger og da han ringede siger han , vi ses jo med jævne mellemrum til træning.
  Skal jeg virkelig bare forholde mig ro – burde jeg ikk bekræfte ham i at de følelser han er ved få igen er rigtige (eller ser han os kun som venner ? )
  Skal man ikke smede mens jernet er varmt ??????
  Fedt vi holder hinanden oppe 🙂

  #4645
  Aries
  Deltager

  Jeg har svigtet. Jeg skammer mig. Jeg er for nederen. For utålmodig. For dårlig til det her game.
  Jeg holdt ikke længe…Ups kom til at sende en sms i går. med ønsket om en god tur til Mellemamerika og et lille guide til hvilket museum der var værd at bruge tid på. jeg var på nattevagt og sendte den ved midnatstid. Og Jah SUPRISE..jeg har intet hørt.

  Ågg grunden til jeg skrev er..at jeg fandeme ikke gider disse lege. Nu ved jeg at jeg ikke betyder en fløjtende fis for ham..så nu ryger han i kassen med brugt legetøj. Jeg kan bare mærke at jeg er så hamrende træt af det her kødmarked med lunkne fyre. jeg vil ikke lave om på mig selv. Og Jeg ved jo godt at hvis fyren ikke sørger for at holde kontakten vedlige..så er man ikke betydningsfuld for ham.

  Jeg steder ham til hvile, men jeg skal nok opdatere om jeg høre fra ham eller ej.

  Sommer, hvorfor din fyr ringer til dig er noget af en gåde for mig. Det ville virke på mig som en stor interesse, se Jer som venner ahhhh…så ville han ikke ringe….den er rigtig svær, nu ved jeg jo ikke hvad i talte i telefonen?

  Aries

  #4646
  Tenna
  Deltager

  Hej Aries.

  Jeg er ked af, at det ikke gik, som du havde håbet med ham fyren. I dit startindlæg stiller du nogle spørgsmål, som jeg da gerne vil give mit besyv med på 🙂

  Altså nu er jeg ikke ekspert udi Østergaards teori, men som jeg læser det, så handler det om, at du har noget, som manden gerne vil have, men fordi han er “fyldt op” af dig, skal han have lidt frirum, inden han begynder at have lyst til/savne dig igen. I denne tid fra I har været sammen, til han begynder at mærke lysten igen, er det vigtigt ikke at kontakte ham, da han efter denne tid vil “jage” dig igen. for at holde hans interesse ved lige er det vigtigt, at det er ham der er jageren. MEN for at denne teori skal virke, skal man som kvinde netop have det her noget, som manden gerne vil have. Det han ikke kan få andre steder. Som regel vil det her jo være en form for særlig intimitet der er opstået mellem de to mennesker, men det kan selvfølgelig også være hjernedød god sex, tryghed el.lign. – men så skal det nok også være eksceptionelt godt.. Jeg tror måske et af de steder det gik galt i dit tilfælde var, at I ikke var nået til et punkt, hvor han ville have noget “mere” af dig, end det han allerede havde fået- fræk og god sex. Og så er der ikke så meget mere at komme efter udover tidsfordriv. Det er hårdt sagt, og giver måske et lille stik i hjertet :/
  Jeg gør faktisk selv ovenstående med folk. Jeg gør det ikke for at være ond. Jeg deler noget dejligt med et andet menneske jeg synes rigtigt godt om, men hvis jeg har fået, hvad jeg vil have (tryghed, at putte, god sex, en sjov aften, bekræftelse) ja så går der altså lang tid før jeg vender tilbage, hvis jeg da overhovedet gør det. Og hvis personen allerede har tilbudt mig det som jeg vil have, så kommer jeg ikke tilbage efter noget andet. Altså hvis jeg fx vil have sex af en person, og jeg får det, så kommer jeg ikke tilbage for at få kærlighed. Det lyder måske lidt hårdt og beregnende, men jeg forsøger altid at gøre det med respekt for mennesket og lover aldrig noget, som jeg ikke kan holde.

  Hvis du gerne vil prøve at arbejde med at få mere kontrol over dine kærligheds- og sexrelationer, så foreslår jeg, at du prøver teknikker af på en fyr, som du selvfølgelig er tiltrukket af, men som du ikke vil have som noget mere. Prøv at se, hvad du kan gøre, for at få overhånden- selvfølgelig uden at køre nogen rundt i manegen og træde på deres hjerte.

  Held og lykke fremover 🙂

  #4648
  Aries
  Deltager

  Hej Tenna
  Hvilket skønt indlæg. Tak for det. Jo nu denne her gut er jo ganske ny i mit univers og det handlede jo også bare om sex. Jeg forstod dog ikke at han var så intim og nærværende sidst. Jeg ville bruge ham til et eksperiment, det kunne jeg så ikke holde, fordi sexen blev så hamrende god..uhmnn. Jeg tror på at når den rugtige mand dukker op, så kører det af sig selv, så har vi ikke brug for disse tænd sluk lege, så er kontakten og kommunikation der bare i tilfredstillende grad. Nuvel var det nyt for mig at kaste mig ud i noget sex for sjov og fandt ud af hvad jeg godt vidste, det er jeg ikke god til 🙂

  Det der dog irriterer mig er, at høfligheden mangler. Nå nevermind. Det er sommer og jeg har ganske travlt med job og andre projekter. Måske ber han og sex en dag, ja så knalder jeg ham gerne igen..og hvis ikke..så har jeg bare fået noget lækkert sex af en lækker fyr, den er vist ikke så meget længere. Tak for dine input omkring hvordan du selv fungerer 🙂

  Aries

  #4649
  Tenna
  Deltager

  Jeg kan godt forstå, at det forvirrer dig lidt at I går fra “rå sex” til “intim sex”. Jeg tror grunden til at han gjorde det var, at han også har behov for sensuel, lækker, intim sex indimellem og sikkert synes du var sød og en han kunne dele det med- selvom det stadig kun var et fysisk og seksuelt behov der skulle dækkes.
  Når jeg er sammen med nogen, så plejer jeg også at ligge og nusse, grine, drille og kysse vedkommende. Jeg siger også ofte at de er søde og dejlige, for det synes jeg jo, at de er. Men derfor betyder det ikke, at jeg vil noget mere med dem. Det betyder bare, at jeg sætter pris på dem og det øjeblik vi deler sammen. Så mit gæt er, at han havde intim sex med dig fordi det var et behov han havde og du var sød og dejlig nok til at udfylde det behov.

  Når det så er sagt, så kan ting jo altid udvikle sig efterhånden som man lærer hinanden at kende. Det ville ikke være første gang, at en fuckbuddy bliver kærestepotentiale, så man behøver jo ikke give 100% op bare fordi der ikke er lagt i ovnen til noget mere på nuværende tidspunkt – i hvert fald ikke så længe man kan holde sig kølig, glad og også nøjes med det man får uden at sætte sine forhåbninger for meget op.

  Jeg glæder mig til at høre, hvordan det udvikler sig 🙂

  #4650
  Aries
  Deltager

  Hej Tenna

  Du er sq da ret sej, at du kan have sex på denne måde og tilmed drille og hygge dig med fyren. Men det er skønt at en kvinde også kan have det sådan. Tjahh forventingerne er nu ikke så høje jeg bryder mig bare ikke om tavsheden, efter så tæt og intim kontakt. Men jeg hygger mig videre, skriver han på et tidspunkt, ja så må vi se om jeg er ledig 🙂

  Jeg holder dig underettet 🙂

  Aries

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 62 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.