Er jeg urimelig?

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #27797
  Undrende
  Deltager

  Har tidligere fået god sparring herinde, så nu prøver jeg igen ☺️

  Drejer sig om, at jeg i starten af året begyndte at kommunikere med en mand på en dating app. Vi havde fra dag 1 super kontakt, og beskeder flød i en lind strøm mellem os. Hurtigt udvekslede vi hurtigt telefonnr. Og nu foregik kommunikationen både skriftligt og mundtlig på daglig basis.

  Han har et meget tidskrævende job, hvilket han fra dag 1 fortalte mig.

  Men nu til mit dilemma: siden vi begyndte at kommunikere og til nu har vi kun været fysisk sammen en håndfuld gange, hvilket stille og roligt er begyndt at blive en udfordring for mig – ville gerne se ham oftere ☺️

  Han har som sagt fra dag 1 af ikke lagt skjul på, at det kunne være svært. Han skriver og ringer dagligt, så tror ikke det er pga. manglede interesse.

  Men hvordan søren skal jeg holde ‘gejsten’, når jeg nu gerne vil noget mere og han ikke har tid?

  Nogen gode råd?

  #27946

  Hej Undrende

  Jeg synes ikke, du er urimelig. Det er meget normalt at ønske mere kontakt i et forhold, hvor man får følelser for hinanden og gerne vil tage det til ‘next level’. Men her har han jo fra start markeret, at det kan blive svært at ses oftere på grund af arbejdet. Måske du som mange andre har tænkt: ‘Arh… når vi lærer hinanden bedre at kende, så vil han nok også gerne have mere af mig.’ Men her har han jo meldt klart ud. Nu er det så din tur til at vurdere, om du kan holde gejsten ved at have et forhold, der er lidt mere … digitalt … end din gejst bryder sig om. Det afgørende er vel 1. om du synes, at han er reel omkring udfordringen og i øvrigt sød og kærlig og 2. om det holder i længden for dig. Måske skal du undersøge sagen lidt bedre ved at give det lidt tid. Det lader jo ikke til, at du har lyst til at slippe ham nu. Så hvorfor ikke give det en måned mere eller tre? Og så måske en deadline på max et halvt år. Selv om han er sød og skøn er der jo ikke nogen grund til at gå helt ind i et forhold, hvor du måske vedbliver at føle dig afvist af hans prioriteringer, selv om han jo er i sin fulde ret til at leve sit liv på sine præmisser.

  Med venlig hilsen

  / Martin Østergaard

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.