Er jeg sart ?

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #17650
  pussenut
  Deltager

  Jeg lever sammen med min mand på 12 år, min hobby er hunde og har altid været det, det vidste han da vi blev kærester, det var helt i orden, men jeg kan se at efterhånden som vi har været sammen i så mange år, så ændrer tingene sig, jeg bruger en masse tid på min hobby,han arbejder meget på alle tider af døgnet, så når han har fri, kan han sove en hel dag, så klarer jeg alt det der skal klares, med hund og barn på 10.han kæler ikke med hunden og syntes den er i vejen.når jeg ser han afviser hunden, bliver jeg helt kold og føler at han indirekte afviser mig, jeg bliver såret, fordi han ved det er noget der betyder meget for mig. Er det mig der er meget sårbar eller lægger jeg for meget i det.jeg kan bare mærke at det går mig på, og har ret tit følelsen af at jeg har lyst til at løbe fra det hele.

  #17651
  Laerke
  Deltager

  Har du fortalt ham, hvordan det får dig til at føle, uden at være bebrejdende ? Savner du ham i dagligdagen ? Kunne det tænkes, at han også savner dig, men synes hunden betyder mere for dig end han gør ?

  #17652
  Kattemor
  Deltager

  Ja lidt sart syntes jeg du er… Jeg har 3 katte og hvis jeg får en kæreste som ikke kan lide dem er det i orden, så længe han behandler dem med respekt..
  Jeg tænker om der i virkeligheden er noget andet som ikke fungerer i parforholdet, er der måske i virkeligheden dårlig kommunikation siden du får det sådan..

  #17674
  lillehjerte
  Deltager

  Altså dit indlæg er seriøst???? Ja jeg forstår ikke at du ser ud over det og spørger om han savner mere nærhed. Men ok udefra set synes jeg nok også det er lidt weird at prioritere et kæledyr over partneren. Især når det er et længerevarende forhold du har haft med din mand. Jeg selv ville synes at sådanne ting ville være et stort turn off. Så hvis dit indlæg er seriøst, så tror jeg det er en god ide at få meget mere nærhed ind i dit forhold med din partner, hvis du vil undgå at han finder en affære at erstatte dig med.

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.