Er jeg for overvældende…

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 12 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #14697
  Sophia08
  Deltager

  En fyr jeg har arbejdede med for 15 år siden kontaktede mig for et år siden og vi mailede lidt frem og tilbage for så ikke at høre fra ham i et årstid. Jeg havde på fornemmelsen, at han var ved at blive skilt – så kontakter han mig i marts og skriver at han er blevet separeret i januar efter 20 års ægteskab og 2 børn om jeg har lyst til at mødes. Vi begynder så at ses ca. 1 gang om ugen og har gjort det i et par måneder. Han var meget intens, hvilket også var som jeg huskede ham, og skrev til mig mange gange om dagen og sendte stemningsbilleder omkring hvad han lavede både selv og med sine børn. Så jeg følte mig meget tryg og tænkte han er interesseret i mig.Vi havde en stor seksuel tiltrækning og han fortalte at han var stormende forelsket i mig dengang for 15 år siden, men af forskellige årsager var der ikke noget mellem os dengang andet end flirt.
  Kan nogen af mændene gisne om, hvad som er sket har jeg overvældet ham eller er det bare for tidligt efter hans separation, måske han bare ikke har overskud er min egen tanke. Men efter vores sidste møde som var meget intenst som i virkelig god sex, som han selv kommenterede han ikke havde oplevet før begyndte smserne at bliver færre, han skrev stadig til mig så jeg undrede mig ikke sønderligt, men tænkte at det havde fundet et mere naturligt leje. Han er også lige flyttet så jeg undrede mig over at han ikke inviterede mig op i sin nye lejlighed nu hvor der var en weekend med 4 fridage og han ikke havde sine børn -så jeg inviterede ham til at komme hos mig onsdag før Kristi Himmelfart. Han skrev så til mig 12.30 at han var kørt hjem syg, hvilket jeg er sikker på han var – efter 4 timer skriver han så at han lige er vågnet og jeg ringer så til ham for at høre hvordan han har det. Torsdag morgen skriver han som vanligt – jeg er til fødselsdag hele dagen og jeg får en sms mens jeg er der som jeg svarer på og jeg skriver så til ham da jeg kommer hjem og høre igen hvordan han har det – han har det bedre og har både besøg af en ven og sine forældre, så jeg skriver tilbage at det er godt at høre han er blevet frisk og jeg glæder mig til snart at se ham -han svarer så tilbage at han også glæder sig til at se mig og så hører jeg ikke fra ham igen. Fredag skriver jeg så en sms ved 13 tiden som han svarer på – derefter tavshed – skriver så til ham igen søndag eftermiddag, da jeg ved han har være i byen lørdag og høre hvordan det er gået og den svarer han også på med en lang beskrivelse af aftenen. Igen tavshed – mandag aften høre jeg så om han har lyst til at ses inden han skal have børn igen og så skal han pludselig til møder begge dage inden han skal have børn så han ved ikke hvornår det kan blive – så jeg er ikke i tvivl om at han har trukket sig – men hvad er der mon sket – jeg tænker selv at han måske ikke har så meget overskud pt. eller at han har forventet en stormende forelskelse som dengang som måske er udeblevet… eller at jeg måske har overvældet ham…hvad tror I?

  #14699
  Aries
  Deltager

  Nej du har ikke været det ene eller det andet. Du er dig. Han har trukket sig, det kan vi godt blive enige om. Men hvad årsagen er, kan vi ikke vide. Et gæt er, at nu er han fyldt op med god sex, er sikker på dig, osv og så indtræder dovenskaben. Jagten er slut. Din rolle er nu, at være total passiv, indtil du hører fra ham igen. Det er en kvindes “lorte Tjans” desværre. Er han interesseret kommer han tilbage. Tag imod ham uden klager, men det kan være fint hvis du selv har travlt og at han må vente lidt på dig. Jo mere, du beder om at ses, jo længere tid går der inden han får lyst. Den bedste gave en kvinde kan give en mand er, at lade ham savne dig.

  Aries

  #14702
  Eva Marie
  Deltager

  Aries – det kan vist ikke siges mere tydeligt:)

  Sophia08- Brug tiden på at have det sjovt, evt. tage på dates mm. Hvis han virkelig er interesseret, så kommer han igen. Glæd dig over at du har haft en fantastisk sex oplevelse 🙂

  #14729
  Sophia08
  Deltager

  Tak Aries – spot on – det sjove er bare at vi kvinder altid påtager os rollen for at få det til at lykkes – vi skal være de afventende og give manden plads til sin hule – det er virkelig det de fleste tråde handler om herinde – det er sjældent man høre, at for at få det til at lykkes skal manden give kvinden nærhed og opmærksomhed, det er ofte os der påtager os rollen som afventende – men det er jo nok der hvor interessen fra fyren ikke rigtig er der…

  #14739
  lillehjerte
  Deltager

  Jeg tænker du har al ret til at date videre. Når en mand på den måde pludselig bliver kølig uden nogen forklaring, andet end dårlige undskyldninger, skal du ikke hænge fast i at “trække dit lod som kvinde” og være den der venter. Jeg synes du kan sagtens unde dig selv at tage ud i livet og flirte og glædes ved andre mænds selskab. En mand der kommunikerer så dårligt ud er sjældent værd at samle på.

  #14740
  AnneM
  Deltager

  Jeg tror desværre godt du kan skyde en hvid pil efter et forhold med ham. Mange kvinder før dig kan bekræfte, at når fyren opfører sig sådan i starten, så vil det aldrig blive jer 2. Du kan godt være afventende, rummende osv., og derved trække relationen lidt længere, men på et eller andet tidspunkt vil han fortælle dig, de sædvanlige undskylninger: Jeg er ikke lige klar – det er ikke dig, men mig….
  Jeg tror du skal se dig om efter en anden mand. Ham her er ihvertfald ikke på, som det kræves for at en mand vil binde sig til dig i noget varigt. Jeg synes du har ganske ret i, at kvinder ofte slår vildt mange knuder på sig selv, for at lokke en mand ind i reden. De finder sig i alverdens dårlig opførsel, men dårlig opførsel opstår nok der, hvor manden ikke rigtigt er på. Møder han den rette, skal han nok være på. Sådan er de fleste mennesker trods alt indrettet. Er eksempel fra mit eget liv er, at min mand ikke ville have børn med sin ex. Han følte sig ikke klar. Samme år møder han mig og så var han pludselig klar til børn og sådan kender jeg mange historier om fyre, der f.eks ikke er klar til sammenflytning og trækker det i langdrag og pludselig møder de en anden og er klar til det hele. Jeg tror desværre ikke det/mænd er så komplicerede. Det handler nok dybest set om, at de ikke føler kvinden er den helt rette.

  #14741
  Sophia08
  Deltager

  AnneM – jeg tror du har helt ret at når mænd ikke opfører sig ordentligt, så er det fordi interessen ikke helt er der eller de føler der mangler noget – jeg tror heller ikke jeg hører fra ham igen. Til hans forsvar skal dog siges at han blev separeret i januar har der efter flyttet to gange nu til noget permanent og i den periode skal han også forholde sig pludselig ikke at skulle se sine børn 24/7 men kun hver anden weekend, det må også være hårdt – det var ham som tog beslutningen om separation, men derfor er det jo nok hårdt alligevel efter så mange år og ex konen ønsker stadig at de finder sammen igen, så hun tæppebanker ham i perioden med smser og telefonopkald og er psykisk ustabil, så det skal han jo også forholde sig til – kan nok ikke helt slippe at det ikke er hans problem længere, hvilket jo er forståeligt at det tager tid at komme fri fra. I den periode har han så også brugt tid på at være sammen med mig – så jeg forstår godt hvis hans overskud ikke helt er der og jeg tænker at han nok lige har været lidt for hurtig med at kontakte mig – men sket er sket og desværre så er han gået kold af den ene eller anden grund…

  #14742
  AnneM
  Deltager

  Det manglende overskud er nok centralt her, men mere i retning af, at han ikke er forelsket i dig, for forelskelse giver jo netop fornyet overskud, selv når byrderne og livet generelt er hårdt og presset. Den kemiske proces i hjernen støtter jo til at man kan overkomme meget mere med færre ressourcer. Måske forventede han derimod at en stærk forelskelse ville blusse op hos ham, og da det ikke skete, valgte han at trække sig. Eftersom det er ham, der har søgt seperation, så har han nok længe gået med en længsel efter noget brusende, og det levede jeres connection ikke op til, selvom det var med den ærlige intension han kontaktede dig.
  Men jeg genlæste lige dit første indlæg og kan se han tidligere har lavet et forsvindingsnummer, hvor kontakten løb ud. Efter 20 års ægteskab og x-antal års længsler efter noget andet og mere, så er det måske heller ikke let at skulle leve op til hans forestillinger om, hvad og hvor meget elektricitet en kvinde skal tænde i ham. Men lige meget hvad årsagen så end er, så viser han (gentagne) tilbagetrækning at det I har måske ikke helt lever op til hans forventninger. Eller også er han bare ikke følelsesmæssigt færdig med sin ex. Mulighederne/forklaringerne kan jo være mange.

  #14743
  Sophia08
  Deltager

  AnneM du har helt ret – men det er rigtig dejligt at få sat tingene i perspektiv og høre det fra andre, og det med at han ikke er forelsket i mig har du nok helt ret i – den sidste gang vi var sammen sagde han at han havde været stormende forelsket i mig for 15 år siden og hvis han har haft en forventning om de samme følelser og de så er ude blevet, så er han måske blevet skuffet over det og ikke haft lyst til at fortsætte. Hans ex. har været ham rigtig meget utro gennem årene, og han har nævnt at hun ikke følte at hun fik opmærksomhed nok, så det kan måske også tyde på, at han har det med at trække sig og gå ind i sin hule når presset bliver for stort.
  Men dejligt med dine ord, det hjælper mig til at give slip :0)

  #14744
  Eva Marie
  Deltager

  Jeg bliver faktisk lidt stødt over at du kalder hans kone for “psykisk ustabil” – Hvilken forudsætning har du at kalde hende det??
  Er det fordi hun forsøger at redde ægteskabet? du ved jo ingenting om hendes historie eller hans for den sags skyld.

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 12 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.