Er jeg droppet?

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 10 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #6290
  Mariabf
  Deltager

  Jeg har igennem de sidste par måneder set en mand. I starten var han virkelig ivrig efter at vi skulle lære hinanden at kende og vi sås ofte. Han startede i skole i en ny by og havde derfor meget nyt at se til, og han fortalte at han havde for meget at se til, til at have et forhold. Dette blev jeg selvfølgelig enormt såret over, og var derfor glad da han skrev til mig et par uger efter, om jeg havde lyst til at ses en af dagene. Vores forhold var på benene igen og vi skrev sammen næsten dagligt i flere timer. I sidste uge var vi sammen, hvor vi for første gang havde sex sammen. Da jeg tog hjem fra ham, virkede alt til at være i den skønneste orden. Herefter kontaktede han mig ikke, indtil jeg selv i søndags skrev til ham. Han skrev at han var ked af han ikke havde fået skrevet, men han havde haft meget travlt. Vi skrev lidt sammen, men samtalen sluttede meget hurtigt. Herefter har vi kun skrevet sammen engang yderligere, igen sluttede han samtalen en smule hurtigt. Jeg er virkelig forvirret og kan slet ikke se, hvad det er der sker. Har overvejet at spørge ham om alt er okay, for synes jeg fortjener et svar. Samtidig vil jeg gerne give ham plads.
  Hvad skal jeg gøre?

  #6291
  rikbau
  Deltager

  Hej Mariabf,
  Tja, synes din historie ligner mange andre herinde i dette forum. Du vil gerne bekræftes mht til dine følelser, og går og håber på SMS fra den mand du ser. Måske hører du fra ham måske ikke. Ikke før du selv tager kontakt. Men det skal du ikke. Væbn dig med tålmodighed til han kontakter dig. Lev dit liv på den måde at du sagtens kan have det rart uden ham.
  MEN, ved hvordan du har det, og mit råd er nok svært at efterleve. Men prøv at tage en dag af gangen uden du kontakter ham. Gør noget godt for DIG.
  Uanset om han har travlt, vil han have tid til dig, hvis han vil dig:-)

  #6292
  chokoladefro
  Deltager

  Som rikbau skriver:

  Lad være med at gøre mere. Det får du det bare dårligere af. Du har kontaktet ham. Nu er det hans tur.
  Jeg synes så, at det er dårlig stil fra hans side ikke at sende en tak for en dejlig nat hilsen – og har du lyst til at ses igen… Eller modsat at skrive… “at han ikke er klar til et forhold” ..Efter alt jeres skriveri/kontakt inden og over en periode.
  Jeg kan godt forstå, at du er skuffet og såret. Det ville jeg også være.
  Men hvis han ikke kan tilbyde mere – så er det værd at overveje for dig om
  han overhovedet er noget for dig. Han virker lidt on/off.

  Undre mig over alle de brug og smid væk mænd (mennesker) som findes. Synes det er respektløst. Hvad er der blevet af anstændig opførsel. Han må da vide, at du er interesseret i noget mere.

  #6306
  lillehjerte
  Deltager

  Han virker til at han ser det hele som uforpligtende. Du kan ikke rigtig gøre noget. Men hvis du ikke trives i den slags relationer eller kan mærke at det dræner dig, skal du nok stoppe den her og kigge efter en der er til noget fast.

  #6307
  Tintin
  Deltager

  Kære MariaF

  Hvis du er i tvivl, så er du ikke i tvivl!

  En forelsket mand har ALDRIG for travlt til at se eller skrive med sin kæreste!
  Hvis han ikke har tid, så er det fordi han PRIORITERER andre ting højre end dig.

  Med andre ord så vil han gerne bolle dig en gang imellem, men ellers ønsker han at levet et uforstyrret liv.

  Jeg er selv en mand. Jeg ved. Jeg skriver dette meget kontant, for jeg ved at du er fyldt med følelser, og har svært ved at indse sandheden. Jeg ved det går ondt, men det vil være forkert, hvis du bruger et sekund mere på det fjols.

  MaraiF du skal finde en kæreste, som elsker dig lige så højt, som du elsker ham.

  Jeg siger altid, at man har den kæreste, som man fortjener!

  Ønsker du virkelig at være bolledukke for en fyr, som ikke elsker dig? Det er du da for god til. Du fortjener bedre!

  Find en kæreste, som du elsker af hele dit hjerte, og som også elsker dig af hele hans hjerte.

  Kære MariaF du er ikke i tvivl, når du har fundet den rigtige! Hvis jeg var dig, så vil jeg skynde mig videre, nu når du ved at denne fyr ikke er det rigtige.

  Held og lykke MariaF. Kærligheden ligger og venter på dig derude!

  PS! Når du stopper kontakten med ham, så begynder han at kontakte dig og love dig alt muligt shit. Det er jeg sikker på. Men det er bare fordi han vil have noget mere fisse. En anden grund er, at han gerne vil beskæftiges, og derfor har svært ved at håndtere, hvis du dumper ham! Men det skal du være hård, for du ved jo allerede nu, at han ikke elsker dig, og det kommer han ej heller til om en måned. Så kom videre og finde din store kærlighed! Knus herfra

  #6321
  Aries
  Deltager

  @Tintin

  Hvordan handler en mand så, når han pludselig møder en kvinde, midt i sin sorgprocess, En kvinde som han faktisk bliver glad for, men ikke kan give noget fordi han er i krise i sit liv. Vi har ikke haft sex på vores dates, men fantastsike kys og sårbare samtaler?

  Aries

  #6330
  Tintin
  Deltager

  @Aries

  Kære Aries jeg er blot en mand, og jeg kan alene basere mit svar egne erfaringer og mine venners.

  Med udgangspunkt i det, så har vil jeg betone 2 forhold.

  1. Det er min mening, at man skal holde sig LANGT væk mennesker i livskrise. Det er lige gyldigt hvilken krise. Om det er sorg, en ex, økonomi, psykisk, alkohol, stoffer, en forsømt barndom etc. Disse mennesker er NETOP i en livskrise, og du kan ikke basere en fremtid på dem – af rigtig mange grunde. Vent til krisen er ovre. Så kan du bedre vurdere tingene. Derfor fingrene væk, og kom videre med DIT liv !!!!!!!!!!!

  2. Alle mennesker (incl. mennesker i livskrise) ved hvad de gerne vil, og kan prioriterer derefter. Alt andet er en stor fejltagelse at tro. Reelt “taler” man ned til disse mennesker, hvis man tror andet. Et menneske i krise, kan fint TILVÆLGE et andet menneske. Men det der tit sker er, at omgivelserne tror, at personen er hjælpeløs, og derfor ikke ansvarlig for egne følelser. Det tror jeg er tilfældet med dig.
  Jeg har f.eks. set en ven være forelsket i en pige om var afhængig af stoffer. Pigen kunne ikke “helt” binde sig. Min ven forklarede, at det var fordi hun var misbruger, og havde en svær forhistorie. LOL. Pigen flyttede til en anden by, og wupti havde hun en kæreste som hun flyttede ind med. Det tog kun 14 dage. Ingen problemer med at binde sig 😀 Min pointe er den simple, at det er et selvbedrag, at tro at pigen ikke vidste hvad hun ville. Da hun forelskede sig, så handlede hun. Da var der ingen tvivl i hendes sind.

  Hvis manden er i sorg over en ex, så bliver man let en sutteklud, som ikke holder. Igen så ved du ikke dette. Men hvorfor bruge tid med en person, som ikke elsker dig men en ex? Det er da tosset. Han kan jo slet ikke mærke dig eller rumme dig. Vent til han kan føle dig, og har overskud til at gi’.
  Personligt har jeg en laaaaang “sorgperiode” efter kærlighed, og jeg forelsker mig sjældent (4 gange). Men een gang mødte jeg 2 piger som jeg elskede lige efter hinanden. Der gik 14 dage fra jeg stoppe de med den ene, og mødte den anden. Jeg kan love dig for, at forelskelsen fyldte hurtige mere end sorgen. Sorgen kunne nogle gange stikke hovedet frem, men den nye kærlighed dominerede alt.

  Min pointe er den, at kærlighed overvidner alt. Når jeg høre undskyldninger af den ene eller den anden art (en ex, afstand, arbejde etc.) så er jeg videre. Hvis begge parter elsker hinanden/er forelskede, så der det alene praktiske forhold, som kan løses.

  Det handler om lyst og vilje.

  Det er min opfattelse, at alt for mange mennesker bakser med nye forhold, hvor det eneste rigtige er at komme videre og finde den ægte kærlighed. Hvis begge mennesker er klar og forelskede, så går det nemt. Hvis den ene part er ikke klar, eller ikke er forelsket, så så har man problemerne.

  Hvorfor bruge livet på noget skrammel, om fungere dårligt når eventyret er derude?
  Derfor mener jeg også, at man har den kæreste som man fortjener. Så jeg spørger dig igen – hvorfor bruge tid på en person, som ikke føler noget for dig? Bed han ringe til dig, når han er fri af fortiden, og klar til fremtiden … go brug så selv tiden på at komme videre, velvidende, at han nok ikke ringer. Men ringer han når han er fri af fortiden, så er det en bonus, som du må opveje mod det, som du har fundet i mellemtiden. Er du god til at komme videre, så ender du jo med at finde eventyret.

  #6331
  Tintin
  Deltager

  PS! Hvad kan han ikke give?

  Søde SMS? Søde digte? Gaver? Middage? Romantiske aftner? Tid med hans familie? ferier? Tid? Hans følelser?

  Du kan jo godt se, at det er tåbeligt, at bruge tid på ham, hvis han ikke kan give dig ALT – hele ham!!!

  Hvorfor ønsker du ikke mere af livet?

  #6332
  Tintin
  Deltager

  Undskyld hvis jeg er lidt hårdt – men jeg vil gerne ruske dig i skulderne, så du kan se fornuften gennem dine følelser 🙂 Håber det er ok!

  #22318
  TinaLouise
  Deltager

  Hej Tintin,

  Har jeg mulighed for at skrive til dig på anden måde?

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 10 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.