Er jeg bare et "booty call"?

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 11 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #21275
  Sol1994
  Deltager

  Hej! Det her bliver nok lidt langt, det beklager jeg, men er bare meget forvirret over en fyr.
  Sagen er den at jeg har mødt en meget sød fyr. Vi mødte hinanden i januar til en venindes fødselsdag. Den aften, snakkede vi længe og opdagede slet ikke at alle vores venner var gået. Vi kyssede og udvekslede numre. Han skrev til mig på vej hjem.
  Han spurgte mig så om jeg ikke ville drikke øl med han i den kommende weekend. Jeg forklarede at jeg havde nogle planer, men at vi sagtens bare kunne skrives ved.
  Jeg skriver så til ham lørdag aften, han siger han meget gerne vil drikke øl med mig. Jeg siger til ham at han bare kan komme hen hvor jeg er, og det gør han så. Han møder alle vennerne og vi danser, griner, snakker, kysser og hygger os meget sammen. Vi ender med at tage hjem sammen den aften. Morgenen efter var det super hyggeligt, og det virkede meget “naturligt” at være sammen med ham.
  Onsdagen efter er jeg ude og drikke øl med ham på en bar. Vi kysser og har det rigtig dejligt. Vi aftaler at vi også skal ses om fredagen og at jeg bare kan komme hjem til ham. Fredag aften tager jeg hjem til ham tidlig aften, og vi hygger hele aftenen. Morgenen efter er det også meget dejligt. Vi snakker bare sindssygt godt sammen. Han fortæller at han snart skal starte i praktik og at det glædede han sig til. Og at han havde en masse “tutor-arrangementer” den dag, så han skulle snart afsted. Vi følges ned til toget, kysser farvel og han siger “Vi skrives ved, ikke?”, og det svarer jeg at “jo, det gør vi!”.
  Jeg skriver så til ham en uge senere (her har jeg kendt ham i 1,5 uge) og spørger om han snart har tid til at se mig? Han skriver at hans kommende uge er meget presset, da han arbejder til sent på sit praktikplads, han skal på rustur med de andre tutorer, og arrangerer andre introaftenener på sit studie, så det kan han nok desværre ikke. Den besked vælger jeg at lade være med at svarer på. Derfra tænker jeg at han nok ikke har interessen længere. Det gør lidt ondt, da jeg nok allerede var blevet glad for ham.
  Der går så 20 dage hvor vi slet ikke har kontakt til hinanden, hvor han så skriver til mig ud af det blå, tidligt fredag aften, om jeg ikke vil drikke kaffe hos ham om aftenen. Jeg bliver så glad, og kan ikke lade være med at sige ja. Jeg tager hjem til ham, og det er som det plejer. Vi hygger hele aftenen, natten og hele dagen efter. Tager først fra ham klokken 18, efter vi har ligget i sengen, lavet pandekager, set dokumentarer og snakket i mange timer. Jeg skriver til ham 4 dage senere, siger det var dejligt at se ham, hvor han siger at han også synes det var skønt at se mig. Vi skriver lidt frem og tilbage de næste par uger, hvor jeg prøver at få en aftale op og kører med ham, men han har så travlt, en telefon der er gået i stykker, hvor han skriver “ville ellers have været dejligt at se dig. Må anskaffe mig en bedre telefon!” Til sidst opgiver jeg lidt igen. Skriver ikke mere. Er lidt ked af det, da jeg jo synes så godt om ham og ikke har prøvet at have det sådan før med en fyr.
  Så her, næsten 1,5 efter vores sidste kontakt, kontakter han mig igen og spørger om jeg vil ses fredag aften. Jeg ryger lige i igen, og siger ja. Vi er hos mig. Og det er som det plejer. Alt er bare så godt og vi hygger os. Han siger flere gange at det bare er så dejligt at se mig igen, og vi snakker om hvad der er sket i vores liv de sidste stykke tid. Han fortæller at han ikke har haft fri, heller ikke i weekenderne, pga. sit praktiksted. Og at den fredag aften vi var sammen, var hans første “fridag” i 5 uger.
  Han bliver hængende til ud på eftermiddagen, hvor han bliver nødt til at gå, da han havde udskudt en aftale et par gange. Nu sidder jeg tilbage og er meget forvirret. Går der nu igen 1 måned før jeg ser ham igen? Jeg skal selv ud og rejse til August i et halvt år, og vil egentlig ikke have en kæreste nu. Han er selv kommet ud af et forhold på 3 år, for et år siden. Er jeg et rebound? Et booty call? Og hvorfor skriver han så lang tid efter vi sidst har haft kontakt? Han har jo været ude af det. Føler han selv noget måske? Skal jeg igen prøve at skrive til ham selv, da det jo har været ham de sidste 2 gange, der har taget initiativ (hvilket jo også har været lidt “risky” for ham, da jeg sagtens kunne have mødt en anden)? Har I oplevet noget lignende? Håber I kan hjælpe mig. Beklager de lange indlæg, men vil bare prøve at forklarer det så detaljeret, så I bedst kan sætte jer ind i situationen 🙂

  #21278
  lillehjerte
  Deltager

  Ja han ser det som uforpilgtende hygge. Han ved han.kan gå i en tryg havn uden at han skal binde sig. Om han vil bruge ordet booty call skal jeg ikke kunne sige. Men manden ved nok godt du er lidt vild med ham, ingen tvivl om det. Men han vil gerne være fri. Ville han mere var han mere på med at ses meget oftere. Han har mange bortforklaringer og undskyldninger, så han prøver vidst bare at tale lidt udenom. Du skal nok rydde helt ud i alt hvad der minder om håb for noget der minder om kæreste med ham og bare nyde det sex du har med ham. Hvis det bliver så svært drop it like its hot, som en skæv rapper engang rådede til.

  #21287
  Sol1994
  Deltager

  Årh, tusind tak for dit svar.
  Alt hvad du siger er jo nok også rigtigt. Jeg bliver bare altid så skrup forvirret, når fyren opfører sig fuldstændig som om man er kærester når man er sammen med dem. Egentlig skal jeg jo heller ikke have en kæreste nu (Da jeg snart er væk i et halvt år), men jeg bliver bare så frustreret over at det ikke har været klart hvad han ville fra start af. Jeg mener, når vi så har været sammen og sovet sammen, bruger vi hele den næste dag sammen, spiser morgenmad, går ture osv. Det er når man gør sådan nogle ting, at det “clasher” for mig. Hvis han bare vil have sex, hvorfor så ikke gå så snart man vågner næste dag? Og hvorfor sige så mange ting som han gør, som for eksempel “Hold kæft, jeg har savnet dig”, morgenen efter, eller sådan noget hvis man bare kun vil have sex? Nogle gange forstår jeg simpelthen bare ikke fyre. Jeg ville aldrig sige sådan nogle ting, hvis jeg ikke mente det.
  Dog kender jeg en del, som kender ham, og de siger han snakker om mig forholdsvis ofte? Hvordan skal jeg tage det? Årh, jeg synes altid jeg kommer ud i sådan nogle situationer 🙁

  #21288
  sissi
  Deltager

  Ved han du skal ud at rejse – og ikke er interesseret i en kæreste pt?
  Hvilke signaler har du sendt ham 🙂

  #21296
  Tintin
  Deltager

  Hmmmm. Jeg synes at det er lidt svært at svare på dit spørgsmål. Normalt er jeg benhård, men jeg kan ikke undlade at tænke, At visse studier er 24/7.

  Så jeg tror, at du bedst ved, om han ikke kan mødes hyppigere. Du ved. Du ved bedre end jeg hvad han bruger sine aftner på. Nå jeg møder en pige, og det er svært at finde de en dag, så er jeg altid meget åben omkring hvad jeg skal de forskellige dage. Derfor kan det nogle gange være at der kun bliver tid til at mødes efter sport kl 21 og sove sammen, men så har man da et par time sammen midt i ugen. En date kan godt vare kort tid og alene hver til formål at ses.

  Jeg tænker vel også, at hvis du er helt objektiv, så kan du så i hans øjne og handlinger om han er vild med dig. Måske er jeg atypisk, men jeg synes lidt, at jeg har kunnet “mærke/vurderer” om en pige er glad for mig over et par uger eller 4.Her skal man være nøgtern og glemme alt om ønsketænkning ogtolkninger.

  Endelig så synes jeg godt, at du kan spørge til fremtiden. Hvis i har set hinanden så mange gange. Han må da vide om du er skøn og han bare må se dig igen. Jan må f.eks. have gjort sin nogle tanker om hvorledes han kan forene hans travle liv med en kæreste. Du lang.eks.sige, at du synes det er vært at se hvordan han kan forene hans kalender med en kæreste. Så er bolden hos ham, og det er tydeligt for dig at se, om han vil dig.

  Han ved sikkert ikke om i skal giftes. Men er han vild med dig, så er der en vej. Han ved klart om han er vild med dig. Afh. Af hans kalender (den kender du bedre jeg) så kan een dag om ugen klart være et større tilsagn en 2 dage fra en folkeskolelærer.

  PS! Hvis i et vilde med hinanden så kan du måske bo hos ham 3-4 dage om ugen. I har jeres normale gøremål, ser hinanden. Nogle dage spiser man sammen. Andre dage er der ikke tid til det… Det er næsten min standard.

  #21297
  lillehjerte
  Deltager

  Der er mange mænd der nyder uforpligtende relationer som du ovenfor har nævnt. Så jeg tror stadig ikke at der er mere i det. At man er bollevenner betyder jo ikke at han ikke synes om dig. Det betyder bare at han ikke prioriterer et kæresteforhold(med dig)(lige nu).
  Det jeg synes er vægten på skålen er at der gik 5 uger før han tog initiativ til at ses. Var han interesseret i noget seriøst og havde dybere følelser ville han helt klart ha klemt dig ind en del gange mere indenfor de fem uger.

  #21301
  Tintin
  Deltager

  @lillehjerte

  Men jeg hæfter mig ved, at han har meget travlt, hvilket du ret nemt må kunne vurdere om det er bullshit. 5 uger er lag tid.
  Jeg ved ej heller om an har følt, at han konstant skal tage kontakt til dig.
  Endelig understreges, det, at der er en helt speciel kemi (er naturligvis subjektiv).

  Jeg er ikke uenig i Lillehjertes pointe. Men da pigen synes, at har fundet hvad hun søger, så vil jeg hellere lade hende spørge een gang for meget, for at undgå at miste ham også en misforståelse. Han må da frisk kunne forklare, hvordan han vil finde mere tid til forholdet. Enten demaskerer du ham eller også slår han til bollen.

  #21304
  Sol1994
  Deltager

  Tusind tak for jeres svar.

  @Sissi
  – Han ved godt jeg skal ud og rejse. Jeg har ikke givet udtryk for at jeg ikke er interesseret i noget fast, men har heller ikke selv givet udtryk for at jeg måske egentlig gerne vil noget seriøst med ham. Jeg skal heller ikke være væk konstant i et halvt år, kommer hjem et par gange osv. Så vi ville godt kunne ses når jeg kom hjem.

  @Tintin
  – Jeg ved at han har SUPER travlt. Jeg kender en del som kender ham, kender faktisk hans bedste veninde, som har fortalt mig at i de perioder jeg ikke har set ham, har hun heller ikke set ham overhovedet. Udover at han har sit praktik sted, hvor det lyder som om der ikke er faste arbejdstider, hvor han kan komme til at arbejde til klokken 23 om aftenen, arbejder han også frivilligt i en organisation hvor de arrangerer en masse forskellige ting, som koncerter osv.
  Jeg vil sige at min mavefornemmelse skifter meget. Der er nogle gange hvor jeg selvfølgelig tvivler på ham og hans intentioner. Men, der er altså noget i min mave der siger mig, at jeg ikke bare er en tilfældig pige. Det siger de mennesker der kender ham, også til mig. At han virkelig er en god fyr, men at det måske bare handler om timing? Men han husker alt hvad jeg har sagt til ham sidst jeg så ham, selvom det er for eksempel 5 uger siden, han virker virkelig til at nyde mit selskab også.
  Altså, som han selv har fortalt mig (det kan jo så være det ikke er helt rigtigt?), så når han så endelig har haft en “fri” aften, har han brugt den på mig. Men jeg forstår fuldt ud hvorfor han også har prioriteret sine venner en gang i mellem. Vi er jo ikke noget “fast par”.

  @lillehjerte
  – Selvfølgelig er der mange der nyder uforpligtende sex. Det har jeg da også selv gjort, det er jo egentlig også det jeg havde håbet det her måske ville være. Men det er bare ikke blevet sådan… Men det med at klemme mig ind, selvom han har travlt, det har jeg selv tænkt meget over. Men hvis han ikke engang har kunne klemme sin bedsteveninde ind i sin travle hverdag, så må han da virkelig have travlt?
  Måske burde jeg snakke med ham, mest for min egen skyld og lægge kortene på bordet næste gang jeg ser ham. Problemet er egentlig at jeg bare heller ikke selv ved hvad jeg vil have ud af den samtale, netop på grund af det fact at jeg tager ud og rejser snart. Men jeg er sgu glad for ham. ØV altså, dumme timing.

  #21305
  Tintin
  Deltager

  Ja tal med ham. Vær ærlig. Det er da åndsvagt, at miste guld fordi begge går og tænker sit, og er for cool til at tale sammen – Det har jeg prøvet.
  Sig at du er blevet glad for ham, og din reje må ikke stå imellem jer. Er han værd at samle på, så vil han vide ikke at misbruge din sårbarhed.
  Hvad har du at tabe? Er han ikke helt glad nok for dig, så har du stadig haft en god tid sammen.

  Nogle gange skal man tage en chance. Det er helt fair, at man har en fuld kalender eller er ambitiøs, men med tiden må I finde en modus operandi, som opfylder jeres individuelle mål. Det tager tid at bygge noget op. Giv det tid. Jeg ville vurderer han på hans følelser/blik etc og hans handlinger. Der må du være nøgtern.

  • Dette svar blev ændret 4 år, 1 måned siden af Tintin.
  • Dette svar blev ændret 4 år, 1 måned siden af Tintin.
  #21308
  lillehjerte
  Deltager

  Men fem uger….fem uger!!! ?????? Det er virkelig lang tid. Han havde da skruet mere ned for det frivillige arbejde for at prioritere at se dig noget mere. Jeg tror desværre du håber for meget. Når man leder efter en masse forklaringer alle vegne for at finde beviser for han har følelser er første tegn på at det ikke er indlysende at den er der. Man ved meget sikker besked når en mand har følelser for en. Jeg synes det er ærgerligt at gå og håbe for længe og for meget. Ja få talt med ham om det. Men jeg tror bare du skal være ret forberedt på at han ikke har det lige som dig.

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 11 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.