Er hans mandighed blevet såret?

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 11 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #21795
  Ladique
  Deltager

  Jeg er en kvinde, der siden april måned har haft kontakt til en mand, jeg har truffet på et datingsite. Efter ca 1 måneds skriverier mødtes vi. Jeg skal nævne at vi bor i hver vores
  landsdel – han i Jylland jeg i København. Vi mødtes på en hyggelig og dejlig første date, hvor snakken gik livligt og det gik op for os, at vi var ens på mange områder.
  Efter første møde har vi en del skriverier om vi skulle mødes igen. Var afstanden et problem? var vi mon så ens at det kunne blive for kedeligt? Vi blev enige om at vi måtte mødes igen.
  Han var i København i forbindelse med arbejde og vi havde en dejlig dag sammen og snakken gik igen livligt og igen måtte vi grine af vores ligheder. Der var stor tiltrækning på det fysiske plan også – vi gik meget tæt hele tiden og vores hænder strejfede hinanden ved hver oplagt mulighed.
  Vi igen hver til sit uden aftaler. Men snart startede vores skriverier igen.
  Efter ca 3 uger kom han igen til København og vi havde en hel dag sammen. Skøn sommerdag med picnic og badetur Men det var som om vi ikke rigtig kunne “få hul på bylden”.
  Jeg kom efterfølgende med nogle forslag til at mødes, som han ikke rigtig greb. Jeg blev mere direkte og forslog at vi i vores ferie brugte et par dage sammen på at se hvor det bar hen.
  Det tænkte han over og skrev tilbage at han brugte meget energi på at finde ud af om vi var rigtige for hinanden eller ej. Han syntes vi var “for pæne” sammen. Vi blev enige om
  at forsøge det og mødes uden bagkant og sænke alle parader.
  Derefter var det som om han gav helt slip og vores kommunikation blev meget mere intens og vi glædede os begge meget til at mødes.
  Han kørte langvejs fra for at møde mig og vi havde en weekend i mit sommerhus.
  Vi havde begge temmelig store forventninger og vi kastede os faktisk i hinandens arme med det samme. Men da det var sent og han have kørt langt blev det ikke helt som vi måske
  begge havde troet. Han havde lidt svært ved at få rejsning og det blev mere til kæleri end sex. Hvilket på ingen måde generede mig. Vi holdt om hinanden om natten og næste morgen forsøgte vi igen. Men det gik ikke helt for ham som han tænkte. Vi slog det hen og havde derefter en dejlig dag. Men jeg kunne mærke at han begyndte at tage en smule afstand.
  Om aftenen elskede vi – og lagde os til at sove. Men næste morgen lå han med ryggen til og jeg måtte ikke røre ham. Jeg spurgte forsigtigt om vi ikke skulle putte lidt sammen og han
  svarede – har vi ikke puttet nok? . Så stod vi op og havde igen en hyggelig dag men uden meget fysisk kontakt.
  Om eftermiddagen kørte jeg ham til færgen og da vi står og skal sige farvel og jeg vil give ham et kys vender han kinden til og siger nej. Stor er min forvirring. Hvad sker der her?
  Jeg spørger hvad han mener og han siger næsten aggressivt at kys kommer der ikke flere af og der skulle meget mere til at bygge et forhold. Så vendte han ryggen til og gik.
  Han ville ikke forklare sig nærmere.
  Jeg følte mig totalt kørt over af en tromle og skrev derefter til ham at jeg jo ikke kunne stille spørgsmålstegn ved at han ikke følte at vi var rigtige for hinanden, men at jeg nok havde forventet en noget andet måde at tage afsked når nu vi har snakket så meget tidligere om hvad vores weekend skulle være. Særligt fordi han i vores samtaler har lagt meget vægt på at
  det er vigtigt at få snakket om hvad man føler.
  Så hans reaktion var på ingen måde i overensstemmelse med dette.
  Pludselig blev hans svar nærmest agressive og han sagde at han ingen intention havde om hverken at dissekere eller diskutere sine følelser.
  Hvad sker der for ham her? Jeg tænker at hans mandighed er såret dybt når han ikke formår at få den seksuelle oplevelse han havde lagt op til og derfor så pludselig ændrer sig totalt
  og lukker fuldstændig i. Hvad tænker I?
  Kan jeg tillade mig at spørge om yderligere forklaring ? Jeg følte han kom helt ind på mine enemærker for derefter at lade mig stå totalt blottet og efterladt. Jeg skal nævne at jeg er kommet til at holde meget af ham og det var på ingen måder et problem for mig at den seksuelle oplevelse blev lidt afdæmpet. Vi er ikke unge – han er 61 jeg er 56 så det er jo ikke
  unaturligt at dette sker. Men jeg tror at det piner ham meget.

  #21797
  lillehjerte
  Deltager

  Kan du have sagt noget der sårede ham om aften efter I havde elsket?

  #21798
  sissi
  Deltager

  Jeg syntes du skal lade ham helt være.
  Han virker desværre til at være en nitte uanset hvor godt det startede.
  Han virker umoden og lad være at bryde din hjerne med om du gjorde noget forkert.
  Han er sikkert skuffet over sin egen præstation, og en skal det gå ud over, og du er nærmest fordi du var en slags genstand for hans mangel på samme.
  Han virker ikke seriøs og udviser manglende respekt for dig.
  Giv ham ikke mere opmærksomhed.
  Træk dig, fortsætter du med at søge svar vil du få endnu mere negativitet fra ham., det kan du ikke bruge til noget.

  #21799
  Ladique
  Deltager

  lillehjerte

  nej jeg kan umulig have sagt noget der sårede ham. Vi talte ikke meget og der blev bare kysset godnat. Og om morgenen kunne jeg mærke han var nærmest utilgængelig

  #21800
  Ladique
  Deltager

  sissi,

  ja det har du jo nok ret i.

  Det er ikke respektfuldt at blive behandlet på den måde.
  Der er bare så mange ting, der ikke stemmer med hans øvrige ellers meget pæne opførsel og vores tidligere snakke om hvordan vi hver følte omkring hvordan man
  forholder sig til andre mennesker.
  Det er helt klart at der skete noget i ham, der ændrede hans opførsel drastisk. Og det eneste jeg kan forestille mig kunne få ham til at blive så tillukket og utilgængelig er
  at det simpelthen er for svært for ham at tale om hans – i hans egne øjne – manglende præstation.
  Han er en mand, der til daglig har et meget prestigefyldt job, hvor man ikke fejler. Og nok også et job hvor det maskuline er i højsædet. Han er ved at nå pensionsalderen inden
  for sit job og måske har han også her et problem med sin identitet. Han føler nu at han fejler på det seksuelle område og er ved at skulle væk fra sit prestigefyldte job — og det er måske ting der begge rammer ham dybt på mandigheden.
  Men selvfølgelig ingen undskyldning for den dårlige opførsel og manglende respekt for mig.
  Jeg prøver bare at forstå – for det ramte også mig hårdt. Og jeg synes det er helt utrolig ærgerligt hvis sådan en dum ting ødelægger noget som på mange måder var det helt
  ideelle match.

  #21818
  Anita
  Deltager

  Kære Ladique
  Jeg tror, at du har helt ret. Det er rendyrket præstationsangst.
  Når du beskriver ham som en mand, hvor hans job har et “testosterone-image” og han er vant til at sætte dagsorden, så er det simpelthen det værste og mest ydmygende for ham. Ikke at kunne få den op at stå !! Det føles for ham pinligt, skvattet og helt umandigt.
  Han er selvfølgelig nødt til at skrue bissen på og blive kort for hovedet og trække sig tilbage til sin hule og slikke sårene og spekulerer sikkert som en gal om han skal bestille viagra med det samme eller hvad. Du har grebet ham med bukserne nede, for at sige det mildt.
  Det er så mærkeligt og så dejligt med kroppen. Den er sandhedsvidne før alt andet. Kvinder faker orgasmer (og det kan man jo faktisk) men mænd får kontant afregning ved kasse ét, når han ikke kan gennemføre et samleje.
  For f….. hvor ville jeg ønske, at han blot kunne sige: “sorry, jeg tænder meget på dig og har hygget mig så godt i dit nærvær. Det er jo også derfor, at jeg er her. Jeg er ellers vant til professionelt at have totalt styr på det: når jeg siger “hop” så hopper folk omkring mig men i denne uvante situation med dig, så har jeg squ fået præstationsangst “.
  Han står sikkert foran spejlet nu og råber til sit spejlbillede: “Jeg er IKKE et skvat. jeg er en MAND!. TAG DIG SAMMEN. Du er for PINLIG”.
  Hvis du virkeligt – i din relativt set – modne og høje alder synes om ham, så lad ham lige være lidt og skriv så tilbage, at du gerne vil se ham igen. At du fortsat tænder meget på ham og har tænkt meget over jeres dejlige samvær.
  Jeg ved ikke lige , hvordan du skal formulere det, men lad endelig vær med at sige noget, der kan tolkes som medlidenhed med ham.
  Mænd hader generelt at blive ynket . Især magtfulde mænd, der over mange år har opbygget et “smart-ass” image på jobbet. Derfor har han forsøgt at projicere sit nederlag overpå dig, hvilket jo ikke er i orden, men hånden på hjertet: Han havde det af H. til og har garanteret bebrejdet sig selv natten lang efter jeres – efter hans dom- middelmådige samlejer.
  Hvis han på tidligere fra en ex eller andre kærester har hørt ordene : Din kæmpe vatpik. Hvor er du en svagpisser eller hvad hævnlystige kvinder kan finde på at udgyde, så er han allerede præ-disponeret for at skynde sig væk fra dig….

  • Dette svar blev ændret 3 år, 10 måneder siden af Anita.
  • Dette svar blev ændret 3 år, 10 måneder siden af Anita.
  • Dette svar blev ændret 3 år, 10 måneder siden af Anita.
  #21822
  Aries
  Deltager

  Jeg synes du skal løbe hurtigt. Væk, væk og væk, så laaaaannngt du kan komme. Det er en meget usund adfærd, at have overfor et menneske man lige har mødt. Tillader man sig en sådan adfærd allerede nu, ja så kan jeg love dig for at du vil få ubehageligheder en masse, hver gang denne mand møder lidt modstand. Kom væk NU!

  Aries

  #21823
  Tintin
  Deltager

  Var jeg dig, så var jeg videre.

  Jeg har følgende meget simpel tese, som jeg baserer et livs erfaringer på. Er man glad for hinanden, så bliver alle problemerne små!!!!

  Han bruger for meget energi på jeres relation!!! I er for “pæne sammen” etc. Jeg jeg ved, at mange piger (og nogle mænd) kan tolke alt for meget, og stille alt for mange spørgsmål, men hvis man nu engang glade for hinanden, så er spørgsmålene vel hurtigt besvarede og ikke svære.
  Han virker ganske enkelt ikke glad nok for dig imvho, vurderet på din udlægning af hvad der er sket.

  Hvis hans periodiske (hvis jeg forstod det korrekt) rejsningsproblem slår ham ud af kurs, ja så er det sku ikke meget mand over ham. Jeg tror, at de fleste mænd har prøvet, at junior ikke er helt vågen. Man kan være stang stiv, have præstationsangst, være stresset eller noget helt trejde. Det slår ikke en bule i en rigtig mand. Andre mænd har måske for hurtig sædafgang. Min venner har alle prøvet det, og griner frejdigt når de fortæller historierne. Jeg ved, at nogle menneskers selvværd er mere sårbare, men er de glade nok for pigen, så vil de klart vende tilbage jvf. min test.
  Det en fyr ikke gider, er en en kold og overfladisk pige, som ikke har forståelse for situation, hvilket jeg fornememde, at du reaktion ikke viste dig som.

  Du skal blot finde dig en mand, som er glad nok for dig.

  #21824
  chokoladefro
  Deltager

  Jeg synes hans opførsel er meget kold og umoden.

  Men allerede der, hvor han nævner, at han er bekymret for om I er for pæne sammen, da ringer mine alarm klokker.. det siger man ikke, hvis man er vild med en person.

  Tror der har været for meget analyse fra begge sider af jeres relation… og det skabes der ikke gnist af..

  Derudover så har han præstationsproblember, hvilket er meget normalt. .. men jeg tror ikke det er årsagen til hans adfærd.
  Jeg tror mere det har med manglende følelser fra hans side at gøre.

  #21835
  Ladique
  Deltager

  Det er muligt og meget tænkeligt at der har været meget analyse af vores situation fra begge sider.
  Men vi er begge to meget analytiske personer – jeg fristes næsten til at sige ekstremt analytiske. Men det har aldrig været et problem – tværtimod.
  Netop derfor undrede det mig at en person som ham, dels i en moden alder og dels med hans personlighed kunne vælge at gå så langt, hvis han
  var klar over at hans følelser ikke rakte langt nok.

  For mig lyder det mærkeligt, at man i et ellers stramt program vælger at tage 3 dage ud af kalenderen og køre ca. 600 km hvis man ikke fra start har troet
  på at det var godt.

  I vores forholdsvis moden alder kender man som regel sig selv godt nok til at vide, hvad man føler eller ikke føler.

  Måske skal jeg bare acceptere at hans opførsel var umoden og respektløs og komme videre. Men det er selvfølgelig lettere sagt end gjort når man gennem lang tid har
  investeret meget for at bygge et forhold op. Men som kvinde har man nok større behov for at forstå og som mand stikker man måske bare hovedet i busken. Jeg tænker som udgangspunkt præcis som Anita. Mest fordi det for mig er dybt underligt at ændre sig så meget i løbet af en nat. Det kunne jo tyde på at noget var sket, som han umuligt havde
  kunne tage højde for da han valgte at komme på besøg. Og specielt når han allerede tidligt havde meldt ud, hvor vigtigt det var for ham at man kunne tale helt åbent og fordomsfrit
  om sine følelser. Men det var åbenbart ikke sådan i virkeligheden desværre ……

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 11 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.