Er han vild med mig?

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #25323
  Blomsterne
  Deltager

  Hej Jer,

  Jeg mødte en fyr sommeren 2019. Vi datede egentlig i en måned eller to. Så gik det hele i vasken fordi jeg hurtigt blev meget jaloux. Vi fortsatte dog med at snakke sammen, og jeg fik styr på følelserne.

  Tilbage i februar 2020 begyndte vi igen, så småt at ses. Vi aftalte at være venner med fordele og selvfølgelig kunne vi sagtens lave andet end gymnastik på lagnerne. Efter Coronaen ramte os, blev vi virkelig tætte. Det har over snart 3 måneder taget til i mængden af skriveri og vi ses næsten på alle ledige dage – det ret ofte op til flere gange om ugen. Vi snakker rigtigt godt sammen, vi griner sammen, bestiller mad ude og spiser hjemme (pga. corona) og ret ofte drikker vi også til fester sammen.

  Jeg bliver sådan i tvivl fordi jeg antager nogle ting ud fra hans handlinger. Han er fx. opmærksom på, hvis jeg sidder og snakker med andre mænd han ikke kender til fester modsat fik han også til en fest sagt til en ven “du må gerne få hende” (med reference til mig), han er meget god til at skrive som den første til mig, han vil ofte gerne lave nye aftaler (ofte ligger han op til det inden vi skilles ad). Hans familie kommer snart og skal besøge ham og mellem linjerne har han sagt at jeg gerne må være hjemme hos ham, mens hans familie er der. (Måske ligger jeg for meget i det? måske gør jeg ikke?) Hvordan skal jeg egentlig håndterer situationen med hans familie?

  Hvis der sker ting i løbet af hans dag fortæller han gerne om dem og hvis han ved der skal ske noget i løbet af min dag, er han god til at spørge ind til det. Ville han gøre det, hvis bare han var en ven?

  Jeg har en gang konfronteret ham med alt dette og der svarede han noget i stil med, at man ikke ved hvad fremtiden bringer. Jeg tror godt at han ved jeg har det svært med at det hele svæver – og alligevel gør han ikke ret meget ved det. Jeg føler vi står ved en skillevej og jeg får intet ud af konfrontationerne med ham. Jeg vil bare gerne vide om han er vild med mig. Det svært at læse på ham.

  #25329

  Hej Blomsterne

  På mig virker det, som om han er vild med dig, men omvendt ikke har lyst til at føle forpligtet til at love dig noget om fremtiden. På den måde føler han sig sikkert mere fri til at føle stærkt for dig. Mens du omvendt føler dig lidt ufri ved ikke at kunne regne helt med ham, når han ikke har forpligtet sig til forholdet ved at sige, at I er kærester eller noget, der giver dig følelsen af, at han virkelig vil dig. En meget klassisk kvinde-mand-ting. Du skal naturligvis turde vove at gøre eller sige noget, der får ham til at hengive sig mere til forholdet. Med frygt for at det skubber ham længere væk. Men hvis du ikke gør eller siger noget, mister du også dig selv stadig mere. Et ægte dilemma.

  Du har jo allerede et par gange lagt madding ud, uden at han er bidt på krogen. Det lyder nærmest, som om han nyder sin egen behændige måde at undgå at forpligte sig på. Derfor synes jeg, at du skal trappe lidt op. Det kan du gøre ved fx at aflyse en aftale, som han har lavet med dig om, hvonrår I skal ses næste gang. Der er kommet noget i vejen, kan du skrive til ham. Så du kan desværre ikke. I må ses en anden dag. Men… du skal ikke komme med forslag til, hvornår det skal være. Det skal komme fra ham. Og hvis han hurtigt kommer med et forslag, skal du ikke reagere på det lige så hurtigt, som du plejer. Du skal faktisk vente dobbelt så længe, som det normalt ville tage dig at svare. Og mindst to timer. Og her skal du skrive, at det alternativ, han kommer med, heller ikke passer dig, og at du vil vende tilbage med et forslag senere. Og så skal du igen vente i virkelig god tid, før du kommer med et nyt svar. Og når han så svarer positivt på det, skal du igen vente længe, før du sender fx en thumbs up. Du behøver ikke følge strategien her til punkt og prikke. Det vigtige er sådan set bare, at du viser ham, at du ikke længere er så nem at lave aftaler med, når han ikke er nem at forpligte. Noget for noget.

  Mange kvinder vil sige, at det bliver for meget ‘spil’ og for lidt direkte åbenhed, men her skal man huske, at for rigtig mange mænd er kvinders ønske om at få sat ord på tingene også et ‘spil’ – kvindens spil, som han ofte kan føle sig domineret af og sat skakmat af. Som kvinde er det derfor godt også at kunne bruge mandens ‘sprog’ eller ‘spil’, som ofte foregår uden ord og uudtalt.

  Men til syvende og sidst er det ligegyldigt, hvordan du vender og drejer din problematik. Du skal med eller uden ord frem til et situation, hvor du får afgjort, hvad det egentlig er, han vil med dig. Og her vil jeg stærkt anbefale dig ikke at nærmere dig ham med flere ord og flere ‘afklarende’ spørgsmål, som bare får ham til at føle sig styret i en bestemt retning. Det er langt bedre at lade ham mærke, at du har et aktivt liv uden ham og ikke er bleg for at droppe lidt ud af kontakten, så han kan MÆRKE, at han har lyst til at knytte dig til sig med stærkere og mere udtalte bånd. Du skal ikke ‘spille’ kostbar. Du skal beskytte den kostbarhed, du i forvejen ejer. Og det er dybest set at være dig selv og sørge for at blive behandlet ordentligt. Ikke ved at fortælle ham, hvad han skal sige til dig eller gøre for dig. Men ved at behandle dig selv kærligt og beskyttende får du ham til at gøre det samme.

  Med venlig hilsen – og held og lykke!

  / Martin Østergaard

  #25346
  Blomsterne
  Deltager

  Hej Martin,

  Tusind tak for dit svar! Jeg sætter kæmpe stor pris på det.

  Jeg mødte hans forældre igår og de var super søde og rare. Overfor hans forældre fremstillede vi det begge som om vi var venner og alligevel tror jeg godt de kunne gennemskue noget.

  Nu har jeg så forsøgt at konfronterer ham idag – meget direkte og han formår at skubbe samtalerne væk konstant, ved at tale udenom og misforstå spørgsmålene.

  Nu har jeg besluttet at tage et par dage til at tænke mig om, hvilket jeg fortalte ham og han reagerede ved at ringe og forsøge at snakke med mig. Han sagde “Vil du have mig til at sige, at jeg allerede har købt brudekjolen?” og samtidig spurgte han om jeg ikke kunne aflyse den tænkepause.

  #25349
  lillehjerte
  Deltager

  Han lyder direkte næsvis. Jeg ville gå langt udenom mænd hvor der er behov for et spil og en masse tilsidesættelse af sig selv før det måske udvikler sig. Jeg har engang selv været der og det er energikrævende og langt tidsspilde. Jeg synes ikke ham her behandler dig godt og du skal huske på at denne opførsel kun er en forsmag på hvordan han er at være seriøst sammen med. Han lyder ikke til at være nem at være sammen med ud fra sin håndtering. Jeg synes endda han lyder meget projekterende med sin brudekjolekommentar. Droo ham og gå efter en mand du føler dig forelsket i og hvor det er nemt og ukompliceret at ttale om hvad man har sammen og udviklingen af det.

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.