er han syg eller tager han pis på mig

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 16 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #17564
  hopefaith
  Deltager

  hej måske kan I hjælpe eller komme med et bud
  Jeg har igennem en kammerat mødt L. L har spurgt min kammerat om han har en sød veninde som har lyst til hygge- Vi er begge i midt fyrrene og fri af tidl. forhold. L har selv kontaktet mig. Vi har mødtes tre gange de to første gange til hygge snak film kaffe osv. den tredje gang havde han nærmest lagt op til et helt lille sex event. Han har hele tiden fortalt at han er meget dominerende styrende og lidt af en tyr. Nåh men godt i gang lige før vi når målet siger han shit jeg kan ikke mere jeg er i pisse dårlig form. Med armene rundt om mig falder han i dyb søvn indenfor et minut, jeg tænkte hvad sker der er han mon ok eller… meget akavet og mystisk. Efter 15 minutter vågner han op siger gud jeg faldt vist i søvn, sætter sig op og siger pis jeg har fået migræneanfald og står op og tager nogle piller. Vi ser lidt film og det er tydeligt at han har det dårligt så jeg tager hjem. Dagen efter skriver han og spørger om jeg kom godt hjem, fortæller at han stadigvæk er syg med hovedpine. Efterfølgende har jeg et par gange skrevet og spurgt til ham. Han har travlt og er træt og forkølet. Jeg har haft det meget mærkeligt efter denne oplevelse, har følt mig billig og kasseret og samtidig bekymret for ham. Har tænkt at det for en mand må være lidt af et nederlag at ikke kunne gennemføre samleje og falde i dyb søvn, – at det måske er svært for ham at tage tråden op, jeg har derfor spurgt til revanche, hvor han skriver at han er sygdomsramt og ikke overskuer andet pt end at blive rask. Jeg har følt mig lidt til grin og billig, har spurgt hvad han havde i tankerne med denne kontakt når han er så pas. Han har svaret at han i starten gerne ville mødes han synes jeg er sød og vil gerne mødes indimellem men han har slet ikke overskud til noget. Hans venner river også i ham men han har slet i lysten til noget pt. han skriver at jeg er ikke til grin, han er seriøs og vil kontakte mig når han er frisk…

  hvad tænker i om det ? jeg kan se på fb at han ikke er mere sløj end at han overskuer at dele og debattere div emner… men at snige en besked afsted til mig er åbenbart for uoverskueligt :/

  kh Julie

  #17566
  Hustruen
  Deltager

  Uf – sikken en kedelig oplevelse 👎 Må erkende, hvis jeg forholder mig til det du skriver, lyder det mere som om, han har fået kolde fødder 😳 Hvis jeg var dig, ville jeg droppe kontakten til ham – du skal da ikke tigge om, at han skal værd sammen med dig – han må opsøge dig, hvis han er interesseret.

  Selvom vi kæmper for ligeberettigelse, så holdermænd fortsat af jagten, hvor de er jægeren og kvinden det svære bytte 😊 Så læg ham på is, og ser hvad der sker. Hvis han ikke opsøger dig, ha så er han ikke værd at samle på.

  #17567
  sascha
  Deltager

  Der er desværre så mange “ødelagte” mænd i den alder ude i det danske land. Hører om og ser dem hele tiden i mit job. Desillusionerede, midtvejskrise mænd, der dybt i dem selv sørger over forliste drømme, brudte familier og med masser af drømme men ingen handlekraft og mod på at få ændret den “dødsspiral” som de hænger i.
  Når de tager kontakten til en kvinde, vil de det gerne. Håber, at hun kan hjælpe dem videre… men virkeligheden indhenter dem. Der er krav. Der er forpligtelse. Og så knækker filmen. For modsat de fleste kvinder, har de her mænd intet nært netværk. Ingen at tale dybt med. Ingen til at skubbe dem i den rigtige retning. Jeg gætter på, at langt de fleste af dem aldrig kommer videre. Derfor så mange bitre, sure gamle mænd.

  Han vil gerne, men kan intet. Og kan du bruge det til noget? Nope!

  Lad ham fare. Rigtig øv oplevelse for dig. Ryst det af dig og op på hesten igen.

  #17568
  hopefaith
  Deltager

  I har sikkert ret.

  Jeg forstår så ikke når manden selv har ønsket kontakt, at han så ikke formår at melde fra.

  Jeg har flere gange sagt at han virker uinteresseret og udviser ligegyldighed. Men svaret er at jeg tager fejl, han er seriøs og jeg er ikke til grin….

  Jeg har netop konfronteret ham for at få en reaktion…. men får kun svaret at han ikke har overskud pt og intet lyster heller ikke med venner.

  pisse frustrerende…

  #17569
  sascha
  Deltager

  Hvad tror du, at du får ud af at presse ham?
  Han har jo svaret ud fra der, hvor han står lige nu.
  Eneste andet resultat du får, hvis du fortsætter, er nok at I bliver uvenner.

  #17570
  hopefaith
  Deltager

  Jeg får nok ikke så vanvittig meget ud af det.

  Men synes bare at han slipper fint afsted med at behandle mig skidt. Ved at sige har ikke overskud jeg ringer når jeg er frisk…. – er det ikke lidt at holde en dør åben ?

  #17571
  Laerke
  Deltager

  Hvad ville du egentlig selv med ham i første omgang? Hvis det bare er sex, kan du da få det andre steder – måske med en yngre mand ? At han betegner sig som en rigtig tyr og går død på den måde, er da ikke det værd. Du har vel også nogle alarmklokker der ringer ?

  #17572
  Hustruen
  Deltager

  Tror desværre du, lige som jeg gør mht min mand, klynger dig til håbet mht at han vil dig, og du hører/tolker dermed hans udmelding som noget positivt = håb. Tror desværre du bliver skuffet, så lad ham være, og prøv at fokusere på at finde en, der vil dig 100 pct 👍

  #17573
  sascha
  Deltager

  Jeg kender så godt fra mig selv trangen til at “settle The score” og få reddet lidt respekt og værdighed hjem på kontoen, når nogen træder på mig MEN med alderen har jeg lært, at den suverænt bedste “straf” er TAVSHED – dels får du ikke udleveret dig selv, dels får du sagt non-verbal at du ikke gider hans crap og dels overlader du alle tanker, fantasier og fortolkninger til hans egen hovedpine – så læg ham på is – så får du heller ikke umyliggjort at genoptage kontakten på et senere tidspunkt, hvis den lyst skulle opstå hos jer. Hvis du først har fortalt ham, at han er et blålys, en vatpik og en stor idiot, så har du udleveret dig selv totalt. Men som sagt, jeg kender godt trangen (XD)

  #17574
  lillehjerte
  Deltager

  Hvorfor overhovedet tænke over at lægge ham på is. Hvorfor ikke bare droppe ham helt på stedet. Han er slet ikke dine tanker eller energi værd.

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 16 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.