Er han interessert eller venlig

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 12 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #2048
  Fisken77
  Deltager

  Hej

  Jeg har nogle gange svært ved at bedømme venlighed og interesse fra en mand, så tænkte i måske kan hjælpe herinde.
  Der er en gut på mit job, som kigger efter mig og altid søger at komme i kontakt og henvende sig til mig. Vi snakker også godt sammen. Han løfter ofte øjenbryn til mig når vi får øjenkontakt og holder øjenkontakten med mig. En dag inviterede han mig hjem på kaffe og vi snakkede, grinede og havde det sjovt. Han stiller mange personlige spørgsmål, om min baggrund, min datters far osv. Han prøver også at holde på mig, hvis samtalen dør ud og jeg går. Han har det også med at stå meget tæt op af mig, hvis vi står ved siden af hinanden. Forleden dag spurgte han, om jeg var blevet klippet og sagde det ser godt ud. Han husker også hvad jeg har skrevet på min facebook og bruger det til at fortsætte en samtale dagen efter på jobbet. Jeg er meget tiltrukket af ham og tænker lidt, om han godt kan lide mig, hvad mener I?

  #2049
  sissi
  Deltager

  Er han single?
  Hvis han er det – så tror jeg da han er interesseret i dig:)

  #2051
  Fisken77
  Deltager

  Hej Sissi:-)
  Ja, han er single og regner jeg da især med når han inviterede på kaffe hjemme hos ham:-)

  #2052
  sissi
  Deltager

  Det er jo super:)
  Mange en pige er i sandhed også inviteret hjem til en fyr, der er i et forhold. Derfor mit spørgsmål:)

  #2053
  Rosmarin
  Deltager

  Ih det lyder dejligt, der er da intet som denne kurtiserings tid. 😛 Jeg synes at han lyder meget interesseret i dig med alt det du fortæller. Forsæt da endelig med at være imødekommende og glad, når han henvender sig. Du kan fint signalere, at du er interesseret og så lade ham føre lidt an. Held og lykke!

  #2059

  Hej

  Jeps, den er god nok. Han venter bare på, at du på en eller anden måde markerer, at han er velkommen til at rykke tættere på.

  Har du nogen overvejelser omkring det, at I arbejder sammen? Og er det ok på jobbet, at man bliver kærester? Nogle arbejdspladser har jo en politik på området. Andre bare nogle uudtalte regler.

  Og så tænker jeg også, hvad der får dig til at skrive herind og spørge, om han også er glad for dig. Har du tidligere oplevet ikke at kunne stole på din egen mavefornemmelse?

  De bedste hilsner

  / Martin Østergaard

  #2061
  Fisken77
  Deltager

  Hej igen

  Jeg stopper den 29 og han er i et vikariat, men tror det er ok, for der er to herude som er gift og lige fået barn:-)

  Ja, jeg har ikke været heldig og så har jeg ofte været lukket og jagtet de forkerte mænd. Nu er jeg i en helt anden situation, hvor jeg bare har været åben og mig selv og så er han begyndt med det der og har gjort det længe og så er det jeg er begyndt at tænke, om han er interesseret. Tror måske, at jeg har oplevet så meget crab, at jeg i mange år har været lukket og så lige pludselig oplever jeg det her og ved ikke helt hvad jeg skal gøre, fordi det er lidt uvant .

  #2066
  Fisken77
  Deltager

  Hvad kan jeg gøre, for at markere overfor ham, at han er velkommen til at komme tættere på? Hvordan udtrykker jeg det bedst?

  #2095
  Anonym
  Inaktiv

  Kære Fisk … det er svært at komme med et svar, og så have et medansvar for hvordan det hele forløber. Der er jo mange muligheder – mange typer mænd, vi er selv forskellige og forhold er forskellige. Men jeg kan skrive lidt om det, jeg tænker. Husk at det er op til dig at vide, hvad der er det rigtige.

  I bæredygtige forhold kan der være en vis nemhed i kontakten. Det er den umiddelbare respons, du skal lukke op for i dig selv, mener jeg. At du skal lede efter at turde være dig selv.

  Vær åben overfor at lære manden at kende, som han er. Du kan også på den kritiske måde overveje, om han er den rigtige for dig. Altså passe på med ukritisk at kaste dig lige i hans arme uden at spekulere over, om han kunne være den rigtige mand for dig. Når manden mærker .. og ind i mellem helt konkret hører fra dig … at du også tænker dig om, så kan han godt frygte, at du vil afvise ham – og frygte det så meget, at han trækker sig tilbage, men hvis I har noget særligt sammen, så vil det virke modsat på den måde, at han vil nærme sig. Men det måske et skridt længere fremme end du og han er nu?

  Det er mindre godt at tænde på, at en mand jager og så regne med, at det vil han blive ved med, og at man vil selv fortsat vil tænde på det. Han må have noget i sig selv, som ikke kun er, at han drømmer om dig, og det, han tror, du rummer. Og det som han kan have i sig, skal du lede efter. Hvordan du gør det er jo op til dig, sådan som du er. Du kan mærke efter, når du er sammen med ham. Du kan stille interesserede spørgsmål.

  Det er godt at have selvtillid og tænke: Jeg har noget ægte og værdifuldt at tilbyde ham. Det sidste kan være svært. Men prøv at vende blikket indad og led efter dette værdifulde i dig selv. Men jeg kan ikke sige, hvordan netop du gør. Hvis det var ens hos alle kvinder, så kunne enhver jo give denne mand det samme.

  Om du kredser om disse emner, så vil den naturlige respons fra dig komme til dig. Det var et forslag ..:)

  Og bortset fra det så smil. Virker altid. Og ikke at smile virker altid modsat.

  Det var det hurtige svar her på morgenkvisten. Skriv igen, hvordan det er gået og spørg igen. Kærlig hilsen, Charlene

  #2101

  Hej

  Jeg synes, at du skal blive ved med at være dig selv. Det har jo båret så udmærket frugt hidtil. Fint at du er lidt usikker på, hvad du skal gøre – det er jo også dig at være sådan. Og fint at hente input udefra på, hvad du kan gøre for at invitere ham tættere på. Hvis jeg var ham, ville jeg føle mig mest velkommen og inviteret, hvis du talte til mig, spurgte til mig. Sådan lidt let. Hej, hvordan går det? Eller fortsætte en snak, I tidligere har haft og på den måde markere, at du sådan set ikke har været adskilt fra ham i tankerne. Vær fortrolig med fornemmelse for, hvordan han reagerer. Det kan jo være, at han i situationen ikke lige kan respondere med fuld åbenhed og samme interesse, men så har du markeret, at du gerne vil tættere på. Og mon ikke han så bliver glad eller så hurtigt som muligt vender tilbage og spejler din interesse, fordi han også selv er interesseret.

  Held og lykke

  / Martin Østergaard

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 12 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.