Er han interesseret men bare ikke tør??

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #4912
  tvillingen
  Deltager

  Jeg har gennem en veninde mødt en fyr og har set ham et par gange i byen. Vi endte sammen for et stykke tid siden hvor han blev med at sige at jeg skulle møde hans venner, at han gerne ville gøre et godt indtryk på mig osv. det virkede som om han gerne ville mere end bare den ene gang. Efterfølgende skrev jeg og spurgte om vi skulle finde en dag og mødes men den svarede han slet ikke på. Efter 3-4 uger uden at ha hørt fra ham skriver han en dag han er i byen om jeg også var ude og at han var ked af at han ikke fik svaret, at han ikke havde nogle undskyldning for ikke at ha svaret og at han godt forstod hvis jeg ikke svarede ham. Skrev lidt sammen med ham den efterfølgende dag hvor han gav udtryk for at han var rigtig glad for at jeg havde skrevet og at han snart håbede at kunne invitere mig til housewarming.
  Han har lige fået nyt job og er samtidig ved at flytte så han har en del at se til.
  Et par uger efter dette skulle min veninde og ham til noget gillfest sammen, hvor jeg så mødtes med dem da de var færdige med at spise. Han både sagde og jeg kunne se han var glad for at jeg var kommet og sagde flere gange at han skulle da ha svaret på den besked og at han ikke vidste hvorfor han ikke havde, at jeg var rigtig sød osv. Han lagde ikke skjul på at han godt ku li mig og ville også gerne have vi tog hjem sammen, hvilket det også endte med.

  Skrev efterfølgende til ham og tror godt han vidste at hvis ikke han svarede denne gang så var han helt færdig for den kunne han ikke undskylde en gang mere. Men nu er jeg så lidt i tvivl om han er interesseret men bare ikke tør, er bare bange for at få følelser i klemme eller hvad??

  Han er måske lidt konservativ/gammeldags med mange ting og nævnte også at når han var ædru så tænkte han for meget over tingene. Så tror han er typen der skal tage det meget forsigtigt og ikke presses for meget.

  Han er heller ikke typen der tager nogen med hjem og heller ikke ham der viser at han er interesseret i en pige. Jeg ved at det tidligere har været pigen der skulle få fat i ham, og at han så er smuttet så hurtigt som muligt ( efter kun kys ) da han ikke vil noget med dem.

  #4913
  Tena
  Deltager

  Hvad gør ham spændende i dine øjne..?

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.