Er han interesseret eller bare høflig?

Viser 8 indlæg - 1 til 8 (af 8 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #13588
  Tena
  Deltager

  Kort skitseret;
  Jeg arbejder som coach og rådgiver.
  En af mine mandlige kunder ser jeg over 4 coachmøder og vi har unik god kontakt og kemi. Ved han er single. Efter overvejelser spørger jeg ham på vores sidste møde om han har lyst til at ses uformelt over en kop kaffe en dag. Han siger ja og får mit nummer.
  Det er et rolleskift fra at være coach og klient -fra professionel relation til at være privat – mærkelig overgang.
  Han sender sms dagen efter og vi aftaler at skrives ved ugen efter og lave en aftale.
  I søndags vender jeg tilbage og foreslår onsdag på cafe. Han sir ja. Kort sms udveksling hvor vi ikke aftaler hvilken cafe.
  Det er onsdag i dag og han er ikke vendt tilbage? Jeg vil ikke presse på- jeg er i tvivl om han bare er høflig eller interesseret?
  Jeg har brug for at han selv vender tilbage – så lader den sejle hvis jeg intet hører.
  Hvad tænker I?

  #13589
  eddieline
  Deltager

  Du spørger, hvad vi tænker… Jeg tænker, at det er dybt uprofessionelt at blive privat i et coach-forløb. Også selvom det er efter sidste seance… Jeg kan forestille mig, at din klient har det lidt på samme måde. At han bliver forvirret over den ændrede “magt-fordeling” og bakker lidt af den grund.

  #13590
  Tena
  Deltager

  Okay – sådan har jeg ikke set det.
  Jeg har så virkelig dummet mig!
  Så svaret er, at han har sagt ja til at mødes privat over kaffe af høfligheds årsager og ikke fordi han er interesseret i mig som person/ kvinde?

  Skal jeg undskylde min uprofessionalitet over sms?

  #13592
  Salamina
  Deltager

  Nej, du skal ikke undskylde. Hvis du undskylder, så bekræfter du indirekte, at du ville “i bukserne på ham” agtigt. Så det vil være virkelig dårlig strategi fra din side.
  Hvis du holder dig til, at I ene og alene har aftalt en kop kaffe, hvad jeg går ud fra, at det er blot, hvad I har. Så kan du også forsvare det rent professionelt. Han kender jo ikke din præcise agenda for kaffe-mødet. Og skide være med din agenda, hvis han alligevel ikke er interesseret i at mødes. Du kan altid forsvare, at det bare var en kop kaffe for hyggens skyld, any case.

  #13594
  Tena
  Deltager

  Jeg har nu dummet mig dobbelt! Øv.
  Jeg nåede desværre ikke at læse dit indlæg Salamina.
  Sendte en sms og undskyldte min uprofessionalitet og at jeg overskred min grænse ved at blive privat – ønskede ham held og lykke med hans videre afklaring.
  Han svarede, at han ikke følte sine grænser overskredet, men accepterede hvis jeg havde det sådan. Så svarede jeg, at jeg egentlig ikke følte min professionelle grænse overskredet i situationen, men eftersom han ikke var vendt tilbage om at ses i går på cafe, så tolkede jeg at hans grænser var overskredet? Spørgmålstegn.. Intet svar fra ham.
  Nu fik jeg fucked godt rundt i det. Kan den reddes?

  #13595
  Salamina
  Deltager

  Det er da ikke så galt. Det kan du alt sammen tage helt roligt. Du har stadigvæk ikke skrevet noget, der er under bæltestedet på hverken den ene eller den anden måde.
  Og du kan tage hans ord for pålydende, at han ikke har følt sine grænser overskredet.
  No harm done.
  Det eneste lille men er, at du beder ham gentage om hans grænser blev overskredet eller ej, når han lige har skrevet, at de ikke blev overskredet. Men det er jo fordi du fisker efter bekræftelse på, at han rent faktisk har lyst og sætter handling bag jeres kaffe-aftale.
  Det havde nok været lidt bedre, hvis du havde nøjedes med, at skrive, “at så er alt godt” eller sådan noget semi neutralt og ikke fiskende, dér da han svarer dig, at hans grænser ikke er overskredet.
  Jeg ville lade det ligge nu, hvis jeg var dig. Også fordi du helst ikke skal prikke for meget til ham i lyset af din rådgiver rolle. Der må du være prof. og holde din sti ren, så som sagerne står nu.
  Han vender selv tilbage, hvis han er intereserret. Desuden er det ikke sikkert du går glip af “så meget”, han har andre sider, som privatperson end dem du har oplevet som rådgiver for ham. Så måske bliver du skånet for noget. Så lad det ligge, det er ikke værd at koge mere suppe på med redninger osv. Det bliver forkrampet, hvis du roder mere i det. Plus – parden my french – men det bliver ærligt talt lidt stalker agtigt, hvis du som prof. begynder på redninger, synes jeg.
  Der findes kurser i behovsudsættelse 🙂 måske kan du overveje sådan et 🙂

  #13597
  Tena
  Deltager

  Tak for et suverænt svar Salamina!!
  Jeg kan sagtens udsætte mit behov – og tror faktisk du har ret; Jeg går sandsynligvis ikke glip af så meget! Bliver måske til og med sparet for noget “kedeligt”.

  #13708
  Sanne2
  Deltager

  Set helt ovrn fra, så tog du en lille chance ved at åbne op for kaffe møde.
  Det var modigt gjort. Kræver også at man har lidt hår på brystet og ikke falde i den fælde du faldt i da han ikke viser samme engagement og interesse som du ønsker.
  Havde du bare ladet ham tage teten fra start af. Bedst du ksn gøre nu, er ikke at gøre mere.

Viser 8 indlæg - 1 til 8 (af 8 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.