Er det nu min tur, og er det ok, at jeg tager initiativet?

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #19089
  lagrandebelezza
  Deltager

  Hej alle

  For en måned siden mødte jeg den mest fantastiske mand, helt tilfældigt. Vi mødtes om morgenen, og endte med at tilbringe en hel dag sammen, to af mine gode venner var også sammen med os, men det var tydeligt, at kemien blandt mig og ham fyren var helt speciel. Vi flirtede med hinanden, han gav mig komplimenter, vi åbnede os meget for hinanden og havde en ret intens samtale imens de to andre var til stede. Om aftenen planlægger vi alle at drikke drinks hos ham i en lejlighed han har lejet, da det begynder at blive sent spørger ham fyren mig helt åbenlyst om jeg vil sove med ham, jeg siger ja, ognår de andre er gået har vi sex og det var helt vildt dejligt! Om morgenen skal jeg på arbejde tidligt, jeg smutter og er vildt ærgerlig over at ikke kunne have blevet! Ud på eftermiddagen ansøger han mig på facebook og spørger om jeg havde en god vagt. Han skulle forlade byen samme dag, og vores samtale var derfor meget oprigtig og inderlig men føltes håbløs da vi bor langt fra hinanden og ikke vidste hvornår vi skulle se hinanden igen..

  I mellemtiden liker han mine billeder på instagram og facebook og for en uge siden skrev han til mig og spurgte om jeg er hjemme på et bestemt tidspunkt da han skal spille på en bar i den by hvor jeg bor og håber at vi ses, jeg svarer at jeg er hjemme og at vi så ses der! jeg kan se at han bare har set beskeden men ikke svaret.

  Sagen er den at jeg rigtig gerne vil se ham og gerne mødes med ham til en øl eller en kaffe, udover at møde ham på en bar med en masse andre og jeg spørger jer derfor, om I tror at jeg er på rette vej, hvis jeg skriver til ham inden?

  Jeg har haft bollevenner før og gider det egentlig ikke igen, nu har jeg mødt en fantastisk fyr og vil gerne noget seriøst! Og her er jeg så bange for at jeg bare er en form for bootycall..

  Jeg kan så godt lide ham og har egentlig ikke oplevet lignende følelser før så pludselig er jeg helt usikker! hjælp mig lidt på vej, kan jeg skrive til ham uden at skræmme ham?

  #19093
  Gniske
  Deltager

  Tror egentlig at du har den rigtige fornemmelse selv: Der er en ret stor sandsynlighed for, at du er bootycall. Men muligheden for noget andet og mere kan selvfølgelig ikke udelukkes.

  Historikken: Musiker, der tager rundt i DK og spiller, og er kortvarigt i din by, hvor I er sammen. Siden ingen initiativer om at mødes fra hans side i op mod en måned (man kan trods alt hurtigt tage fra den ene ende af DK til den anden, hvis man vil mødes – ingen grund til stor håbløshed om det). Men så et initiativ til at ses, fordi han igen skal spille i din by.

  Ved du om han overhovedet er single derhjemme? Gift?

  Jeg tror, du har ret i, at du bliver nødt til selv at foreslå noget andet end at mødes på spillestedet, for at vise, du ikke blot vil være bootycall. Overvejende sandsynligt, at han nu tænker, du bare møder op der, og så må I se.

  Siger han ja til din invitation betyder det ikke nødvendigvis at han er seriøs, men svarer han ikke eller siger nej uden at tage et andet tilsvarende initiativ, er han useriøs.

  Vil du helst ikke tage det direkte initiativ, kan du sende noget i en let tone, der hentyder til kaffemøde, men uden du direkte inviterer.

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.