Er det et sundhedstegn?

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 16 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #15854
  Hustruen
  Deltager

  Som nogle af jer ved, har jeg siden marts været fuldstændig knust, da min mand igennem 21 år er faldet for en kollega, og nu vil skilles.

  Jeg har lige tilbragt 3 skønner uger på ferie med mine børn, hvor min mand gled i baggrunden 👍

  Kom hjem i lørdags, hvor min mand fortsat boede under samme tag (sov i gæsteværelset). Jeg kunne dog mærke, at det slider for meget på mig, når vi bor under samme tag – han er nemlig temmelig kold over for mig. Jeg bad ham derfor i tirsdags om at flytte.

  I dag fortæller han vores datter, at han har lejet et hus, hvor han flytter sammen med flammen. Da min datter fortæller mig det, blev jeg faktisk ingen gang ked af det 😳 Tænker om det er et sundhedstegn? Og jeg måske er ved at komme lidt til hægterne? Gud, hvor ville det være dejligt – så træt af at være bundulykkelig 👎👎

  #15855
  AnneM
  Deltager

  Måske er du et af de mennesker, der mistrives med illusioner, fortielser og løgne, men til gengæld er rigtig god til at tackle virkeligheden, uanset, hvordan den så ser ud. Det kunne tyde på, at når du ved, hvad du har at holde dig til, så retter du hurtigt ind og kæmper ikke imod den virkelighed, som nu engang er. Det er en styrke i mine øjne.

  #15858
  Eva Marie
  Deltager

  Du lyder som en stærk kvinde med et lyst sind:)
  Du skal nok komme igennem denne her proces og jeg er sikker på du klarer den bedre end din mand – dejligt at han er flyttet, så kan du få fokus på fremtiden – Hvordan går det med hus, heste mm?

  #15864
  Hustruen
  Deltager

  @Eva Marie. Har fundet opstaldning til min ene hest pr 1/9. Mht den anden vil jeg kontakte en hestehandler, som forhåbentlig kan sælge den for mig – kan ikke selv 😢

  Har snart været ude og kikke på små 30 huse. Der er et, som børnene og jeg synes er interessant, så det skal vi genbesøge i dag 😊

  Men er jo lidt i limboland – min mand taler jo ikke med mig 😞 Fx ved jeg jo ikke, hvad vi gør med gården? Det hus jeg lurer på, kan vi overtage pr 1/11, men skal gården stå tom? Skal den snart sættes til salg?? 😳

  Mine nære veninder råder mig til at tænker på mig selv og børnene, og ikke gå og vente på, hvad manden vælger 👎

  Tænker også hans ‘flytten-sammen-med-kæresten’ er et vink med en vognstang….

  #15866
  Eva Marie
  Deltager

  Jeg synes dine veninder lyder fornuftige 🙂
  Har I sat separationen i gang?
  Han kan vel ikke bare begynde et nyt liv med hende, og så bare “glemme” jer – der er forpligtelser han skal overholde. Sig til ham at du sætter huset til salg! Sikke dog en vat arm.

  #15871
  Hustruen
  Deltager

  Han indgav skilsmissebegæring slut juni, men da han ikke vil/har skrevet under på noget som helst, har jeg heller ikke accepteret skilsmissen. Er nu indkaldt til møde i Statsamtet midt september. Min mand siger nu, at vi kan ‘nøjes’ med separation 😳

  Er ærlig talt forvirret på et højere plan 😳

  Har nu lagt billet ind på huset, og gården bliver sat til salg lige så snart jeg får sidste tilbud i hus 👍

  Samtidig må jeg skrive til manden, at nu er han nødt til at skrive under på bodeling, forholde sig til, at børnene og jeg fraflytter gården lige så snart vi kan overtage det nye hus.

  #15889
  Eva Marie
  Deltager

  Statsamtet kan fortælle din mand reglerne vedr. bodeling – Hvad mener han med “nøjes” ? Er det fordi han ikke vil skilles, men blot være separeret ? Han er nok i tvivl og forvirret, akkurat som min X mand var.
  Efter et 1/2 års separation kan han blive tvunget til at blive skilt. Det er ikke op til ham.

  #15891
  Hustruen
  Deltager

  @Eva Marie – må erkende, at jeg ikke aner, hvorfor min mand siger/gør, som han gør 😳 Også derfor jeg er så pokkers forvirret….

  Har i dag sendt ham en mail, hvor jeg beder ham underskrive bodeling ASAP samt meddeler, at gården skal sælges hurtigst muligt, da børnene og jeg overtager vort nye hjem 15/11. Spændt på, hvornår han svarer, og hvad han svarer….

  #15893
  Eva Marie
  Deltager

  Super godt gået 🙂
  Skriv endelig når han giver lyd, er også interesseret i at høre hvad han svarer.

  Han lyder som om han er helt rundt på gulvet.

  #15894
  Hustruen
  Deltager

  Manden svarede, at det var korrekt HAN lejede et hus og flyttede pr 1/9. Ved ikke, hvorfor det var vigtigt at pointerede, at det var ham og ikke dem, der lejede 😳

  Samtidig lykønskede han med med huset, og skrev han gerne ville hjælpe med flytning etc.

  Ydermere skrev han, at vi skal deles om udgifterne til gården, indtil den er solgt samt at traktor ikke længere skal tilgå ham pga råd fra ejendomsmægler. I stedet vil han have alt værktøj 😡 Så belastende han laver nyt udkast til bodeling – det er fjerde udkast siden juni – SUK!!!

  Ved snart ikke, hvad jeg skriver under på….. Må vist konsulterede nogen…

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 16 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.