Er det bare begær?

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 16 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #18090
  Fini87
  Deltager

  Kære brevkasse,
  Jeg er havnet i en rigtig dum og uigennemskuelig situation, og jeg håber inderligt at I kan hjælpe med nogle råd og synsvinkler – som jeg ikke selv kan (eller måske i virkeligheden ikke vil) se.
  For at gøre en meget lang historie kort, så har jeg været sammen i min kæreste i snart 3 år – og han er en fantastisk kærlig og følsom mand, som altid vil mig og os det bedste. Han gør aldrig noget forkert, og vi skændes aldrig – alt er godt, trygt og rart. Jeg er en meget selvstændig kvinde, der sætter stor pris min frihed – og elsker at gøre ting/være alene. Jeg trives bedst i et parforhold hvor man ikke sidder lårene af hinanden, og man godt må kæmpe lidt for sin partners opmærksomhed. Vores forhold er derfor lidt for ”sukkersødt”, og kan mærke at jeg mangler noget. Det ”noget” er desværre en af min kærestes bedste venner. Jeg har fra første gang jeg mødte ham, været utrolig tiltrukket af ham – både fysisk og psykisk. Han er en rigtig mand, eller måske mere drengerøv, og tænder alt i mig – i særdeleshed mit jagtinstinkt. Vi har gennem de sidste to år, bare flirtet og talt sammen når vi har været til fælles arrangementer – og jeg har (forsøgt) ikke at ligge mere i det. Vores kemi er dog helt exceptionelt god, og vi taler om alt mellem himmel og jord. Alt lige fra familie forhold, problemer og gode/rare/sjove ting. Han har i de to år, haft en kæreste (nu eks) og set et utal af piger, som han fortalt mig næsten alt om.

  Nu til den dumme situation: Vores kommunikation havde udviklet sig, og vi begyndte for en måneds tid siden at skrive lidt sammen – primært om hans forhold til andre piger (kun små korte beskeder på snapchat – helt uskyldige og mest ping-pong sjov). Det har gjort mig lidt ked og frustreret, da det ikke har været rart at høre om hans sexuelle udskejelser, når jeg selv har haft nogle følelser for eller begæret ham. Al den flirten og skriveriet kulminerede så i, for et par uger siden, at vi i en ordentlig brandert, kom til at kysse til en fest – ingen så det heldigvis. Det hele gik meget stærkt, og det blev ved de 2-3 kys i smug – hvorefter resten af festen forløb stille og roligt, hvor vi bare hyggede os med de andre.

  Da jeg vågnede med de største moralske tømmermænd dagen efter, havde jeg allermest lyst til bare at ignorere det hele – men det kunne jeg selvfølgelig ikke (man er vel kvinde)! De efterfølgende dage arbejdede hjernen på højtryk, men besluttede mig for at fortsætte som hidtil – og sendte et par ”ligegyldige” snaps til ham, fuldstændig som jeg plejer. Efter fem dage, skrev han ”skal vi ikke tale om det der skete?” – og så kom der gang i skriveriet. Han skrev at han havde været tiltrukket af mig, både fysisk og psykisk, fra den dag han mødte mig, og at det bestemt ikke var blevet mindre nu. Vi skrev meget frem og tilbage – jeg mest om de konsekvenser det ville medføre, hvis vi gjorde mere end bare kysse. Han skrev at han ikke ville miste sin bedste ven, men at han slet ikke kunne få mig ud af hovedet. Herfra blev beskederne mere og mere saftige, og jeg endte med at afslutte samtalen med en følelse af, at det kun handlede om sex. Han skrev igen dagen efter, meget uskyldigt til at starte med – men derefter blev det igen kun frække beskeder. Han skrev også at han stadig så hans ekskæreste, men at han hellere ville være sammen (knalde) med mig. Han spurgte mig hvorfor min kæreste stadig har sin egen lejlighed, og om han ikke snart skulle sælge den og flytte ind til mig. Til det svarede jeg nej, og spurgte hvorfor han overhovedet bekymrede sig om det – til det svarede han, at han ikke ville blande sig men bare var nysgerrig.

  Weekenden efter den dumme hændelse, tog min kæreste til fest med hans ven – som hele aftenen blev ved med at skrive til mig. Jeg ignorerede hans frække tilnærmelser, hvilket bare fik ham til at skrive endnu mere. Blandt andet ”det er mærkeligt at sidde sammen med din kæreste, når jeg bruger 80-90% af min tid på at tænke på at være oppe i dig”! Jeg svarede ham ikke, og skrev først da han var taget hjem, at det ikke kunne nytte noget og at vi måtte stoppe skriveriet. Min kæreste spurgte mig dagen efter, hvorfor hans ven havde tilbudt ham et værelse – så han kunne sælge sin lejlighed, og give mig den frihed jeg har behov for? Så han blandede sig alligevel?! Siden da, har han ikke taget initiativ til at skrive og ikke snappet som han plejer. Jeg ved, at han har været sammen med hans ekskæreste hver dag siden weekenden.

  Hvad pokker betyder hans adfærd? Er det bare begær, en leg, jagten – eller stikker det dybere end som så? Er jeg ikke spændende mere, fordi jeg ikke hopper med på hans frække beskeder – og svarer igen med de konsekvenser det indebærer? Jeg kan simpelthen ikke holde op med at tænke på, hvad pokker det hele betyder – og er hunderæd for hvad fremtiden bringer, for han er én vi ofte ser.
  Håber inderligt I vil komme med et bud på, hvad der kan foregå oppe i hovedet på ham.

  #18092
  Go Happy
  Deltager

  Jeg tror at din kærestes bedste ven synes du er en dejlig og frisk pige. Måske har han i perioder haft et mindre crush på dig, og ind imellem tænkt at han og du passede bedre sammen end dig og din kæreste…

  Så fornemmer han, at du er modtagelig for en flirt, og til festen stikker det af. Han undrer sig sikkert over din manglende reaktion de næste dage, og derfor bringer han det op. At han fortsætter tror jeg er fordi du ikke er afvisende 🙂 Du taler om konsekvenser, men ikke om at det er udelukket. Det giver ham grønt lys til at fortælle om sin lyst til dig. På samme måde holder han inde, da du skriver det skal stoppe.

  Jeg tror det handler om begær og eventyr for jer begge. En forelsket kvinde ville bede om mere end frække beskeder, og en forelsket mand ville ikke skrive om sex – men om følelsen af samhørighed og tiltrækning – Men det er jo blot et gæt 🙂

  Hvis I begge var fri kunne det sagtens udvikle sig til en forelskelse, men det tror jeg ikke sker, omkostningerne er for høje for din flirt, og du er ikke afklaret. Hvis du er bange for fremtiden, så skriv til ham at du ønsker at I glemmer jeres flirt, og bare fortsætter som de gode venner I hele tiden har været…

  #18094
  sascha
  Deltager

  Hmm @GoHappy der tror jeg du er for pæn i din tankegang (-:
  Jeg gætter på, at det ender i et ordentligt knald (undskyld mit franske). Intet er mere sprængfarligt end et tændt gensidigt begær, hverken hos mennesker eller dyr. Jeg tror, I ender med at løbe linen ud – måske ikke i morgen eller om en måned, men på et tidspunkt opstår der en mulighed og så har vi balladen.

  Jeg har set det før. Og det giver kæmpe ballade, knuste hjerter, vrede, omgangskreds i chok osv. Og når først toget kører, er der ingen mulighed for at stige af,

  Om jeres begær udvikler sig til forelskelse kan kun tiden vise, men uanset om det kun bliver til nogle knald eller love for ever after, så får det her præcis så store konsekvenser, som det kan få – især for din kæreste.

  Så din opgave er nok i virkeligheden at være ærlig for dig selv – bør du sætte ham fri, ham din kæreste? For selv om du med jernvilje holder dig fra vennen, så kommer der bare en anden. Du mangler noget fundamentalt i dit forhold.

  #18095
  Go Happy
  Deltager

  Jeg tænker det samme som dig Sascha, jeg prøvede bare at lade være med at tænke for langt frem 🙂

  Jeg har også set det før, begær der får de involverede til at glemme alt om konsekvenser, og som varer ved år efter år, når det kun får lov at eksplodere periodisk 🙂 Typisk vil de to løbende kontakte hinanden med måneder og års mellemrum, for at mødes og leve begæret ud…

  Fini87 dit forhold har ikke de bedst odds, når du har så svært ved at stå imod som tilfældet er. At miste en kæreste gør ondt, men at miste vedkommende til sin bedste ven/inde er et dobbelt tab. Overvej om du vil udsætte din kæreste for det, eller om du skal bede om lidt tid for dig selv, for at blive afklaret med om han er den rigtige.

  Har du prøvet at tale med din kæreste om, hvad du savner i jeres forhold?

  #18096
  lillehjerte
  Deltager

  Han player dig bigtime. Det kan kun ende i tab for dig og alle andre. Men jeg tror egentlig at ham du begærer er ligeglad. Han behandler alle omkring sig som små sjove brikker han kan flytte rundt på og gøre som det passer ham med. Du har alt at miste og han har intet at tabe, for han er ligeglad.

  #18097
  Fini87
  Deltager

  Tusind tak for jeres svar – og ja, der er nok noget grundlæggende galt med mit forhold. Og min kæreste fortjener på ingen måde , de konsekvenser denne flirt kan medføre. Dog er det jo nok desværre mere end bare en flirt for mig, for selvom jeg ikke har bombarderet ham med beskeder og ønsker om mere følsomme tilbagemeldinger – har tankerne og lysten til at bede om det, været der.

  Han har selv prøvet det, at hans (tidligere)bedste ven stak af med hans kæreste. Det har vi talt om mange gange, og han har sagt at det ville han ikke byde sin værste fjende – og alligevel gør han det med mig, mod en af hans bedste venner. Hvorfor? Som I skriver, så har vi alt at miste – og alligevel er han parat til at smide det hele væk for et knald?

  #18101
  sascha
  Deltager

  Du har selv givet svaret på det hele i dit sidste skriv. Du er jo allerede i frit fald. Gør det bedste for dig selv, din ven og din kæreste. Gør dit forhold forbi – nu. Enten for en periode eller for evigt.

  Og så må du i al hemmelighed udleve det begær med jeres ven, når først du ER single. Hold det helt for jer selv – og enten skal det aldrig se dagens lys offentligt – eller også går I public når kærligheden er sund og stabil og holder helt for jer selv hvornår det opstod.

  Jamen, han er jo lige så vild efter dig som du er efter ham. Han misbruger sin x til at tage trykket som du misbruger din kæreste som lynafleder.

  Tag ansvar for jeres lyst og skån de stakkels gidsler, som I begge har taget jer. Og kærlighedserklæringer skal du ikke bede om nu eller give selv. Din hjerne er overtaget af en stor liderlig drama Queen, der ikke tænker klart. Først når du har fået det prøvet af og besættelsen aftager kan du reelt selv vide, hvor du står.

  Men vid med dig selv, at det du har gang i vil være en meget afgørende udvikling og ændring af dit nuværende liv – en skelpæl i dit liv. En læring for livet. Jeg har selv været der engang for mange år siden og brændte alt ned omkring mig. Så gør det rigtige så du kan leve med dig selv på den lange bane. Få slået op med kæresten. NU! Det bliver det værste svigt som kan ødelægge ham totalt, hvis I begge svigter og gør ham til hanrej. Skån ham og lad ham få en ganske almindelig gedigen kærestesorg. For hånden på hjertet. Ven eller ej. Du er jo ikke VILD med din kæreste. Han er bare en tryghedsbamse og nice2have.

  #18103
  Eva Marie
  Deltager

  Spot on Sascha 😉

  #18109
  Hende_x
  Deltager

  Stop stop stop stop 🙂 Stop dig selv, kære kvinde.

  Det du oplever lige nu er den klassiske fælde som ALLE mennesker står overfor før eller siden. Det ER spændende. Du ER allerede faldet for ham. Og det betyder at du ikke længere tænker med fornuften men med følelserne og de er totalt uberegnelige- særligt når man er forelsket.

  Nogen gange er det at dele et langt liv sammen, et valg.
  Uromantisk ved første øjekast, men enormt romantisk når man kan se og forstå hvad det valg betyder for ens liv.

  Du har 2 valg nu.
  1) du efterkommer din lyst, udforsker den her nye fyr (som der findes MANGE af derude i verden- ham her er bare den første i en endeløs række- og det er vigtigt at du forstår dét). Måske bliver i til noget, måske ikke. Du mister din nuværende kæreste og må leve med de moralske tømmermænd det giver. Dit hjerte har allerede fortalt dig at det du laver er forkert, men du er stadig forført.
  2) Du træder et skridt tilbage. Stopper med at kommunikere med din kærestes ven. Blokere hans nummer, sletter ham fra facebook mv. så du har ordentlig tid og stilhed til at mærke dig selv.

  Du vil opdage at svaret er meget lige til. Fyren du forelskede dig i har imens han snakkede med dig, knaldet sin ekskæreste. Tænk over det. Ville han gøre det, hvis han havde følelser for dig? (jeg ved godt det gør ondt- men du fortjener sandheden- lige nu lyver du overfor dig selv). Når han kan skrive sådan noget ekstremt vulgære beskeder til dig, hvilket indtryk får du så af ham som mand? Hvem tror du han er som menneske? Hvordan tror du han ville være som kæreste?

  Du skriver at du keder dig.
  Det er faktisk en gave, at du gør det. Det betyder at du som menneske er opfyldt <3
  Det er faktisk et privilegium, at du står i den situation og det er noget mange kvinder sukker efter og drømmer om. At de bare ville finde en mand der behandlede dem godt og elskede dem.

  Hvis ikke du lige nu kan stoppe dig selv i din relativt primitive måde at forvalte dine følelser på (dette er ikke en fornærmelse, men en betragtning) så er du i risiko for at du ryger ind i nogle træls år fremad. Du finder ikke en mand der behandler dig godt, hvis ikke du udstråler at du behandler dig selv godt. (law of attraction).

  Jeg betragter selv den slags begær som en lille djævel der lokker mig. Og når jeg anskuer det på den måde, så bliver det nemmere at se tingene objektivt og ikke lade sig narre.

  Held og lykke til, og pøjpøj med din beslutning

  #18110
  Moniia
  Deltager

  Men vid med dig selv, at det du har gang i vil være en meget afgørende udvikling og ændring af dit nuværende liv – en skelpæl i dit liv. En læring for livet.

  Jeg må erklærer mig så enig i ovenstående.

  Jeg befandt mig engang i en situation meget lig din – Og på trods af at jeg her 10 år efter er tilgivet af de implicerede parter, og vi alle er videre i vores liv, nu gift med andre – Så klæber mine handlinger sig fortsat til min egen selvopfattelse. Jeg vil altid være en, der engang på grim og kalkuleret vis har bedraget et menneske der stolede på mig. Det skammer jeg mig over.

  Den fascination du oplever med vennen nu, den formentlig vil dukke op med med nogle års mellemrum, uanset hvilket forhold du befinder dig i. Sådan er vi mennesker indrettet tror jeg. Vi driver i perioder fra hinanden, og det kræver en meget aktiv indsats at få vendt fokus tilbage hvor det hører til. Det er et valg – Selvom det ikke altid føles sådan.

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 16 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.