Er der grund til usikkerhed??

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #8034
  tvillingen
  Deltager

  Jeg har for noget tid siden mødt en dejlig mand til et arrangement, havde den der tiltrækning og kemi fra første øjekast og kunne tydeligt se han havde det på samme måde. Vi aftalte at skulle mødes men et par dage inden aflyser han.

  Vi har så ingen kontakt i ca. 2 måneder indtil han en dag skriver. De efterfølgende dage skriver vi rigtigt meget og kommer ind på at det jo er hyggeligere at ligge på sofaen og putte med en i stedet for ligge alene, hvorefter han pludselig spørg om vi skulle prøve et forhold. Vi aftaler at mødes og så se tiden an mht hvad det kunne udvikle sig til. Indtil vores møde skriver vi sammen dagligt. Vi mødes og kemien er meget hurtigt tilbage selv uden kontakt i flere måneder, det ender med en date på ca. 5-6 timer hvor vi snakker om næsten alt bla. at han ikke følte han dengang ville indlede et forhold uden at kunne gå ind i det 100%, han havde ret travlt med job og hans børn i den periode, men nu havde han ikke så travlt mere. Vi ender daten med at vi tager hjem sammen. Jeg er lidt usikker på om hvad han vil så spørg om han havde lyst til at mødes en anden dag, hvilket han svare at det ville han da gerne. jeg skriver så tak for daten og hyggeligt at ses igen, vi skriver lidt sammen.
  Samme aften har vi hver en aftale med venner om at skulle ud men han skriver og spørg indtil hvordan aftenen er. Endnu et par timer senere skriver han igen og denne gang efter lidt skriveri spørg han om jeg vil komme hjem til ham og sove, hvilket det så ender med. Jeg går kort tid efter vi er vågnet da han har ting han skal nå og jeg har en aftale senere.

  Nu bliver jeg så i tvivl om hvad han vil, om han vil et forhold eller han bare er ude på sex. Når vi ses kan jeg se på ham han er interesseret i den måde han kigger på mig, de ting han siger osv. men bliver så alligevel usikker når vi så ikke er sammen vi aftaler at skrives ved osv, men fra tidligere erfaringer er jeg bare meget tit blevet skuffet når jeg endeligt har mødt en sød fyr og så det viser sig han ikke vil noget. Så prøver hele tiden at nedtone tingene og siger at vi tager det som det kommer osv. men inderst inde vil jeg jo gerne ha vi aftaler hvornår og hvor vi mødes så jeg ikke har den usikkerhed/tvivl om han nu også mener det han siger/skriver eller det bare er når han er trængende at han så vil kontakte mig. Efter vores sidste overnatning har vi skrevet en lille smule sammen, ikke ret meget og han har været længere tid om at svare end tidligere og det gør jeg ikke min tvivl på hans intentioner mindre.

  Ved ikke om det bare er mig der er usikker i denne situation pga. dårlige oplevelser tidligere eller andre også har det sådan når man møder nye “kærester”??
  om jeg bare skal slappe lidt af og ikke tvivle så meget på mig selv??
  og om hans intentioner inderst inde er gode og godt vil ses eller han er ligesom mange andre fyre og kun er interesseret i sex??

  #8113
  hexia D trix
  Deltager

  Jeg synes du skal nyde at mærke hvad du føler og lade tiden gå mens du lærer ham at kende 😉 hvis det er er “dit livs lys” …… så kommer der en anden der er 😉 Knus nyd det nu!! ikk`?

  Du har også indflydelse på, hvad der sker imellem jer, hvis du ikke har glæde af sex men behov for at være mere tryg ……. så sig fra

  #8793
  lovelife35
  Deltager

  har lige læst dit indlæg, hvor gamle er i nu når du fortæller han har børn ? Jeg har selv stået i samme situation og da viste sig han havde en kæreste, så ville da gerne høre mere om din situation ?

  #8844
  lillehjerte
  Deltager

  Du kan jo spørge ham hvad han mener med forhold. Mange bruger ordet forhold i flæng uden at mene kæreste forhold. Jeg hæfter mig lidt ved den sporadiske og ikke så vedholdende kontakt. Måske har I brug for en forventningsafstemning.

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.