Er den helt død?

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #5172
  missnexus
  Deltager

  Hej alle sammen 🙂
  I april mødte jeg en super sød fyr over en dating side, og vi aftalte at mødes. Vi mødes og kemien var super. Vi mødtes et par gange efterfølgende, og det var helt fantastisk. Han var han helt vild og udmeldte at han var dybt forelsket i mig, han ville have mig med på ferie, vi talte om børn og fremtiden.

  En dag hvor han aflyser en aftale, bliver jeg lidt småfornærmet og sender ham en SMS hvor jeg siger at jeg ikke bryder mig om at blive nedprioriteret. Han reagerer ved at afbryde det vi har med udmeldingen: “du er alt det jeg søger i en kvinde, men den besked mindede mig om alt det dårlige i mit forrige forhold og kan mærke jeg ikke er klar til noget nyt.” Jeg bliver selvf. ked af det, men accepterer hans beslutning.

  En uge efter, finder jeg ud af at jeg er gravid, og kontakter ham efter vi overhovedet ikke har haft kontakt. Han kommer ud til mig, vi får snakket og han udmelder så at han har savnet mig og gerne vil prøve igen. Han ville gerne beholde barnet, det ville jeg ikke. Vi aftaler at prøve igen, men efter 14 dage hvor vi ikke ses og udelukkende kører på SMS, bryder han “forholdet” en gang til. Han vil være der for mig mht. graviditeten, men andet kan han ikke. Det skal lige siges, han havde sindigt travlt med studierne, et stort projekt og en sports-konkurrence han skulle til. Han svarer ikke på mine beskeder jeg skriver, især ikke dem der er afsluttende – kun dem der er informative.

  Jeg får en tid til en abort, og han indvilliger i at være med til den. Vi snakker ikke sammen i mellemtiden. Tre dage før jeg skal have aborten, aborterer jeg spontant og siger dette til ham. Han spørger om jeg er ok, og intet andet. Vi skriver lidt formelt frem og tilbage, og så hører jeg ikke mere fra ham.

  En måned efter begynder han at like mine facebook opdateringer, og for halvanden uge siden begyndte han at sende personlige snaps til mig. Jeg synes dette er underligt, men leger med på den. Det endte med at vi aftalte at mødes, fordi jeg jo har savnet ham og følte jeg ikke fik en ordentlig afslutning. Han kommer, det er vildt hyggeligt og det var som om vi aldrig havde været fra hinanden. Jeg spørger ham, om det her snap-halløj skal slutte nu, men det mener han ikke. Jeg har sendt to til ham siden, og han svarer ikke på dem. Man kan ligesom tegne et mønster her 😉 Jeg bliver selvf. ked af det, for jeg VAR kommet videre, og ender med igen at sidde og føle mig vraget.

  Mit spørgsmål er: Hvis en mand virkelig er forelsket, men så gør som han har gjort – er det så for at sige “jeg gider dig ikke alligevel” eller er det et ” jeg vil dig gerne, men jeg aner ikke om jeg tør”. Jeg har ikke (!!) brug for at høre at jeg skal glemme ham og komme videre, for det er ikke det jeg vil have svar på. Det er udelukkende, hvorfor han afslutter, gerne vil, afslutter, gerne vil, afslutter. Er der en logisk forklaring på hans tavshed? Jeg er i syv sind, for vi havde (og har) en vandvittig god kemi, og han har selv kommenteret den.

  Jeg har valgt at lade ham være fra nu. Og jeg må bide det i mig, og så håbe på fremtiden har noget helt fantastisk for mig i vente.

  #5174
  lillehjerte
  Deltager

  Jeg har prøvet det nøjagtig samme. Jeg har også lige skrevet et indlæg. Jeg er kommet frem til at de mænd der har det mønster reelt kun er ude efter lidt hurtig hyggesex, men ikke mere. Men de ved godt de lige er nødt til charmere sig ind på os for at de kan få deres vilje med os. Vi skal jo overtales først. Det kan godt være du ikke er klar til at glemme ham endnu. Måske håber du på at han vil ændre sig? det tror jeg bare desværre sjældent sker med mænd med det mønster.

  #5181
  missnexus
  Deltager

  Jeg ved ikke om jeg ikke er klar til at glemme ham, forstår bare ikke hvad der sker. Men der er jo ikke andet for end at vente og se. Jeg VED han er en god fyr. Han har det åbenbart med at trække sig når det bliver alvorligt. Om han har mistet billedet af os to sammen, eller om han har lavet en 180 graders vending og blevet en skiderik, er nok det der spøger mest i mit sind. For hvis man er forelsket, men er bange fordi det bliver for svært/alvorligt, kan man så miste forelskelsen? Jeg er normalt et relativt realistisk og rationelt menneske, men ham her har virkelig fået mig ud på en emotionel rutsjebane. For første gang i mit liv har jeg indset, at følelser er irrationelle og ikke til at styre. Men ja, jeg håber nok et sted at han til sidst indser at jeg er det værd. Nok mest for mit ego’s skyld, ville være rigtig træt af at jeg har fejlvurderet et menneske så meget.

  #5182
  lillehjerte
  Deltager

  åh missnexus jeg forstår dig godt og har været igennem også med abort med sådan en mand. jeg havde selv den dagsorden at jeg ville gøre mig uundværlig for min gennem al min kærlighed, så troede jeg på at jeg kunne få ham til at se at jeg var den rette for ham(glemte bare at han ikke var den rette for mig). Det virkede også en kortere stund, men manden var for klar over at han ikke var forelsket. At han så senere har snydt mig og direkte udnyttet mig har jeg først fået øjnene rigtigt op for nu.Dermed har jeg spildt nogle år af min dyrebare tid og givet en masse kærlighed til en som slet ikke værdsatte det, men bare forbrugte det som et fix.

  Når en mand er forelsket i en er man ikke i tvivl. Kontakten er god med mænd som vil en. Det har jeg lært på den hårde måde. Det er ikke fordi de ikke ved om de tør. Hvis de har de rette følelser for en, så tør de godt.

  det er min erfaring at mænd der er sådan enten er på udkig efter en anden kvinde (som garanteret ikke findes) eller som en som han kan sammenligne med den ene x som har droppet ham. Gider man sammenlignes med en x i et længere parforhold- nope. Ham jeg fortalte om har sagt at han havde svært ved at forelske sig- og det tror jeg på. Jeg ved også hvad årsagen var. Undskyld min lidt kyniske tilgang her til sidst. jeg har læst for mange wulfmorgenthaler tegneserier inden jeg er gået i seng den seneste tid. Det er total god kynisme. Man får næsten lyst til at tegne et forslag og sende ind til wulfmorg. Hm du kan nok også høre at jeg er i proces med nogle smertefulde ting.

  Jeg synes du skal unde dig selv noget selvforkælelse og lade manden sejle i sin egen tidsspilde-sø.

  #5183
  lillehjerte
  Deltager

  og så er det ikke ham der skal vurdere om du er det værd(den fejl har jeg selv begået og det går direkte udover ens selvværd). Lad derfor ikke ham vurdere dig- DU skal vurdere om han er god nok til dig og du skal finde DIT værd alene hos dig selv- er han ikke det værd, er der noget bedre til dig derude.

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.