Endnu en "Er han overhoved intereesetet?"

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #16984
  Sofie21
  Deltager

  Ok, endnu et “er han overhoved intereserret-dilemma”.
  Jeg har set den her fyr i et par måneder, vi har engang gået i klasse sammen, og kender hinanden derfra. Vi har efterfølgende fået kontakt, har skrevet sammen i 6 måneder, kysset når vi har set hinanden i byen, men jeg er aldrig gået med ham hjem. Vores SMS-kontakt har altid været sådan lidt langsom, en samtale der flyder over flere måneder, men hvor der godt kan gå en dag eller 2 før man lige får svaret den anden, dette er vi lige gode om.
  Nå for 3 måneder siden: Afviser jeg endnu engang at tage med ham hjem efter en bytur, siger at den slags gør jeg ikke, men hvis han vil ses så må vi lave en aftale en dag. Han skriver og inviterer på “date”/spørger om vi skal ses. Han arrangere noget gøgl, Det gør vi så. Pisse hyggeligt. Vi gentager successen. Har sex efter 3. Dates. Vi ses ikke så ofte, han er lige statet på nyt studie, holder en uges ferie osv. jeg arbejder en masse, så der går ofte en uge mellem hvert møde.
  Vi ses de næste par måneder, sådan en gang om ugen, nogle gange går der lidt længere, vi aflyser pga familiemiddage, opgaver, sygdom, og møderne udskydes en gang i mellem et par dage.(vi bor begge hjemme, jeg har ikke ønsket at han mødte min familie endnu, jeg har mødt hans, men ikke på sådan en her er min veninde måde, derfor kan aftale godt aflyses pga det er svært at finde et sted) vi skrives sammen sådan lidt hele tiden, men hvor der godt kan gå en weekend/ en dag/ et døgn med lige at få svaret, andre gange går der 10 min. jeg holder mig lidt tilbage med at svare ham, vil ikke virke omklamrende, men faktisk ligger det ikke i min natur hele tiden at skrive med venner osv, det er normalt at jeg er en dag eller et par om at få svaret folk.
  Men jeg er også bare røv bange for at vise ham hvad jeg føler hvis han intet føler for mig, vil ikke være til grin i vennegruppen, har aldrig vist mine følelser for nogen før og er pisse bange for at blive afvist.
  Jeg har engang på SMS forsøgt at spørger om han i virkeligheden kun havde lyst til at ses efter kl.21,(underforstået som et knald, fatter han overhoved den? Det håber jeg) eller om der ligesom var mere i det. Han svarede at han syntes jeg var sød og at det ville han, og at det jo altså var mig der først kunne ses sent sidst vi sås. Sådan lidt i sjov.
  Vi siger aldrig rigtig noget sødt til hinanden, det hele er meget sådan kærligt drilleri. Vi tager bare altid pis på den anden, og det hele er meget joke agtigt og let i det. Vi har heller ikke sådan snakke om følelser, og dybe tanker, selvom vores samtaler sagtens kan være dybe om politik, mennesker, holdninger til dilemmaer osv. Men derfor har jeg heller aldrig rigtig sagt til ham (eller han til mig) at det var dejligt at se ham, at han ser godt ud osv osv. For det har bare ikke virket rigtigt.
  Puha.
  Han havde tinder inden vi sådan startede med at ses og har det stadig. Ved ikke hvor aktiv han er? Fra skoletiden og i vennegruppen har han et ryg for at være lidt af en fuckboy.
  Det er virkelig dejligt at være sammen med ham, vi har det sjovt snakker meget, han holder mig ind til sig, vi joker med hinanden, hygger. Han husker hvad jeg har fortalt ham, og refererer til det, vi har interne jokes, han husker skører ting om mig fra skoletiden, jeg selv har glemt. Osv osv. Men der går Eks, altid lang tid før vi kysser når vi ses. Vi skal lige finde hinanden først.
  Vi har desuden været ude offentligt, i biffen, på den nærliggende strand, i byen og spise osv.
  Ok situationen nu: vi har ikke set hinanden siden d.8/11, og jeg savner ham helt vildt. Og føler lidt at det bare falder ud i Sandet. Jeg har godt nok været på ferie en uge, en aftale er aflyst pga sygdom og en anden pga noget familie tam tam, begge ting er sande og ikke bare skørre undskyldninger. Jeg venter på at han tager initiativ til at mødes, men har ikke selv foreslået det, da jeg føler at den ligger hos ham, da han var syg og aflyste. Vi har skrevet sammen, sådan stille og roligt.
  Ok, jeg er så bange for at åbne op og vise ham hvad jeg føler, især fordi jeg ikke ved hvad han tænker om det hele, dater han 100 andre piger samtidigt med mig? Er han bare ude efter noget nemt? Eller syntes han bare Lidt at jeg er sød.
  Jeg magter ikke at investere for meget i det hvis han er fuldstændig ligeglad med mig, men bare søger bekræftigelse og sex. Jeg kan måske på mange måder godt virke ret kold og kynisk, holder rigtig meget mine følelser tilbage. Men vil ham jo samtidigt rigtig gerne.
  Jeg ved ikke hvad jeg skal tænke om det hele?
  Helt konkret, skal jeg fortsætte med at se tiden an? Og håbe på der sker en udvikling med hans initiativ? Skal jeg åbne op, fortælle ham at jeg syntes han er sød, savner ham og gerne snart vil ses? Og så se tiden lidt an?
  Skal jeg glemme ham, og bare stoppe kontakten? Skal jeg skrive til ham at jeg bakker ud, fordi jeg ikke mærker hans interesse?
  Skal jeg spørger ham upfront, helt konkret og kontant, hvad han vil? Om han vi droppe anden dating og sex imens vi ser hvad det her er?
  Paaaaanik. Håber der er nogen der magter at læse det her og svarer. Er ked af at det er så langt, men ville ikke skjule eller glemme noget.

  #16985
  Tintin
  Deltager

  @Sofie21

  Livet har lært mig nogle “sandheder”. Her er 3 hurtige 🙂

  1. Hvis man er glade for hinanden, så ordner alting sig. Når følelserne mangler, så er det, at alt er svært. Derfor skal du ikke være bange for at skrive for hurtigt etc.

  2. Man skal ikke være bange for, at få et nej. Det er jo netop formålet med at date – at få en afklaring. Jo hurtigere du har en afklaring kan du komme igen med at være lykkelige, eller komme videre til “the right one”, og holde op med at spilde tiden på en tidsrøver.

  3. Hvis du ikke slår til, så forpasser du chancen. I samme tråd, så glemt alt om hvad andre tænker. Kærlighed er det mest naturlige i verden, så hvordan kan det nogensiden være et problem i andres øjne at blive afvist. Det er det mest naturlige, at holde sit hjerte frem, og se om det bliver modtaget godt. Sofie du må have noget mere selvtillid, og være stolt af, at du tør være tror mod dine følelser. Kan andre ikke håndtere det, så er det altså dem som ser umodne og dumme ud.

  Kære Sofie. Du er tydeligvis glad for fyren, så giv den gas.

  #16990
  Eva Marie
  Deltager

  Spot on og godt skrevet TinTin:)

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.