Endelig møder jeg en mand – men jeg bliver ikke forelsket

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 36 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #22077
  Aries
  Deltager

  Efter mange års leden, møder jeg endelig en mand. Han er ok pæn, rigtigt godt job. Jævnaldrende(46/50), store børn. han er en sand Gentleman, og ville være et virkeligt godt livsparti. Han er ikke spoleret af online dating, har et par gode lange ægteskaber bag sig, et par børn. Han vil mig gerne, er med på at tage den med ro osv osv. Alt burde være godt. Vi har kendt hinanden 1 måned. Mit store problem er, jeg får ikke den der lidt søde fornemmelse af, at ham her. Jeg er virkelig trist over at jeg vejer mere mod at afslutte ham, end at forfølge hvad det kunne bringe med sig. Vi har god humor sammen, alt er godt. Når jeg tænker efter, så kan han virke lidt “sat” selvom han kun er 50 år. Han vejer vel også lige 8-10 kg for meget og går klædt som en typisk businessman.

  Kære kloge mennesker – Hvad ville i gøre i sådan en situation?

  Jeg er sq fortvivlet. Jeg kunne få det så godt med denne mand – 🙁

  Aries

  #22078
  Laerke
  Deltager

  Rigtig godt job, går klædt som en typisk business mand ? Hvordan skulle han da gå klædt mon ?
  Virke lidt sat ? Hvordan sat ? Hvordan er du selv “ikke sat”? Hvordan skulle han da være istedet ?
  Vejer lidt for meget..

  Men: Vi har god humor sammen, alt er godt !

  Taler du dig selv ud af det, tror du ? Hvor god er du generelt til at tage imod kærlighed, når den viser sig og den er tilgængelig ?

  Hvor hurtigt skal man være forelsket ?

  Hvor mange gange har du set ham og hvad har i lavet sammen ?

  #22079
  chokoladefro
  Deltager

  Synes du skal give det en chance.

  Det du skriver – kunne jeg ligeså godt have skrevet. Har selv prøvet det nogle gange og tror også mange mænd kender det.
  Vi vil så gerne rammes af amors pil. Tror ikke det er så enkelt i vores alder – ikke så nemt at finde kærligheden. Måske det skal bygges op via varmt venskab.

  Hvis du ellers tænder på ham, så ville jeg give det en chance. Vi bliver jo alle lidt halvgammel, satte og lidt løse i kødet. Men jeg har også en tendens til at synes at mange mænd ser gamle ud.

  #22080
  chokoladefro
  Deltager

  Det jeg vil sige er, at jeg tror vi er rigtigt mange, der kender til det du beskriver.
  Men tror det er meget sjældent, at man møder den helt store forelskelse i en moden alder.. og måske er det ok at bygge et forhold op ud fra god kemi, humor og det at kunne lide hinanden rigtigt godt.

  #22083
  lillehjerte
  Deltager

  Jeg selv ville nøjes med venskab der. Er jeg ikke fysisk tiltrukket ville jeg overskride mine egne grænser og såre ham ved at presse mig ind i et kæresteforhold.

  #22084
  lillehjerte
  Deltager

  Der skulle stå:ville jeg ikke overskride. Uanset alder. Tiltrækningen skal bare være der.

  #22085
  Aries
  Deltager

  @lærke Vi har set hinanden fem gange. Han måtte så gerne gå klædt i et par friske Jeans og en smart sweatshirt. Jeg har mandlige venner, der er ældre og de klæder sig ungdommeligt. Men han har selv nævnt at tøj ikke er hans store passion, så jeg kunne vel hjælpe ham lidt med noget indkøb af tøj. Noget som virker lidt mere friskt..han er jo kun 50.
  Nej jeg har på ingen måde svært ved at føle kærlighed/forelskelse. Tænder ofte fysisk på en kollega eller en fra sportsklubben. Men ham her har jeg bare ikke den store fysiske tiltrækning, og det ærgre mig voldsomt.

  @Chokoladefrø. Du skriver du har prøvet det nogle gange – hvad blev udfaldet, og hvordan besluttede du dig for enten a bliver eller gå. Hvad var det der blev det afgørende?

  @ Lillehjerte – hvorfor skal fysik tiltrækning have så stor betydning?

  Suk altså – han er så sød og pæn – hvorfor bliver jeg i tvivl – nøj det er svært nu!

  Aries

  #22086
  lillehjerte
  Deltager

  For mig er det vigtigt at jeg har oprigtigt lyst til ham. Hvis ikke, så gør jeg noget der er imod at byde min krop og min sjæl. Dermed ikke betydet at manden på nogen måde skal leve op til noget bestemt ideal. Men kan jeg ikke se mig selv elske med ham, så går jeg over mine egne grænser. Jeg kan sagtens være forelsket i en mand pga hans charme, intelligens, sociale kompetencer. Men det skal gå hånd i hånd med en vis fysisk tiltrækning for mig. Hvis han fx har noget fysisk jeg med det samme mærker jeg tænder af på, så bliver der aldrig flirtet fra min side.
  Jeg vil helst heller ikke indlade mig med en mand jeg har lyst til at ændre på. Det er vigtigt han har sin integritet i behold.

  #22087
  Kattemor
  Deltager

  Du tror at du bedre kan lide ham hvis han går med noget andet tøj..?

  Kan du ikke selv se at det er helt hen i vejret..?
  Du er ikke tiltrukket og du kan ikke gør noget som helst ved det, heller ikke nyt tøj… Tro mig, jeg har selv prøvet det..

  #22088
  chokoladefro
  Deltager

  Jeg så på et tidspunkt en pæn mand. Jeg var ikke fysisk tiltrukket af ham, men syntes at han var et godt parti på mange måder. En veninde foreslog at jeg skulle prøve at kysse med ham for at se om det ville ændre noget.
  Vi blev kærester og jeg blev meget glad for ham. Men det blev ikke det hede sexliv og jeg var aldrig helt pjattet med ham, men elskede ham alligevel.
  Forholdet holdt ikke.

  Jeg har desværre heller ikke gode erfaringer med den slags forhold og valgte efter ham, at næste gang så skulle der være meget kemi og gnist. Der er nu gået 1 1/2 år og jeg har stadig ikke mødt en hvor det var på plads. De 2 mænd som jeg har følt den rigtige tiltrækning til indenfor det sidste år er begge optagede. Det er meget frustrerende.. Tænker også selv om det nogensinde vil lykkes .

  Tror mange ender med at gå på kompromis.. for ikke altid at være alene. Bare et gæt.

  Men jeg kunne godt have levet sammen med ham manden, hvor jeg gav forholdet en chance.

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 36 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.