en vanskelig mand

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #22948
  Betinajason
  Deltager

  jeg kunne godt bruge nogle gode råd. jeg ser en mand nu siden januar, en tidligere kollega som jeg også hade et forhold til for 7 år siden. det gik i vasken, det var ham der ikke kontaktede mig til sidst og det gled helt ud. siden da har vi prøvet lidt flere gange, mest ham, men det er som om der ikke rigtig er handling bag ordene. han har været single i alle disse år, og det synes jeg jo er lidt underligt for han er pæn, sød, kærlig osv. men han siger han aldrig har glemt mig, og jeg ved han har følellser for mig, men vi kommer aldrig rigtig videre. han arbejder alle ugens 7 dage og er tit træt og har ondt når han kommer hjem, han er flyttemand. han har ikke været det længe, så han vil gerne skifte job. nu har vi set hinanden 2 gange på 5 uger og det er bla. pga. sygdom osv. men alligevel…jeg ved ikke om jeg spilder min tid og skal stoppe det, for kan jo godt li ham. vi kan godt li hinanden men der sker ingen udvikling, og følelser er jo ikke nok. hvad skal jeg gøre? har sagt til ham at det ikke dur at ses så lidt for hvis man vil ses så ses man. vi bor 13 km fra hinanden og jeg har bil. lige nu har jeg lyst til at droppe det hele men overvejer lidt om vi bare skal være venner der sover sammen engang imellem? det er et underligt forhold. vi smser heller ikke dagligt, men ca. hver anden dag, hvor han altid sender billeder af sig selv.?? jeg forstår det ikke. kan nogen hjælpe? og nej han har ikke andre kvinder. han har et seksuelt problem i mine øjne som jeg ikke vil nævne her, men måske har det alligevel indflydelse på at manden ikke magter nærhed selv om han savner det. hjælp.

  #22949
  Eva Marie
  Deltager

  Han lyder ikke som om han er in to you desværre…..Man kan godt mærke når en mand vil en – og her ser det ud som om du bare er lidt tidsfordriv. Han vil ikke involverer sig, og så er det jo dejlig nemt med en i baghånden – dig!
  Jeg ville komme videre, hvis jeg stod i dine sko, – du spilder din tid med en der ikke rigtig vil dig – og du fortjener en der vil dig 100%.

  #22950
  Betinajason
  Deltager

  Tak for dit svar. Ja det er også det jeg mener selv. Har skrevet til ham at vi fremover kun er venner, og at hvis man vil ses, så ses man også uanset omstændighederne. De følelser vi har for hinanden er slet ikke nok. Derfor er han stadig en sær snegl, single i rigtig mange år og forstår vist ikke selv hvorfor.

  #22951
  Froeken T
  Deltager

  Hej Betina

  Jeg er enig med Eva Marie – og dig selv – her. Det lyder desværre ikke til, han kan tilbyde dig det, du ønsker af relationen. Jeg tror, du har ret i, at hvis man deler ønsket om og behovet for at ses, så kan det også lade sig gøre oftere end 2 gange på 5 uger. Men det er ærgerligt, når I ellers godt kan lide hinanden, og jeg kan godt forstå, det ikke er så let bare lige at afbryde kontakten.
  Du nævner muligheden for, at I måske bare kan være venner og sove sammen ind imellem, og det kan jo være en udmærket idé, hvis I ellers er enige om, hvad det betyder og ikke betyder. Hvis I har de samme forventninger til det. Men hvis det bare holder dig fast i et håb om, at jeres relation kan udvikle sig til mere med tiden, er det måske bedre at lægge relationen helt fra dig?

  #22957
  Betinajason
  Deltager

  Hej. Ja det er så det jeg skal tale med ham om, om vi kan blive enige om hvad det er og ikke er. Jeg vil ikke forvente andet, men vil selvfølgelig ha frihed til at gøre hvad jeg vil ellers. Han må så også gøre som han vil. Det tror jeg godt vi kan blive enige om. Tak for jeres input. 😀

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.