Et lille dating problem

Viser 9 indlæg - 1 til 9 (af 9 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #25114
  fornavn
  Deltager

  Halløj!

  Jeg har i en måned skrevet med en fyr og samtalen har bare kørt mega godt og uden pause. Jeg følte jeg var kommet lidt ind på livet af ham og synes vi havde en god forbindelse. Vi havde aftalt at skulle ses for en små 2 uger siden, men pga. det der sker i verden lige nu, aflyste vi aftalen og sagde at vi måtte vente med at ses når det igen var sikkert. Vi fortsatte med at skrive.
  Men så her den sidste lille uges tid ændrede det sig. Han blev længere og længere tid om at svare, halve til hele dage nogle gange, hvor han før svarede indenfor 30 min.
  Jeg tænker jo med det samme at han har mistet interesseren eller fundet en anden at skrive med i mellemtiden. Jeg blev så træt af det, fordi jeg bare gik og ventede på at han svarede og jeg gider ikke at blive påvirket så negativt af en mand, som jeg ikke engang har mødt.

  Så nu har jeg ikke svaret på den sidste besked han har sendt, fordi så føler jeg mig lidt mere i kontrol og venter ikke på hans svar.
  Men kan ikke finde ud af om det er bedre at skrive til ham og spørge direkte om noget er ændret eller han har mistet interessen.

  Hvad tænker i? Jeg har virkelig lyst til at se ham, så synes det er pisse ærgerligt hvis det bare var det. Men gider heller ikke være til grin og løbe efter ham, når der tydeligvis er sket et eller andet der gør, at han nu er så lang tid om at svare. Men er løbet måske bare kørt? Det tænker jeg nok lidt det er. Der er bare så langt imellem mænd som jeg finder en forbindelse med 🙄

  • Dette emne blev ændret 2 år, 3 måneder siden af fornavn.
  #25119
  Laerke
  Deltager

  Ring eller brug facetime el lign

  #25124
  lillehjerte
  Deltager

  Ja han er så god til at forklare det. Han siger det hele. God ide med facetime. Hvis han vil det som du vil, kan I lære hinanden godt at kende.

  #25126
  fornavn
  Deltager

  Ja han er rigtig god! Og det ville jeg bestemt også gerne.

  Men det er egentlig ikke problemet lige nu. Problemet er, at han blev så langsom om at svare og jeg føler han har mistet interesseren. Jeg har ikke svaret på hans sidste besked (søndag), og hvad jeg skal gøre nu. Om jeg skal skrive til ham eller bare lade ham være, fordi løbet måske er kørt alligevel – eller håbe på at han skriver? 🙂

  #25134
  Laerke
  Deltager

  Øh, det er dig der ikke skriver tilbage ?
  Du forventer normalt at han svarer indenfor 30 minutter ?
  Der kan være sket mange ting – han er gået død i at skrive – måske han ikke er interesseret i en penneven ?/ måske har han fået Corona virus, han kan være på jagt efter noget håndsprit, han kan være ved at rengøre og afspritte sit hjem, han kan være i sommerhus, han kan være taget på udendørs visit hos sine forældre, måske skriver han med 3 andre, han er i Jem og fix for at hamstre byggematerialer, han er taget på overlevelsestur langt ude i skoven ect.
  Istedet for at sidde bag.skærmen og spille kostbar så prøv og vær proaktiv istedet.
  Det gængse råd på dating apps og dating sider er at skrive frem og tilbage et par gange, evt en telefonopringning og så ellers aftale et møde irl
  Måske han ikke har tænkt over at i kan mødes via facetime ect. ?

  • Dette svar blev ændret 2 år, 3 måneder siden af Laerke.
  • Dette svar blev ændret 2 år, 3 måneder siden af Laerke.
  • Dette svar blev ændret 2 år, 3 måneder siden af Laerke.
  #25138
  fornavn
  Deltager

  Laerke: jeg forventer som sådan ikke noget, men når han i 3 uger har svaret hurtigt og ført samtalen videre med spørgsmål, til han så i en uge er blevet halve og hele dage om at svare og ikke selv aktivt prøver at føre samtalen videre, så bliver jeg bare usikker og synes det er et markant skifte.

  Nej jeg har ikke svaret på hans sidste besked. Det var nu heller ikke en besked man som sådan “skulle” svare på. Jeg ved godt jeg er fesen, når jeg ikke svarer ham og bare lidt ligger på lur og håber på han skriver. Men jeg opfatter det jo som om han har mistet interessen og så gider jeg ikke blive ved med at være den der holder samtalen kørende og altid er klar til at svare.

  Men jeg har tænkt mig st skrive til ham tænker jeg. Kan bare ikke finde ud af om jeg bare skal skrive en normal besked eller om jeg skal addressere at jeg ikke har svaret. Jeg vil ham virkelig gerne, men kan ikke finde ud af hvordan jeg får reddet den her hjem 🤷‍♀️

  #25139
  Laerke
  Deltager

  Hvad taber du ved at være direkte ?

  • Dette svar blev ændret 2 år, 3 måneder siden af Laerke.
  • Dette svar blev ændret 2 år, 3 måneder siden af Laerke.
  #25142
  fornavn
  Deltager

  Altså direkte ved at spørge ham om han har mistet interessen eller?

  #25146
  Laerke
  Deltager

  Du kan skrive til ham at da i jo ikke kunne mødes irl kunne du tænke dig at fortsætte kontakten på Skype, facetime ect. Foreslå en dato eller to hvor du kan. Lad være med at skrive at du er klar når som helst.
  Antag at der er kommet noget i.vejen indtil det modsatte er bevist.

  Vender han ikke tilbage kan du efter en uge. måske skrive: Siden jeg ikke har hørt tilbage fra dig, antager jeg at du ikke er interesseret i yderligere kontakt Du må have held og lykke i din videre søgning. PS. Er jeg i en vildfarelse er du velkommen til at bringe mig ud af den. Kh xxx

  Noget i den stil. Det er vigtigt at få den lukket så du får din power tilbage til dig.

  • Dette svar blev ændret 2 år, 3 måneder siden af Laerke.
  • Dette svar blev ændret 2 år, 3 måneder siden af Laerke.
Viser 9 indlæg - 1 til 9 (af 9 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.